mackosajt Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 kecsói bundaaaaaa :unsure: :) Lehet van benne valami! :D :lol: :D
warwolf Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 kecsói bundaaaaaa :) :D Nem lázong!!! :unsure: :lol: :D :) Van még néhány hónap........ :D
Atommanó Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Tényleg nem lehet megállni, hogy ne nyomja az ember, és tényleg 20 fölött fogyaszt... :) Abból a 3-as gyorsuzlásból nem lehetne 4-est csinálni??? :unsure:
Atommanó Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Letekertem a lefújót már majdnem teljesen, kicsit halgabb lett a szissz, de van helyette tyütyütyü... És jobban is megy picit, de be kéne már állítani...bár még nem vert el így sem senki az utakon... :unsure: Mor! Gratula a hónap autója címhez! :) Tomi! Elég a 10 megás gép, szal készülj, mert már csak a luvnyák kellenek... :D
J0hnny Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Nem lázong!!! :unsure: :) :D :lol: Van még néhány hónap........ :D Jaja,a másik dízel GSI is lehet még a hónap autója! :D :) :D
Albert Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Jóvan Zolibácsi, iszonyat köminyen áll az a lökős! (Legyen sárga pliiz..) Teccik!!!! Örömmel jelentem hogy felment a fogyim, mert nem városon kivül gurulgálok már. 8L/100km. Lesz még több is ebben még benne van egy sztrádás kör is. Jó trágya fíling a Hungárián állni nappal, rég volt már benne részem :S Te Mor, naon kemény vagy. Sok sikert a projekthez. Azért akkor tényleg csak versenyautóként fogod tudni majd használni - 20 liter / 100? :unsure: :)
Atommanó Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Nekem annyit evett a bilassal...az volt a szoktatás a turbós korszakhoz... :) Ja és ma felpolíroztam a kocsit...nagyon baba lett...seggencsúsznak a legyek, csak a hátam picit leszakadt... :unsure:
Albert Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Nekem annyit evett a bilassal...az volt a szoktatás a turbós korszakhoz... :lol: Ja és ma felpolíroztam a kocsit...nagyon baba lett...seggencsúsznak a legyek, csak a hátam picit leszakadt... :unsure: Szabad hanyattesnem tőle hogy igy mennyit eszik? Bár tudom hogy mostanában nem nyomod :) csütörtökön viszek borotvát, meglássuk meg tudok-e borotválkozni a fényében... :D
redline Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Ja és ma felpolíroztam a kocsit...nagyon baba lett...seggencsúsznak a legyek, csak a hátam picit leszakadt... :unsure: ha már igy edzésben vagy nincs kedved még1 autót bevállalni..... :) :lol: :D
Atommanó Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Viccet félretéve, ha kifizetjük a pasztát a Bandinak, akkor el tudom kérni tőle a gépet előre megbeszélt napra, és lehet maszírozni a kasztnikat... Tényleg csodát lehet művelni vele... Esküszöm nem néztem, hogy mennyit fogyaszt, csak azt tudom, hogy a billasos verzió óta most sűrűbben járok tankolni...
redline Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Viccet félretéve, ha kifizetjük a pasztát a Bandinak, akkor el tudom kérni tőle a gépet előre megbeszélt napra, és lehet maszírozni a kasztnikat... Tényleg csodát lehet művelni vele... ezt ki kellene próbálni, még sohasem csináltam ilyet...de kellene vmi figyelő szem meg segítő kéz...lehetőleg köpködő száj nélkül :unsure: mennyibe van ez a trutyi paszta?
warwolf Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 ha már igy edzésben vagy nincs kedved még1 autót bevállalni..... :unsure: :) :) Légyszi állj be a sor végére.................... :D :D :lol: :D Esetleg ALKATRÉSZ v.kinek?
Boogie Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Viccet félretéve, ha kifizetjük a pasztát a Bandinak, akkor el tudom kérni tőle a gépet előre megbeszélt napra, és lehet maszírozni a kasztnikat... Tényleg csodát lehet művelni vele... Apámnak van egy jóó nagy tubus paszta! :D Én kocsimat bevállalod?? :) :unsure:
Tom Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Anti! Akkor elvileg szerdán mész a Tarrhoz összelőni a masinát? Nem kéne előtte/utána méretni egyet?
Albert Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Asszem ezt már néztétek korábban... Kőne eből vkinek vmi? Pü is jöhet, még nincs teljesen tele a postaládám (Tudom Pista törölni kell és akkor lesz hejj) Rég volt a kertben roncs oszt lehet lesz kedvem szétszedni egy ilyet - legalább szétszedni tudjam..
MOR16V Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Tényleg nem lehet megállni, hogy ne nyomja az ember, és tényleg 20 fölött fogyaszt... :) Abból a 3-as gyorsuzlásból nem lehetne 4-est csinálni??? :unsure: lehet róla szó majd adunk egy kis előnyt :D
Albert Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 :unsure: Viccelt most mit izélsz.. HÉ az avatarod mér változott meg másszinűre?
MOR16V Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 Asszem ezt már néztétek korábban... Kőne eből vkinek vmi? Pü is jöhet, még nincs teljesen tele a postaládám (Tudom Pista törölni kell és akkor lesz hejj) Rég volt a kertben roncs oszt lehet lesz kedvem szétszedni egy ilyet - legalább szétszedni tudjam.. én már szétszedtem 1et és most lenne egy 1.8 16v GSI bontásra kompletten működőképesen fehér olasz papírokkal. Lehet rástartolunk
Albert Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 HÉ az avatarod mér változott meg másszinűre? khm Mor!?
MOR16V Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 khm Mor!? azért mert ilyen lesz majd az új színe :unsure: de visszarakom a régit mert kicsit kitolódik a fényezés első a moci Viccelt most mit izélsz.. HÉ az avatarod mér változott meg másszinűre? én is csak ciccöltem ám csak megijesztettem 1 kicsit :)
MOR16V Elküldve Július17, 2006 Elküldve Július17, 2006 azért mert ilyen lesz majd az új színe :unsure: de visszarakom a régit mert kicsit kitolódik a fényezés első a moci én is csak ciccöltem ám csak megijesztettem 1 kicsit :D így már jobb az avatarom? :)
Recommended Posts