coupe Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Geri! Köszi a fuvart, a bicnicszt intézzük... Ja és jó volt újra GSI-ben ülni... Mondjuk Irmscher Caravanban sűrűn megfordul a seggem, de hát mégiscvsak GSI-a GSI... :) :huh: :lol: :) Remélem ez akkor is eszedbe jutt mikor menni kell a fényezőhöz :) Inkább legyen egy gsi verő irmscher caravan a seggem alatt mint hogy engem is egy ilyen caravan alázzon folyamatosan :D :D
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 :) Jóvanna...nehogy már Te is Crájintomi legyél... :lol: :D Beszéltem a Bandival, már csinálja, azt mondta szerdán este vihetem...kiváncsi leszek... :huh:
coupe Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 :) Jóvanna...nehogy már Te is Crájintomi legyél... :lol: :D Beszéltem a Bandival, már csinálja, azt mondta szerdán este vihetem...kiváncsi leszek... :huh: Nem leszek csak az autóm megsértödik az ilyenekre,és nem megy a fényező közelébe se:P Remélem is hogy kész lesz,mert közeledik a blitz-hitz és még elég sok mindent meg kellene csinálni rajta.
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Mé így nem jó? Így is örülhetünk ha leviszi a seggünket nem kell már tovább csicsázni... :huh: :lol:
coupe Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Mé így nem jó? Így is örülhetünk ha leviszi a seggünket nem kell már tovább csicsázni... :huh: :lol: Szélvédő csere,ablakspricni,turbó nyomás és társai,szervo kormány......akarod hogy folytassam? :) :D :D
rtomi Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Nekem sikerült vasárnap du 313-ért tankolni 95-öst az M7-en... :huh: Nekem múlthéten sikerült 220 Ft-ért tankolnom 155 liter olommentes 95-öst. :lol: :)
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Nekem múlthéten sikerült 220 Ft-ért tankolnom 155 liter olommentes 95-öst. :) :) Na ezért tart itt az ország ahol... :lol: :) B) Szélvédő csere,ablakspricni,turbó nyomás és társai,szervo kormány......akarod hogy folytassam? :D :D ;) Ez az egész 1 nap...kivéve a szervót, de azt már komcsi megszoktam... :huh:
Gepard Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Nekem múlthéten sikerült 220 Ft-ért tankolnom 155 liter olommentes 95-öst. :huh: :lol: Az 70 Fillér / liter annyiért már vizet sem adnak. :)
rtomi Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Az 70 Fillér / liter annyiért már vizet sem adnak. :huh: De qva vicces vagy. Azért csak tankolj drágábban.
Gepard Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 De qva vicces vagy. Pedig annak szántam. Nem tudtam, hogy rossz napod van.
rtomi Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Pedig annak szántam. Nem tudtam, hogy rossz napod van. Inkább nemírok semmit mert csak "ugatás" meg törölgetés lesz a vége.
aztec Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Geri nem vagy egyedül ezzel a beszívós dologgal...pedig elötte még meg is néztem, a címet...de hát mi bajom lehet...szal katt...aztán paff... :huh: ezt most tényleg bekajoltam de evvan ilyen ez a nap Csergőbe meg holnap is kell mennem so ha vkinek kő vmi Akkor mint Tom írta - tudjátok....
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Nekem kéne pízt vinnem a Viktornak...bár remélem csütig ráér neki... :huh:
aztec Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Nekem kéne pízt vinnem a Viktornak...bár remélem csütig ráér neki... :huh: assszonta valszin - lehet kijön lurdyhoz me akkor m1ek én is, mondota majd csörög de Anti ha gondolod kifizetem szivesen oszt mjajd odaadod....
aztec Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 yo tal ki odaadjam e avagy sem oszt publikáld le adben :huh:
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Beszéltem vele, csütörtökön jó neki, szal intézem köszke... :huh:
aztec Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 nincs is mitttt :lol: tudod mibe segícsé öcsse? szerezni nekem etetőablak mocihoz burkolatot... ami most van az hiányos sajnos :huh:
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Azt láttam, hogy hiányzik...viszont nekem lehet, hogy van egy otthon...de amúgy lehet kapni a Csergőben e... :huh:
Tom Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 nincs is mitttt :lol: tudod mibe segícsé öcsse? szerezni nekem etetőablak mocihoz burkolatot... ami most van az hiányos sajnos :huh: Beszélj a Demóval, hátha van neki egy felesleges...
aztec Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Azt láttam, hogy hiányzik...viszont nekem lehet, hogy van egy otthon...de amúgy lehet kapni a Csergőben e... :huh: full borítást? Beszélj a Demóval, hátha van neki egy felesleges... akkor most megkeresem a számát vagy írok nekije PÜ-t éééésTHX Tom :lol:
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Jaja, én még külön speckó csavart is kaptam ott hozzá...Jó hely ez a csergő... :huh:
aztec Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Jaja, én még külön speckó csavart is kaptam ott hozzá...Jó hely ez a csergő... :huh: nu akkor megkérdem VKTRt megest valszin csak kicsit m1ek agyára... Te a tegnap éjjel sokminden kiderült Azon kivül h már tudom MO-n miért nincs denevér meg ilyenek jó volt nosztlgiázni! Nu meg mekkora paraszt vagyok már! Köszönjük a kávét meg a tsait :lol:
Recommended Posts