Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Tegnap felkerült a rendszámtábla, a küszöbspoilerek, meg ideiglenesen bekerült az turbónyomás óra...

0.5-bárnál nem tölt többet...még jó, hogy ilyen szarul megy... :unsure:

Elküldve
Inkább ma! :unsure:

Ma biztos hogy nem :) ,mert hiányzik a srác szerint egy igen fontos alkatrész ami holnap 2kor érkezik meg.Szerinte a lefújó mellett elmegy a nyomás,ezért vastagabb gumigyűrűt kell odarakni.

Elküldve
Nem birok betelni vele:

http://i19.ebayimg.com/05/m/07/bb/b1/a4_24.JPG

1000 ojróért az egész cakkunpakk...

ahogy láttam a mostani üléseid sincsennek tiptop állapotban, de ez tényleg nem kellene...pfujjj :unsure:

Tegnap felkerült a rendszámtábla, a küszöbspoilerek, meg ideiglenesen bekerült az turbónyomás óra...

0.5-bárnál nem tölt többet...még jó, hogy ilyen szarul megy... :)

végül hová tetted?

és milyen küszöbspoiler? a gyári vagy valami ármánykodás van? :D

Elküldve

0.5-bárnál nem tölt többet...még jó, hogy ilyen szarul megy... :unsure:

Erről szeretnék fényképet :)

csak, hogy valami ötletem legyen...

Elküldve
Amúgy nem olyan vészes, csak szerintem mexokta a szemünk, hogy nincs ott semmi...mos meg van...

jah ha fel kell rakni akkor fel kell rakni -qrva okos vagyok :unsure:

Elküldve
Amúgy nem olyan vészes, csak szerintem mexokta a szemünk, hogy nincs ott semmi...mos meg van...

Valami iszonyat ronda... Dehát sajna nekem sincs jobb 5letem... :unsure:

Elküldve
Na majd én is felaplikálok rólad valami drogelvonós szétcsúszós képet...csak egy katt a mindennapokban... :lol: :D :unsure:

én meg felrakjam mikor Balcsin nyalogatják a Gsi clubbos matrinyát ? :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.