coupe Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Remélem jól megfizetik a túlórát... :D Mostanában azt hallgatom minden nap hogy jővőre bér stop lesz :D úgyhogy még az idén kérek emelést :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Mostanában azt hallgatom minden nap hogy jővőre bér stop lesz :D úgyhogy még az idén kérek emelést :lol: :) :D Nálunk meg állati sok meló van. Sőt most hívott a haverom, hogy este meg a TV2höz is be kéne ugrani helyette... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Toronymerevítőröl van valami hír? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Toronymerevítőröl van valami hír? :huh: Nem hívott még a srác... Felhívod? Kint van a száma a honlapon. De végülis a hét 2. felére mondta, szóval még partiban van. A pólós csajjal is beszélni kéne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Nem hívott még a srác... Felhívod? Kint van a száma a honlapon. De végülis a hét 2. felére mondta, szóval még partiban van. A pólós csajjal is beszélni kéne... :huh: Én már nem hívom fel a csajt,teljesen felesleges.Úgyis csak igérget :D :lol: Ha nem jön meg a hét végére akkor rácsörgünk hogy mi van,végülis péntek környékére igérte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Negyed nyolckor nincs kedve valakinek felszedni, elvinni a Bandihoz, összerakni a kocsit, mert szarul áll... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Negyed nyolckor nincs kedve valakinek felszedni, elvinni a Bandihoz, összerakni a kocsit, mert szarul áll... :huh: Mennék nagyon szívesen, de részemről minden program törölve van ma estére és holnapra. :lol: :) http://www.melo.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Szerintem megy oda ma más is :huh: igen valszeg más is ismeri a helyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Negyed nyolckor nincs kedve valakinek felszedni, elvinni a Bandihoz, összerakni a kocsit, mert szarul áll... :huh: Tegnap már megigértem hogy elviszlek nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 igen valszeg más is ismeri a helyet :) Ha jövöl Te is jelezd legalább odaadom a könyved :huh: @FBazs minek még 1 kocsit regelni a neved mellé? Felrakod a képket oszt csók nem kell mindig mindent toolvariázni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Köszike... :huh: Majd hívlak, ha tudok már biztosat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Köszike... :huh: Majd hívlak, ha tudok már biztosat... :) Viszont csak negyed8-fél8 körül tudlak felszedni az örsön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Oksi, az úgy jó...max ha nagyon elcsúzik a nyalás...akkor megkérem, hogy vigyen haza... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 thök jó h köbö 2kmre lakunk 1mástól és jó 1 év után tudom meg :lol: báj dát véj Tom azon meglepődtem amit mondtál h 180pacis lejon adott 1-2 autót... ugyanis nekem a 150es nem enemy a 180as nehezebb falat de megeszem... és a te vasad jobban m1 mint az enyém tehát neked is ütnöd kell őket :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Na jó, de az még az 1.4-el volt...ezt nem mondta???? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 téged megvert a nap bratyó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Tomnak a próblémái vannak a gumival,szerintem az elindulásnál kapta 1-2autó hátrányt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Mennék nagyon szívesen, de részemről minden program törölve van ma estére és holnapra. :huh: :lol: http://www.melo.hu Holnap se jössz ? Sajnálatos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Ha jövöl Te is jelezd legalább odaadom a könyved :huh: ottan leszek mert Ganxstára megyünk...de sztem te sem meg én sem akarok könnyvel szarakodni..majd go to lurdy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Tomnak a próblémái vannak a gumival,szerintem az elindulásnál kapta 1-2autó hátrányt. Így van, de nem nagyon tudtam ledolgozni belőle semmit... :huh: Viszont volt nálam néhány cucc, mert Balcsis nyaralásból jöttem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Így van, de nem nagyon tudtam ledolgozni belőle semmit... :huh: Viszont volt nálam néhány cucc, mert Balcsis nyaralásból jöttem. a strandpapucs,türcsi,gatya trió nagyon lehúzza mi ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Viszont volt nálam néhány cucc, mert Balcsis nyaralásból jöttem. Ez nem kifogás,nekem is nehezebb az autóm mint neked,és az enyém se volt üres :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Én meg mindig telezabálom magam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Én meg mindig telezabálom magam... :huh: Ez nem számít, hiszen MINDIG telezabálod magad. Ha nem kajáznál, akkor az biztos számítana :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts