Tom Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 vagy a Tomé is sz@r csak az meg jobbra dől :D :lol: Hát látod ez nem kizárt... :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Ugye nem Opelt vesz helyette... :huh: Eladó Cali Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 ha igazán fain módon akarsz idézni akkor írod nekije h krájin' Tomi oszt víz attól úgyis észhez szokott térni :huh: Ez már kezd a viccesből átmenni unalmas és idegesítőbe. Most miért akarod, hogy én is b@szogassalak (mert valjuk be van mivel) ilyenkor amikor amúgy is ideg vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Ez már kezd a viccesből átmenni unalmas és idegesítőbe. Most miért akarod, hogy én is b@szogassalak (mert valjuk be van mivel) ilyenkor amikor amúgy is ideg vagyok. Még mindig nem értem miért veszed magadra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Tomi! Nehogy már felhúzd magad... Ez a társaság velejárója, hogy ilyenkor az ember kapja az íííívet... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 De nagy lett a szád....Mr ikerlányoklesznekjövőresemmiv6twinturbóóóó... :huh: Nem lett nagyobb a szám mint eddig volt.Inkább maradok egy igazán jó C20XE-nél mint egy füstölös........ :lol: Viszont a Bandi nagyon elkeserített ma.Azt hittem lényegesen jóbb árat mond.Kicsit át kell gondolnom a jővőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Péntek este jön be az Attila is neki is elkészült a telifény, két színnel...Azt mondja hogy nem lett, rossz, de vannak benne hibák...De ő is valami 100 alatt hozta ki festékestül mindenestül... :huh: Gyere be péntek este, oszt jól megnézzük... :) Bandinak is sok a melója, így megteheti, hogy drágább árat kérjen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Péntek este jön be az Attila is neki is elkészült a telifény, két színnel...Azt mondja hogy nem lett, rossz, de vannak benne hibák...De ő is valami 100 alatt hozta ki festékestül mindenestül... :huh: Gyere be péntek este, oszt jól megnézzük... :) Bandinak is sok a melója, így megteheti, hogy drágább árat kérjen... :lol: Az lehet hogy sok munkája van,és tényleg szimpatikus a hozzá állása,de Ő messze nem 300ezres kategória.Nekem az a bajom hogy igazán nem is kellene telifény csak egyik nagy "mester"se tud olyan sárgát fújni mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Az lehet hogy sok munkája van,és tényleg szimpatikus a hozzá állása,de Ő messze nem 300ezres kategória.Nekem az a bajom hogy igazán nem is kellene telifény csak egyik nagy "mester"se tud olyan sárgát fújni mint a gyári. Miért 300at mondott egy sima telifényre? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Péntek este jön be az Attila is neki is elkészült a telifény, két színnel...Azt mondja hogy nem lett, rossz, de vannak benne hibák...De ő is valami 100 alatt hozta ki festékestül mindenestül... :huh: Gyere be péntek este, oszt jól megnézzük... :) Bandinak is sok a melója, így megteheti, hogy drágább árat kérjen... :lol: olyan nem is lesz amiben nincs hiba 100ért telifény? kétszinböl? nem tartom vészesnek! ha nem ma vettem volna át a lakást és nem kellene azt is kicsit rendberakni meg berendezni simán beneveznék egy ilyen fújásra! emlékezzetek t&s-en is volt hiba az autókban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Miért 300at mondott egy sima telifényre? :huh: Azt mondta 250-300,de inkább 300 olyan nem is lesz amiben nincs hiba 100ért telifény? kétszinböl? nem tartom vészesnek! ha nem ma vettem volna át a lakást és nem kellene azt is kicsit rendberakni meg berendezni simán beneveznék egy ilyen fújásra! emlékezzetek t&s-en is volt hiba az autókban.... Milyen lakás és hol :lol: ? Azért én már láttam egy pár olcsó fényt nekem is fújtak anno.Hát nem voltam tőle elájulva sőt.Mikor 2-3hónap múlva megtörik a gitt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Enyim is 200 + anyagból volt meg... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Enyim is 200 + anyagból volt meg... :huh: De gondoltam mivel a tied 2 színű több vele a munka azért drágább,de ezek szerint mindegy. Azt még nem is mondtam neki hogy lakkozva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 De gondoltam mivel a tied 2 színű több vele a munka azért drágább,de ezek szerint mindegy. Azt még nem is mondtam neki hogy lakkozva :lol: Hát pedig a hőkamra miatt elvileg nem. Érdekes. Na mind1, kiváncsi leszek Aztec fényére élőben... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Hát pedig a hőkamra miatt elvileg nem. Érdekes. Na mind1, kiváncsi leszek Aztec fényére élőben... :lol: :huh: Lehet marad a tempera :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Kiélhetem magam???? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Kiélhetem magam???? :huh: :lol: Nem-nem!!! A temperás meló az enyém... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Na jó, úgy is kétszínűre csináljuk, mert az a mááájer...szal a fele a tied... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 A két szín felejtős.Ha olyan lesz mint ez,és nem mossa le az eső akkor már holnap neki állhatunk :huh: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 A két szín felejtős.Ha olyan lesz mint ez,és nem mossa le az eső akkor már holnap neki állhatunk :) Fújunk rá hajlakkot is, no para, az egész megvan egy 10esből... :lol: :huh: Az RS meg elmehet kapálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Fújunk rá hajlakkot is, no para, az egész megvan egy 10esből... :D :huh: Az RS meg elmehet kapálni. :D Jó ha ilyet csinálunk mert a hibákra azt hiszik hogy direkt csináltuk :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Tomnak meg csináljunk ilyet...nem lenne vele túl sok meló... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Hát igen, ilyenem is nekem volt előbb... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 De egész jól lekoppintották... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 De egész jól lekoppintották... :) Hát azért az enyém meglepőbb helyeken rohad... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts