mélykék76 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 igen aztán a sikeres utóvizsgák :) Na igen. Közbe elkezdtél rendesen tintázni, node ennek is az olthatatlan tudásszomj az oka :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Agressor koma, fundálj ki valami gyors megoldást a felnikupak helyére... :) Gyorsba.....csak 1 átmérőt mérj lécci.... egyenlőre csak matrica jöhet szóba, de abból kapsz sok tarcsit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július22, 2006 Megoszt Elküldve Július22, 2006 elfelejtettem megköszönni Demónak a toronymerevítőt meg persze Mélykéknek a szállítást KÖSZI :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2006 Megoszt Elküldve Július22, 2006 elfelejtettem megköszönni Demónak a toronymerevítőt meg persze Mélykéknek a szállítást KÖSZI :unsure: :) :D Igazán nincs mit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Mi van itt? Mindenki nyaral, vagy mi? :unsure: Már lassan 24 órája nincs új hozzászólás a topicban. Mondjuk ahogy látom, az egész fórum punnyad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Mi van itt? Mindenki nyaral, vagy mi? :unsure: Már lassan 24 órája nincs új hozzászólás a topicban. Mondjuk ahogy látom, az egész fórum punnyad. :) Mert a veterántalin volt mindenki Szegeden ahova te nemjöttél és bánni fogod. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Itt vagyunk ám... :unsure: Csak mi is Szegeden voltunk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Itt vagyunk ám... :unsure: Csak mi is Szegeden voltunk... :lol: A sziszegősautós ember! :D Királyságos a géped apám!Egy élmény volt előtted menni a sorban!Még azok a hangok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Köszi! Mókáztam is hazafelé az ótópályán...már legalább is amennyire a "légfék" engedte... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Köszi! Mókáztam is hazafelé az ótópályán...már legalább is amennyire a "légfék" engedte... :unsure: Az a Calibra dolog hogy is voltViccesfijú volt? :) Ciki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Csak elmentem mellette olyan 150-nel az ótópályán...erre fellelkesült, és elkezdett tolni a pályán... Kezdett volna, de mire feleszmélt, csak tyütyütyü...aztán szép tempóban elkezdett távolodni...de rendesen...azt hittem nyomja a féket... :unsure: Aztán lassítottam bevártam mellémjött, intettünk egymásnak, majd jött megint a tyütyütyü...és pár perc múlva beértem Tomiékat meg Gregéket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Csak elmentem mellette olyan 150-nel az ótópályán...erre fellelkesült, és elkezdett tolni a pályán... Kezdett volna, de mire feleszmélt, csak tyütyütyü...aztán szép tempóban elkezdett távolodni...de rendesen...azt hittem nyomja a féket... :lol: Aztán lassítottam bevártam mellémjött, intettünk egymásnak, majd jött megint a tyütyütyü...és pár perc múlva beértem Tomiékat meg Gregéket... :D Legalább megprószálta........... :unsure: Olykor ém is így szoktam, de csak szigorúan kisblokkosokat, mint én! :) Nem szeressek égni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Viszont gyertyát kell cserélnem mert a mostani az nem komálja a projektet... Ahogy tölte a turbó és eléri az 1.2-1.3-as nyomást beszarik, és nem tölt tovább, nem tudja begyújtani a naftát, és szenved... Meg néha eltűnik minden a digitről, és aztán meg kigyullad minden...hogy ezt miért csinálhatja??? Na majd nyomozunk... Viszont istenkircsit, ahogy még 2-3-ban is nyomatékból beleteker a gumiba...aztán nyikkk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Viszont istenkircsit, ahogy még 2-3-ban is nyomatékból beleteker a gumiba...aztán nyikkk... Éppen halgattam, hogy elég nehéz vele gumikímélően közlekedni. :) Az az eltűnős dolog meg.............. érdekes.Lehet, v.mi csati lesz ott a ludas.Gondolom én........... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Éppen halgattam, hogy elég nehéz vele gumikímélően közlekedni. :D Az az eltűnős dolog meg.............. érdekes.Lehet, v.mi csati lesz ott a ludas.Gondolom én........... :unsure: Épp ma beszéltük Udival hazafelé úton Hajósról,hogy ha neki kész lesz a digit,sokan fogják irigyelni,mert ott minden menni fog pontosan, pl benyaszintmérő is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Legalább megprószálta........... :unsure: Olykor ém is így szoktam, de csak szigorúan kisblokkosokat, mint én! :) Nem szeressek égni! :D Wolfi! És ha meglepi az ótó? Vagyis mondjuk egy A corsa c20xe szívvel? :D Vagy egy szériakinézetű 1.4 felirat és közben egy c20let? :D Anti! Gratula a szegedi abszolút 1.-hez! :D Tudsz róla, hogy doppingoltál! A "kígyó" alapból szlalomozva halad! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Köszi... Szervó nélkül nem volt 1szerű... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Jó kis buli volt! :unsure: Blitz Hits-re is szervo nélkül mész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Majd az egyenesekben hozok az időn... :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 De ott rendesen! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Wolfi! És ha meglepi az ótó? Vagyis mondjuk egy A corsa c20xe szívvel? :unsure: Vagy egy szériakinézetű 1.4 felirat és közben egy c20let? :) Az ilyen sunyikat azért megismerem! :D A múltkor egy 3 ajtós Astrával akart versenyezni egyet egy emberke, csak a dolognak volt szépséghibája! :lol: Tárcsás volt a hátsóhíd, és más hangja volt a gyári kipuffnak is, úgyhogy ezt nem vettem be! :D Kísértetiesen hasonlított a mezei 3 ajtós gép Laci4 gépére! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Mi van itt? Mindenki nyaral, vagy mi? :unsure: jah a mélykék is vmi nyár dolgot emlegetett de nemértem az összefüggést :D miért kellene nyáron menni nyaralni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Mert télen telelni mennek az emberek... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 ne bonyolitsd lécci :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Anti! A nemzetközi zöldkártyát kiváltottad,vagy már nem kell olyan ha külföldre megyünk :unsure: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts