FBalazs Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 De hol voltál ilyen sokáig???? Hogy MKnak is igaza legyen (1x) Coupe most hozta vissza a BP telefonkönyvet... Azt mondta, dolgozó lány unalmas olvasmány, mert 5 napja még csak a "stáblistánál" tart... Sok benne a szereplő... Inkább kölcsönadtam neki a Háború és Békét, így ne csodálkozzatok, ha késik Lurdytól - vagy kevesebbet fórumozik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ha tuok akkor megyek este! nap közben jelentek h lesz e freetime és akkor visz book és tsai... onnan távozva mentem enni mert igen éhes voltam és oktogonnál leltem némi eledelt és csúúú home :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ....Inkább kölcsönadtam neki a Háború és Békét.... Gondolom, a képregény verzióját :huh: Összekapartad magad ? Tegnap elég elhaló volt a hangod. ....ha tuok akkor megyek este!.... Meglepő :lol: Íme a "hét evidens mondata" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ja bunyó se baszki pedig edzeni jó lett volna mind2 :) ment a keménykedés csajok? :D :huh: :lol: megint balhézni akartatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ....ment a keménykedés csajok? :D :huh: :lol:.... Tappetával hogy állsz ? Tűzoltok biztos örömmel leázatatják neked :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Tappetával hogy állsz ? Tűzoltok biztos örömmel leázatatják neked :huh: Szóljunk nekik? Szívesebben csinálnak ilyet, mint a tűzoltást.... persze ezért fizetni is kell keményen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ment a keménykedés csajok? :D :huh: :lol: megint balhézni akartatok? kicsirigó nem mindenkinek jut ki a wonderful world elsőre le akarták hoozni párom kistáskáját ebből nem lett utána Col barétom lökött egy embört majd gólt kapott és elküldte a barmot erre barom elkummant majd haverokkal kempel és sassol majd kötösz köd itt is csak Ijisz hangszíntemelkedésére figyeltünk fel de akkor már toolerőben voltunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 mi az hógy "gólt kapott"? :huh: (a többit értem :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ma este kiugrom énis a lurdyhoz.... ne mán másnapos vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 mi az hógy "gólt kapott"? :lol: (a többit értem :) ) csocsóztak ma este kiugrom énis a lurdyhoz.... ne mán másnapos vagyok :huh: Tudod mit ? Biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Tudod mit ? Biztos :lol: ezt nem értem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ezt nem értem :huh: Akkor már ketten vagyunk, mert én meg a te mondataidat nem értettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Akkor már ketten vagyunk, mert én meg a te mondataidat nem értettem :lol: az első fele az volt h kimegyek a lurdyhoz este... ez érthető a másik fele sima közlés volt h másnapos vagyok...mit nem lehet ezen érteni ? :huh: nem tudja vki Demo telszámát ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 az első fele az volt h kimegyek a lurdyhoz este... ez érthető a másik fele sima közlés volt h másnapos vagyok...mit nem lehet ezen érteni ? :huh: nem tudja vki Demo telszámát ? Azt hittem van valami kapcsolat :lol: Nem szoktam ezt mondani, de most tényleg visszaolvashatnál pár oldalt és megleled azt a számot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 nem tudja vki Demo telszámát ? MOstanában mindenki Demót akarja! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Nem szoktam ezt mondani, de most tényleg visszaolvashatnál pár oldalt és megleled azt a számot :lol: köszönöm Ó Nagy Pista :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 MOstanában mindenki Demót akarja! :huh: :lol: Én is.... Télleg olyan messze lakik mint ahogy emlékszem vagy nem??????? magyarul hol is lakik????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Én is.... Télleg olyan messze lakik mint ahogy emlékszem vagy nem??????? magyarul hol is lakik????? Felső menüsor > Tagok > ahol az "a" betű van legördülö menü "d" kiválasz > klikk a "neve a következővel kezdődik" gombra > szemlél, keres http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=2198 MOstanában mindenki Demót akarja! :huh: :lol: Klóóóónozni kellene :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 ma este kiugrom énis a lurdyhoz.... Ma este kiviszem a pótkereket. Ha kell, most üzleteljük le, különben Albert kartárs lecsap rá. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Ma este kiviszem a pótkereket. Ha kell, most üzleteljük le, különben Albert kartárs lecsap rá. :lol: Ejjj, ennyire kell a Manyi ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 há' Hajós az nincs közel viszont ku*va messze van..... Ki találkozik mostanában vele????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Pedig nem ügyetlen gyerek a Bandi... :huh: A szokásos 17/db áron fújta? Jól össze is vesztem vele,belegázoltam a lelkivilágába.Utána meg gyözködött hogy tud ő szépen fújni csak idő kell hozzá meg jó anyag meg stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 há' Hajós az nincs közel viszont ku*va messze van..... Ki találkozik mostanában vele????? Mi kéne, ha vóna ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Mi kéne, ha vóna ? Toronymerevítőt vennék tőle de a benzinköltség többe lenne mint a cucc... :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Toronymerevítőt vennék tőle de a benzinköltség többe lenne mint a cucc... :lol: :) :D Tán meg tudjuk oldani :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts