FBalazs Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 De hol voltál ilyen sokáig???? Hogy MKnak is igaza legyen (1x) Coupe most hozta vissza a BP telefonkönyvet... Azt mondta, dolgozó lány unalmas olvasmány, mert 5 napja még csak a "stáblistánál" tart... Sok benne a szereplő... Inkább kölcsönadtam neki a Háború és Békét, így ne csodálkozzatok, ha késik Lurdytól - vagy kevesebbet fórumozik :huh:
aztec Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 ha tuok akkor megyek este! nap közben jelentek h lesz e freetime és akkor visz book és tsai... onnan távozva mentem enni mert igen éhes voltam és oktogonnál leltem némi eledelt és csúúú home :huh:
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 ....Inkább kölcsönadtam neki a Háború és Békét.... Gondolom, a képregény verzióját :huh: Összekapartad magad ? Tegnap elég elhaló volt a hangod. ....ha tuok akkor megyek este!.... Meglepő :lol: Íme a "hét evidens mondata" :)
redline Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 ja bunyó se baszki pedig edzeni jó lett volna mind2 :) ment a keménykedés csajok? :D :huh: :lol: megint balhézni akartatok?
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 ....ment a keménykedés csajok? :D :huh: :lol:.... Tappetával hogy állsz ? Tűzoltok biztos örömmel leázatatják neked :)
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Tappetával hogy állsz ? Tűzoltok biztos örömmel leázatatják neked :huh: Szóljunk nekik? Szívesebben csinálnak ilyet, mint a tűzoltást.... persze ezért fizetni is kell keményen!
aztec Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 ment a keménykedés csajok? :D :huh: :lol: megint balhézni akartatok? kicsirigó nem mindenkinek jut ki a wonderful world elsőre le akarták hoozni párom kistáskáját ebből nem lett utána Col barétom lökött egy embört majd gólt kapott és elküldte a barmot erre barom elkummant majd haverokkal kempel és sassol majd kötösz köd itt is csak Ijisz hangszíntemelkedésére figyeltünk fel de akkor már toolerőben voltunk :)
redline Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 mi az hógy "gólt kapott"? :huh: (a többit értem :lol: )
Gelko Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 ma este kiugrom énis a lurdyhoz.... ne mán másnapos vagyok :huh:
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 mi az hógy "gólt kapott"? :lol: (a többit értem :) ) csocsóztak ma este kiugrom énis a lurdyhoz.... ne mán másnapos vagyok :huh: Tudod mit ? Biztos :D
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 ezt nem értem :huh: Akkor már ketten vagyunk, mert én meg a te mondataidat nem értettem :lol:
Gelko Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Akkor már ketten vagyunk, mert én meg a te mondataidat nem értettem :lol: az első fele az volt h kimegyek a lurdyhoz este... ez érthető a másik fele sima közlés volt h másnapos vagyok...mit nem lehet ezen érteni ? :huh: nem tudja vki Demo telszámát ?
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 az első fele az volt h kimegyek a lurdyhoz este... ez érthető a másik fele sima közlés volt h másnapos vagyok...mit nem lehet ezen érteni ? :huh: nem tudja vki Demo telszámát ? Azt hittem van valami kapcsolat :lol: Nem szoktam ezt mondani, de most tényleg visszaolvashatnál pár oldalt és megleled azt a számot :)
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 nem tudja vki Demo telszámát ? MOstanában mindenki Demót akarja! :huh: :lol:
Gelko Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Nem szoktam ezt mondani, de most tényleg visszaolvashatnál pár oldalt és megleled azt a számot :lol: köszönöm Ó Nagy Pista :huh:
sárgaGSI Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 MOstanában mindenki Demót akarja! :huh: :lol: Én is.... Télleg olyan messze lakik mint ahogy emlékszem vagy nem??????? magyarul hol is lakik?????
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Én is.... Télleg olyan messze lakik mint ahogy emlékszem vagy nem??????? magyarul hol is lakik????? Felső menüsor > Tagok > ahol az "a" betű van legördülö menü "d" kiválasz > klikk a "neve a következővel kezdődik" gombra > szemlél, keres http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=2198 MOstanában mindenki Demót akarja! :huh: :lol: Klóóóónozni kellene :)
opel16v Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 ma este kiugrom énis a lurdyhoz.... Ma este kiviszem a pótkereket. Ha kell, most üzleteljük le, különben Albert kartárs lecsap rá. :huh:
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Ma este kiviszem a pótkereket. Ha kell, most üzleteljük le, különben Albert kartárs lecsap rá. :lol: Ejjj, ennyire kell a Manyi ? :huh:
sárgaGSI Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 há' Hajós az nincs közel viszont ku*va messze van..... Ki találkozik mostanában vele?????
coupe Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Pedig nem ügyetlen gyerek a Bandi... :huh: A szokásos 17/db áron fújta? Jól össze is vesztem vele,belegázoltam a lelkivilágába.Utána meg gyözködött hogy tud ő szépen fújni csak idő kell hozzá meg jó anyag meg stb....
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 há' Hajós az nincs közel viszont ku*va messze van..... Ki találkozik mostanában vele????? Mi kéne, ha vóna ?
sárgaGSI Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Mi kéne, ha vóna ? Toronymerevítőt vennék tőle de a benzinköltség többe lenne mint a cucc... :huh: :lol: :)
mélykék76 Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Toronymerevítőt vennék tőle de a benzinköltség többe lenne mint a cucc... :lol: :) :D Tán meg tudjuk oldani :huh:
Recommended Posts