Gelko Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 ha te mondod :huh: félő ez olyan bazs-felnis eset lesz :lol: naaa azért túlzásokba ne essünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Képek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Képek? :huh: jah majd készülnek tegnap kéderek back, betöltő install, antenna on, kárpitok on, hácsóajtó install, szárny install, műaynagok install és tsai... fotózni ídő alig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 fotózni ídő alig! Hát igen, az tényleg órákat vesz igénybe... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 jah majd készülnek tegnap kéderek back, betöltő install, antenna on, kárpitok on, hácsóajtó install, szárny install, műaynagok install és tsai... fotózni ídő alig! ne csak a művészi fotókra törekedj :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Átmenjek csinálni pár kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Átmenjek csinálni pár kép? Jöhet paparazzi fotó is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Átmenjek csinálni pár kép? mekkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Há mekkor e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Tényleg jó lenne még néhány kép,a géptetőn a beömlő is nagyon tetszik sokkal jobb mint a gyári gsié :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 ....zx10re csere.... Ne keresd a bajt készakarva megtalál az téged magától is :) Tényleg jó lenne még néhány kép,a géptetőn a beömlő is nagyon tetszik sokkal jobb mint a gyári gsié :huh: Asszem most kérem vissza a mociháztetőt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Asszem most kérem vissza a mociháztetőt :lol: Aztec akkor elég rosszul járna,mert ha jól tudom ami Antién volt az volt az ővé.És hát az már elég rossz állapotban van. Képes lenne elcserélni a gsi-t egy mociért mikor 2év után összeállt az autó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Asszem most kérem vissza a mociháztetőt :huh: Várj még vele egy picit, hogy tényleg jó lett-e a fény, aztán lehet kamatot is kérni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Aztec akkor elég rosszul járna,mert ha jól tudom ami Antién volt az volt az ővé.És hát az már elég rossz állapotban van. Képes lenne elcserélni a gsi-t egy mociért mikor 2év után összeállt az autó :huh: Ellenben Anti felrakhatná a kajla üvegszálas, vagy a szétszabdalt gsi motorháztetőt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Ellenben Anti felrakhatná a kajla üvegszálas, vagy a szétszabdalt gsi motorháztetőt :huh: Akkor be is zárult a kör és mindenki jó járt, nem Pista? :lol: Apropó! Ma olasz-német dupla vagy semmi? Már 4 milka lenne így a tét... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Tényleg jó lenne még néhány kép,a géptetőn a beömlő is nagyon tetszik sokkal jobb mint a gyári gsié :huh: A gyári az kiömlő :) Hogy őszinte legyek Aztec koma, ez a beömlő kicsit mintha csálé lenne, meg kicsi is. :lol: Vagy csak én vagyok túl kritikus? :D Egyébként csak dícsérni tudom az ótód, szép lett! :) Ha jól emlékszem akkor Ország Zsolt Jól emlékszem ő megy vele és Quiaser Endre a navigátora Ha jól láttam a videóösszefoglalót, akkor ezt az astrát kicsit megfőzték szombathelyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Gabi a beömlő csálé meg kicsi de így az enyém és nem mellesleg 1edi. És nem mellesleg VarCar Rally team lakatosa a.k.a. sógorom csinázta nekem pikk meg pakk... Közben volt itt Redi ők is megcsodlták meg csacsogtunk.... Mocira meg csak azé cserélném me autó van amivel lehet közlekedni. De most egyelőre nem eresztem az 100. Most sietek me este má meg akarom táncoltatni meg exemért mennem is kell... Jah lökösön már van hiba ahogy tettem fel merepedt. Jah 2 mocitető meg hácssó csomagtartóhekk eredménye kisebb hiba lett ismét. De ez még mindig a pluszminuszos türés6áron belül one... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Tényleg jó lenne még néhány kép,a géptetőn a beömlő is nagyon tetszik sokkal jobb mint a gyári gsié :huh: ha ez 2me akkor ni báttya, de csak tegnapiakkal szolgál6ok egyelőre... mondjuk első 2n nem sok láccik a beömlőből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 tényleg jól néz ki :lol: az "összeállt az autó" még egy picit erős kifejezés, de fényévekkel előbbre van mint a 2 évvel ezelőtti állapot :huh: és szép lesz meg jó lesz :) meg láttunk pici süniket a kertben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Geri, tuti lesz a gép, és egy nagy fityiszt néked az orrod alá, ha képes vagy eltékozolni holmi motorra. Az 1.6-os Focus meg sokat is eszik, és cserébe még nem is megy olyan jól.Szerintem........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Ne keresd a bajt készakarva megtalál az téged magától is :lol: ezt csak most látom :huh: te ismersz elmond6od :) BMW dot Tom thx a fotófelajánlást de inkább akkor mikor már 99% lesz azaz 7vége felé.... Redi 2t ish ha pontosak akarunk lenni de ezek még nagyon juniorok voltak ám.... Wolfi annyival kiegészítenélek, h a zajvédelem ish fika, ugyanis tűzfal papírból vagy miből de jobban behallatszik mint a 14éves géjesimben a tökehang.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Wolfi annyival kiegészítenélek, h a zajvédelem ish fika, ugyanis tűzfal papírból vagy miből de jobban behallatszik mint a 14éves géjesimben a tökehang.... Akkor?Hol itt a problem?Élvezd a feelinget, míg fijatal vagyol, aztán mikor elér téged is a végzet, akkor majd veszel egy normális családi autót.Aztán annyi.De donorból már rohangál éppen elég az utakon, ne növeld te is a létszámot.Ennyi szervátültetésre váró nincsen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 BMW dot Tom thx a fotófelajánlást de inkább akkor mikor már 99% lesz azaz 7vége felé.... 7end melow 1 onda LitleLesliehouse in Tuning & Stereo Show. (remélem sikerült aztec-osan írni) Szóval hétvégén nem tudok fotót csinálni róla max ha kijössz te is ezzel 3-ra csökken az előkerítendő emberek száma a kedvezményes belépőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Te gondokot lekiszező tell medat hol lesz az semény??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Te gondokot lekiszező tell medat hol lesz az semény??? Itt minden le van írva :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts