aztec Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Demo THX a választ! Sebaj mert holnap amúgy is m1ek Vktrhez cuccé' s akkor hozok tőle egy burkolatot ish! Isti már írtam nekem csak full alap kell amiből majd csinázok szhép jószágot :) btw találkoztam Tommal igaz köbö 15m-t síkitva fékeztem -Isti és a gyengébbek kedvéért a gumi sikoltott, pontosabban a gumiK- de sikerült becsúsznom a qtra majd szóváltás.... emberünk annyira nem változott shemmit h csak na mondja nekem full komolya arcal óvatosan és vigyáz, majd evvel a szelídkezdő terrorista mosollyal beszáll autóba és csőgázzal távozott köbö 100dBes hangzavarral 1ütt :lol: Hő! Inkább azt áruld el, hogy fér el mellette a Kadett! :huh: Kösssz... tudom sokan hívnak engem gyengeelméjűnek, de ezt most tényleg nem értem miértne férne oda e?
Tom Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 mondja nekem full komolya arcal óvatosan és vigyáz, majd evvel a szelídkezdő terrorista mosollyal beszáll autóba és csőgázzal távozott köbö 100dBes hangzavarral 1ütt :D Azt hittem azt már nem halljátok... :lol: :huh: Egyébként faja lett nagyon a verda, gratula hozzá. Élőben nagyon ütős a színkombó és mondjuk már képen sem volt túl ronda... :D :)
sárgaGSI Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 TándS-ra visszatérve nem tujjátok' h Agressor26 felrakta vhová a képeket??? Diny még mindig lógok zsével......
agressor26 Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 TándS-ra visszatérve nem tujjátok' h Agressor26 felrakta vhová a képeket??? Diny még mindig lógok zsével...... majd csütörtökön Coupe felrakja.... :huh:
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 ....bocs Isti de a Demo mocija már nálam van :huh:.... Jahhhhhh, ez nem tudtam :lol: ....Motor még van Caliból, de azt még nem néztem meg, hogy egyezik-e az Astráéval, vagy a Vekiével.... Azt megköszönném :) Calibra motorja nem mozgat nagyobbat vajh ?
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 nagyobbat? mint pölö Téged? We-hehe-he :huh: Kadett kapcsán nehogy belenyúlj a tutiba, vannak páran a fórumon, akik örömmel segítenek, ha megkéred őket. Az lesz a Gsi helyett ?
aztec Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 vagy para lel :huh: 1előre donno majd kiderül, tervek azok vannak ha nem jön rám közben a vegyeklakástfiling megint akkor géjesi is marad... de ez még a jövő zenéje
redline Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Sikerült már beszerelni a cuccost? :lol: Ha kellene a kompett tetöablak, akkor csak szólj. áááh dehogy időm semmi :huh: meg először meg kellene nézni a tetőablakot, hogy tényleg cserélni kell e mint ahogy mondtad...csak ahhoz kárpit leszedés, ha már leszedtük nem kellene még1x visszarakni hanem berakni az újat ilyesmi szal nemtom :)
Gelko Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 A tetőkárpit leszedése 2 perc... :lol: izomból :huh:
Atommanó Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 le kell kapni hozzá a kapaszkodókat, a htásó ajtónál levő takarót, a napellenzőket, a két oldalsó ablaknál levő műanyagot, meg azt hiszem a biztonsági öv műanyag felső takaróját...ennyi... :huh:
redline Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 A tetőkárpit leszedése 2 perc... :lol: kocsit lent találod a mélygarázsban, kellemes hűvös van...hajrá :huh: de azt nem szeretném, hogy leszedjük, kiderül, hogy tényleg cserés -> kárpit vissza -> uj tetőablak szerez -> kárpit leszed ->.... szal érted....
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 le kell kapni hozzá a kapaszkodókat, a htásó ajtónál levő takarót, a napellenzőket, a két oldalsó ablaknál levő műanyagot, meg azt hiszem a biztonsági öv műanyag felső takaróját...ennyi... :lol: Megvan a holnap esti progi a Lurdynál ? :huh:
Tom Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 kocsit lent találod a mélygarázsban, kellemes hűvös van...hajrá :lol: de azt nem szeretném, hogy leszedjük, kiderül, hogy tényleg cserés -> kárpit vissza -> uj tetőablak szerez -> kárpit leszed ->.... szal érted.... Akkor szerezz addigra komplett tetőablakot. :huh:
redline Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Akkor szerezz addigra komplett tetőablakot. :huh: egyenlőre fontosabb, hogy festőket szerezzek nagyon SOS-ben :lol:
aztec Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 A következő 5 éves terv... :huh: vmi olyasmi de a géjesihez is csak 2év kellett :lol:
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Akkor szerezz addigra komplett tetőablakot. :huh: Ha gázos a tetőablak, akkor flex és lehet belőle cabrijóóóó is :lol:
gsi.tamás Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 A Diny-nek van, már azt hiszem beszélt is vele Norbee annó. Vagy nem?
Tom Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 egyenlőre fontosabb, hogy festőket szerezzek nagyon SOS-ben :lol: Miért Vazarelli lesz a géptetőn? :huh:
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 egyenlőre fontosabb, hogy festőket szerezzek nagyon SOS-ben :huh: A Redilakba ? :lol:
Tom Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Ha gázos a tetőablak... Általában elektromos, vagy manuális szokott lenni, nem? :lol: :huh:
gsi.tamás Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 A Redilakba ? :huh: Ja ja kell neki a kupolaterembe egy freskó festő a teremtés másolatának elkészítéséhez.
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Általában elektromos, vagy manuális szokott lenni, nem? :lol: :huh: Aham :) Jut eszembe. Csokit el ne felejts hozni :D
Recommended Posts