coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Anti! Csak 8749000 Ft! és lehet a tiéd... persze azt nem garantálom, hogy pont ilyen belsővel. a caravan +200ezer forint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Távol vagyok még attól... Különben sem én építek turbós GSi-t, hogy kompenzáljak valamit... :D :lol: :) Hát ez az, hogy mindig távol vagy attól... :unsure: Jaja azért vettél ilyen kevésbé feltűnő autót, hogy jobban meghúzhasd magad a szürke hétköznapokban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Már nem kell sok, hogy 1-1-be legyen a GSI-vel... :unsure: Lehet, hogy feldobok egy csereajánlatot... :) Lenne sírás az ajánlat után :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Csak kérd meg hogy flexeljenek belel az elejébe, mert Te ehhez szoktál hozzá...és nem adsz fel az elveidből... :) :lol: Jóhogy! De ha már úgyis alkudozom, akkor megkérdezzem, hogy félrefurt hengerrel és állandó füstöléssel mennyi lenne a vége? :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 a caravan +200ezer forint Márpedig Caravan lesz... :D Mert az olyan jóóóó... :lol: :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Tudom, már megnéztem az árlistát is... Nincs is annál jobb amikor 260-nál a gyerekek hátul legóznak... :unsure: Ha legózni nem is legóznak, azért eléggé feszülten figyelnének... (ezt nem 260-as tapasztalatokra alapozom... csak 160-asra... valahogy feltűnt neki, utána meg követelték volna a gyorsítást :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Jóhogy! De ha már úgyis alkudozom, akkor megkérdezzem, hogy félrefurt hengerrel és állandó füstöléssel mennyi lenne a vége? :D :lol: Ja meg ne felejtsd el megkérdezni, hogy mennyi lenne az oldalanként szabadon villogó xenon, meg, hogy a hátsó lámpába mennyiért aplikálnak be egy akváriumot... Ja és jó lesz alapjárati moci nélküli verzió is... :) :D Lenne sírás az ajánlat után :) Vagy röhögés... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Jóhogy! De ha már úgyis alkudozom, akkor megkérdezzem, hogy félrefurt hengerrel és állandó füstöléssel mennyi lenne a vége? :) :unsure: Akkor már azt is tedd hozzá hogy a félre fúrt hengert hogyan lehet egyenesre fúrni,hogy a száraz persely illeszkedjen benne,és ne lötyögjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Márpedig Caravan lesz... :lol: Mert az olyan jóóóó... :D :unsure: :) látom Anit öregszel h családi caravanokat nézegetsz vagy bejelentették h kicsi lesz a gsi ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 a caravan +200ezer forint hopp.... bacca meg... na akkor az a +200 hitelre lesz... vagy lealkudom! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Olyan lassan válaszoltok, hogy én közben megérkeztettem egy csoportot is... :unsure: :) :D Nem pörög eléggé a topic... :) látom Anit öregszel h családi caravanokat nézegetsz vagy bejelentették h kicsi lesz a gsi ? :lol: ÁÁÁÁ az megmarad bevásárolni...azért nem is rakom vissz hátulra az üléseket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 de legalább mindenki tud röhögni a saját és a másik nyomorán :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Lassan??? én meg kicseréltem egy pelenkát... pörög ez rendesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Olyan lassan válaszoltok, hogy én közben megérkeztettem egy csoportot is... :unsure: :D :) persze mert csak a bejárati ajtót nyitottad nekik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Akkor már azt is tedd hozzá hogy a félre fúrt hengert hogyan lehet egyenesre fúrni,hogy a száraz persely illeszkedjen benne,és ne lötyögjön. Ja és csak négy csavaral kérem majd az 5 lukas futóművet, mert van egy haverom, azt azt mondta, hogy ez így gizda... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 persze mert csak a bejárati ajtót nyitottad nekik :D pont az előbb szólt Antira Aztec, hogy a klíma miatt be kéne csukni... szóval az már nyitva volt! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 de legalább mindenki tud röhögni a saját és a másik nyomorán :) Te kimeszeltél már??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 hopp.... bacca meg... na akkor az a +200 hitelre lesz... vagy lealkudom! :) :D Ha végig olvasod a rendelhető extrákat is,elég könnyen el lehet jutni a 10milliós árhoz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 persze mert csak a bejárati ajtót nyitottad nekik :unsure: Éééén isten ments...ők ráérnek turisták szabin vannak...én meg dolgozom...várjanak a sorukra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ja és csak négy csavaral kérem majd az 5 lukas futóművet, mert van egy haverom, azt azt mondta, hogy ez így gizda... :unsure: Az csak plusz súly... Vagy ez, vagy a felnikupak... Ki hogy könnyít ugye. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 látom Anti megint nagyon dolgozol :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ha végig olvasod a rendelhető extrákat is,elég könnyen el lehet jutni a 10milliós árhoz :unsure: Nehogy már ez akadályt jelentsen... Tudod, utána ellopják a felnit...meg ilyenek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ha végig olvasod a rendelhető extrákat is,elég könnyen el lehet jutni a 10milliós árhoz :unsure: Ha azt mindet belepakolják.... eléri a 2,5 tonnát a gép, aztán 260 helyett örülsz, ha 160-at megy... Meg a fele amolyan marhasági extra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 látom Anti megint nagyon dolgozol :unsure: muszáj, mert kell a pénz a nyaralásra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 látom Anti megint nagyon dolgozol :unsure: Kezdesz veszélyes vizekre evezni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts