Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Tom!

Nem nagyon van időm méretni, mert holnap megyek nyaralást intézni, utána kettőt dolgozok, majd go to Szeged, aztán hétfőn jön a főnököm, szerdán estig van, addig nincs időm...Csütörtökön meg már kell pakolni a Blitzre, onnan Vasárnap haza hétfőn megint meló...kedden meg irány Spanyolország...:-)

Elküldve
Tom!

Nem nagyon van időm méretni, mert holnap megyek nyaralást intézni, utána kettőt dolgozok, majd go to Szeged, aztán hétfőn jön a főnököm, szerdán estig van, addig nincs időm...Csütörtökön meg már kell pakolni a Blitzre, onnan Vasárnap haza hétfőn megint meló...kedden meg irány Spanyolország...:-)

de rossz valakinek :) pofoz az élet :D

én meg ugyanugy mint az elmult sok évben idén sem megyek nyaralni :lol:

viszont problem van! reggel kicsit puhitani akartam a konikon, de a jobb oldali meg sem mozdul, egyik irányba sem

feszegetni nem nagyon akartam féltem, hogy eltörik az a kis műanyag vacak...amikor beértem céghez akkor is megpróbáltam de igy sem ment....próbáljam fogóval? :unsure:

Elküldve
Tom!

Szegény Anti... :D :unsure:

Ha gondolod leméretem én neked, ha már össze van lőve. :)

Elküldve
Szeritnem érzi a GSi hogy puhítani szeretnéd ezért nem hagyja.

És lássuk be, valahol igaza is van. :D :)

az a baj, hogy tul kemény és elpattog kanyarban

kicsit puhitani kellene és goyrsabban lehetne kanyarodni :unsure:

Elküldve

kicsit puhitani kellene és goyrsabban lehetne kanyarodni :)

Vagy lehet hogy a szilenteket is meg kellene vizsgálni?... :unsure:

Elküldve
Tom te vak vagyol?

A minap álltam Bajcsyn oszt jól elzúztál mellettem :unsure:

Már csak az sms-ed láttam... Ne haragudj.

Fel kéne venni a fiatalok tempóját... :)

Elküldve

én meg csinálom nagyon

csak rajtam a szófosás és próbálom közben magyarra fordítani!

gőzötök nincs milyen nehéz nyelv ez a magyar :unsure:

Elküldve
én meg csinálom nagyon

csak rajtam a szófosás és próbálom közben magyarra fordítani!

gőzötök nincs milyen nehéz nyelv ez a magyar :)

Tudod:

warwolf@opelklub.hu :D

Tom, ez rád is vonatkozik ám................ :unsure: :lol:

Elküldve

kicsit puhitani kellene és goyrsabban lehetne kanyarodni :unsure:

Miért is pofáztam annó, hogy negyed és fél állás között kell használni? Annyira szeretem ha igazam van. :D Egyrészt nem pattog el a "jó" utakon másrészt "komfortosabb"! :) Gyere felém és megvizslatom csak csörizz elötte.

Elküldve

nu ezügyben nekem is segíthetnél

ugyanis nekem is ez a problémám

meg múltkor felkostolt egy embör fogarasin és 180nál már vicces 1 pattanás 1 sáv

nekem eddig nem sikerült jól összelönöm az fk rugókkal

Wolfi küldöm néked ish azóta csinázom de csak nem akar keresk sztori lenni belőle

Elküldve
Miért is pofáztam annó, hogy negyed és fél állás között kell használni? Annyira szeretem ha igazam van. :) Egyrészt nem pattog el a "jó" utakon másrészt "komfortosabb"! :unsure: Gyere felém és megvizslatom csak csörizz elötte.

Figyu. Légy erős. Kapaszkodj meg.

Nincs igazad.

mostanában nincs időm millió munka

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.