opel16v Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Na ezért nem tankolok én 95-öst... :huh: Ahhhhha! Most már tudom miért füstöl a kuktád! :lol: Nemmonta valaki, hogy nem a 86K kútfejhez kéne állni az ÁFOR kúton? :)
mélykék76 Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Számát tudja valaki??? Egyik hozzászólásában írt 1 ilyen számot : 0630/3970315 Ha nem gyó, akkor keressétek meg Gepard vagy ww kartársat, ők biztos tudnak segíteni.
mackosajt Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Számát tudja valaki??? Én tudom! Ha kell, megadom, talán nem szedi le a fejem. Egyik hozzászólásában írt 1 ilyen számot : 0630/3970315 Ha nem gyó, akkor keressétek meg Gepard vagy ww kartársat, ők biztos tudnak segíteni. az a 03 az 13 lesz inkább. :huh: meg 0620
gsi.tamás Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Mert mindig bámulja a csajokat a buszmegállóban :huh: Demo kartárst kellene szerintem megkeresnie. Az M5-ön busz megálló mi! :lol:
mélykék76 Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Az M5-ön busz megálló mi! :) Egyrészt vicc vót, másrészt a érintőleges tali egy kamionnal mennyivel jobban hangzik :D :huh: az a 03 az 13 lesz inkább. :D meg 0620 Mint említén volt másoltam, innen : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...55entry200655 :lol:
mackosajt Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Köszi!!! :huh: Nincs mit! :lol: No akkor több telefonszáma is van emberünknek. Minden esetre én a 20-ason már beszéltem vele. :)
Gepard Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 A 20-as az jó szám lesz, csak nem nagyon telcsizhet meló közben, úgyhogy csak óvatosan.
mélykék76 Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 A 20-as az jó szám lesz, csak nem nagyon telcsizhet meló közben, úgyhogy csak óvatosan. Csak csendben, csak halkan,.... :huh:
aztec Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 én meg most voltam csergoeben két angol vizsga között... ti tudtátok h Vktr lovag elatta caliját e? vettem a géjesihez műyanagokat mostmár lassan full-full :huh:
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 én meg most voltam csergoeben két angol vizsga között... ti tudtátok h Vktr lovag elatta caliját e? vettem a géjesihez műyanagokat mostmár lassan full-full :) Igen mert mi társasági életet élünk... :D :lol: Szilentet nem vettél??? :huh:
mélykék76 Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 ....ti tudtátok h Vktr lovag elatta caliját e?.... Új fedőneved : borravaló :huh:
aztec Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Középre még jó lehet.... :D Reggel bejöttem, és egy katt, és már a helyén is volt...nem tudom mit szenvedtetek vele annyit... B) Viszont most hívott a Stewe, hogy kéne neki egy balos A veki tükör, mert odaadta egy kamionosnak az M5-ön... :huh: kabbe baszki amig Te légkondizott helységben kávé mellett oltod nőket, addig poor ember kinn szerel bazmeg ott vajaztam meg a gömbcsuklót h csússszon :) Sztív biztos nem nézett hülyének.... legalábbis nagyon, bár bevallása szerint a bejárati ajtót is azzal csinálta meg ;) DeepBlue St nem nem subaru lacikától van, ebből 2 darab van, sőt komplet csomagra való csavarokkal rögzítőkkel csak végül nem tettük fel a géjesire hanem maradt Herr Forrónál látott Hernádmesteres 500 forintos megoldás aka nyújjá alá oszt nyissad paraszt opening system :) Új fedőneved : borravaló :D nu ezt nem vágom most :) Anti neked kellett volna szájlent vagy mi :lol: Nekem nem szilent baz hanem valsz toronycsapágy ment nyaralni :P
mélykék76 Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 ....nu ezt nem vágom most :huh:.... levagymaradva,minta....
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Nem nekem nem kell, neked gondoltam, de benéztem, mert tényleg toronycsapágy kéne... :huh:
redline Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 DeepBlue St nem nem subaru lacikától van, ebből 2 darab van, sőt komplet csomagra való csavarokkal rögzítőkkel csak végül nem tettük fel a géjesire hanem maradt Herr Forrónál látott Hernádmesteres 500 forintos megoldás aka nyújjá alá oszt nyissad paraszt opening system :D nu ezt nem vágom most :lol: :) :D Nem nekem nem kell, neked gondoltam, de benéztem, mert tényleg toronycsapágy kéne... :huh: tegyetek már be egy képet mert nekem maradt vmi bizbaz a full minden csere után hátha ilyen cucc is kolbászol a csomagtartóban
aztec Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 levagymaradva,minta.... lécci oszd meg velem is a tudást ha kell akkor használni fogom az erő sötét oldalát és akkor dárk aszték leszek de akkor is meg kell tunnom :D levagymaradva,minta.... értem baszki ÉRTEEEEEEEEMMMMM akkorát esett h feljöttek az 5.ről h leesett a vakolat náluk :huh: :lol: :) :D
mélykék76 Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 ....tegyetek már be egy képet mert nekem maradt vmi bizbaz a full minden csere után hátha ilyen cucc is kolbászol a csomagtartóban.... http://www.toronycsapagy.hu/kepek/opel/astraf.htm ....ÉRTEEEEEEEEMMMMM akkorát esett h feljöttek az 5.ről h leesett a vakolat náluk :huh: :lol: :) :D.... DING_DING_DING Jó reggelt :D
opel16v Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 lécci oszd meg velem is a tudást ha kell akkor használni fogom az erő sötét oldalát és akkor dárk aszték leszek de akkor is meg kell tunnom :) értem baszki ÉRTEEEEEEEEMMMMM akkorát esett h feljöttek az 5.ről h leesett a vakolat náluk :huh: :lol: :) :D Uhhh, te nagyon el vagy szőkepicsulva! :D Amúgy meg most hogy megint aktív onlány vagy, megint szokni kell az ötvözött nyócker-harlem stílusod, de lassan tényleg kéne szótárat kiadnod... :)
aztec Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 nem kell sótá Gabibácsi Lassan mhol my niggaz lesz.... Ami szörnyű: most fejezem be 5éves pályafutásom @IT operation és ara jövök be regel h iszonyat hadoválás meg szleng és olyan jó elnézni a jó 40es embereket ahogy szépen meg lettek fertőzve :lol: Lassan nektek kell szótárat kiadni, mert lassan csak ti csacsogtok óóómagyarul, az viszont 100 h Kölcsey tőlem forog mint a rotációskapa :) http://www.toronycsapagy.hu/kepek/opel/astraf.htm az ilyen oldalakra kellene hitkánter én bevallom beszívtam ezt is :huh:
Atommanó Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Geri nem vagy egyedül ezzel a beszívós dologgal...pedig elötte még meg is néztem, a címet...de hát mi bajom lehet...szal katt...aztán paff... :huh:
opel16v Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 az ilyen oldalakra kellene hitkánter én bevallom beszívtam ezt is :huh: Tippppikus Pííísta féle szivatás. :lol: Asszem ott kezdődött, hogy korokodilemelo.hu :)
Tom Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Ezt most én is benéztem... :lol: Viszont ha kell valami a csergőből akkor szólj nyugodtan, hisz tudod... :huh:
Recommended Posts