coupe Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Képek a tuning&stereo fesztiválról András csinált pár képet június24.én tökölön.Van pár szép autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 COUPE!!! majdnem a tied :huh: http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-F-GSI-Carava...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 A rendszám alapján akár az enyém is lehetne. :huh: Mondjuk Coupe kacsasárgája szebb és jobb motor is van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 COUPE!!! majdnem a tied :lol: http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-F-GSI-Carava...1QQcmdZViewItem Csak épp no GSi lökős, meg nekemnemteccik morc. Az jutott eszembe az első képröl, hogy kiváncsi lennék a jégeső után hogy néz ki a kocsi - jó ocsmány fellegek vannak ott a háttérben. Sárga váltószoknya se mondhatom hogy gyönyörű.. Viszont a felni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Bocsi Coupe! Elaludtam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Bocsi Coupe! Elaludtam... :huh: Gondoltam,de azért a business-t ne hagyd elúszni :D :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Nem fogom... Holnap nem jöttök át valamikor, Dettivel meg Aidával? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 COUPE!!! majdnem a tied :lol: http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-F-GSI-Carava...1QQcmdZViewItem Az ára elég elkeserítő,bár még nincs vége a licitnek.A sárga váltószoknya elég gáz.De ez már úgye nem gsi :huh: ,mivel ecotec motor van benne.A küszöbb spoiler viszont első ránézésre tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 A küszöbb spoiler viszont első ránézésre tetszik. Nézd meg mégegyszer. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Hát nekem sem gyere be... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Coupe nálad mit jelent az "érdekes" szó????? Tegnapi véleményedre lennék kiváncsi, bár asszem nekem bejönik amit mutattunk Dinyvel de mások véleményére is adok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Coupe nálad mit jelent az "érdekes" szó????? Tegnapi véleményedre lennék kiváncsi, bár asszem nekem bejönik amit mutattunk Dinyvel de mások véleményére is adok..... Rakd fel a képet valahova hogy nagyban is megtudjuk nézni,(vagy küld el emailbe és én feltöltöm)mert a kis kijelzőn nem látszik igazán semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Coupe! Nem jössz be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Elég jó kis kép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 COUPE!!! majdnem a tied :lol: http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-F-GSI-Carava...1QQcmdZViewItem sárga caravan... sok hasonlóságot nem látok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Coupe! Nem jössz be? Ma biztos nem,de holnap igérem hogy bemegyek.Jó éjszakát :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Ma elég pudingul adta elő mindenki a fórumozást... Holnap beszélünk, és megyek ledobjuk azt a szart a negyedikről... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Holnap beszélünk, és megyek ledobjuk azt a szart a negyedikről... :lol: nézzétek h van-e alatta öregasszony :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Ma elég pudingul adta elő mindenki a fórumozást... Holnap beszélünk, és megyek ledobjuk azt a szart a negyedikről... :D Nem voltál itt,hogy feldobd a hangulatot ( :) :huh: ) Elöre is köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 slupp-slupp :huh: megyek ledobjuk azt a szart a negyedikről... :) kemény vagy Csoki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Megtörtént a hűtő likvidálása... Két falat majdnem lebontottunk...meg szét röhögtük magunkat... Elöttem meg volt egy kis GSI minimíííít a Pólusnál... Ltekertem teljesen a lefújót, most úgyan úgy eltűnik a anyomás, lehet, hogy felljebb kéne tekerni a túrbót... De most már van tyütyütyüpszszszsz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Ltekertem teljesen a lefújót, most úgyan úgy eltűnik a anyomás, lehet, hogy felljebb kéne tekerni a túrbót... De most már van tyütyütyüpszszszsz... :lol: Hátha végre helyrerázódsz lelkileg! :) Ez van, ha hirtelen vonják meg az anyagot. :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Nem is értem miért nem lehet inni vezetés közben... :unsure: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Nem is értem miért nem lehet inni vezetés közben... :) :lol: :D engem mindig is zavart a vezetés ivás közben :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts