Gepard Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Dejó Aztec csekk mit találtam neked! Legelső topik, Szabályzatok - Hozzászólások by Gepard :huh: Azt nem írtam bele, hogy aztec - magyar szótár is kell az olvasáshoz. De aki idetéved az előbb utóbb kénytelen megtanulni a nyelvet. :lol: :) :D
Rattesid Dénes Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 8V bontásba bele nem kezdenék! A kárpitbó és kasztniból meg nem árulsz ki olyan sokat, hogy hobbiból megérje. Ahoz valami nagyon baráti ár kell ami 100 évben 1x van. Diny-vel mi is néztük ezt de utána számoltunk és nem nagyon éri meg. Na igen ezt mi is néztük, még azért nem tettem le a dologról lehet meg kéne próbálni nagy kockázat nincsen sztm.
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 egy pár centis megfolyásnak tűnő dolgot észreveszel este a lökös alján, de a pizza méretű hátsó fejtámlákat meg nem? :huh: Már a rendszám keretet is megnéztem hátha az,de a fejtámlára sose gondoltam volna :lol: Na igen ezt mi is néztük, még azért nem tettem le a dologról lehet meg kéne próbálni nagy kockázat nincsen sztm. Annyit biztos kiárulsz belöle amennyibe kerül,pláne ha lehet alkudni.
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Húúú erről jut eszembe, holnap beszélni kell a Bálinttal, hogy a rendszámnak is hekkeljen valami tartókonzolt... :huh:
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 ....Húúú.... Mi van ? Meleged van és lenyeltél egy hóbaglyot ? :huh:
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Piiista! Ez most szar volt... Ma este egy ZP? :huh:
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Piiista! Ez most szar volt... Ma este egy ZP? :huh: szerintem nem volt szar :lol: :) Nem bírsz otthon maradni,aztán meg sírsz hogy nincs pénz evezni :D
Tom Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Anti ha kell kocsi, akkor szólj. Persze csak ha nem derogál a C20XE. :D A turbóra nagyon kíváncsi leszek, meg az arcodra is, amikor kiderül, hogy félre van fúrva az egyik henger és azért füstöl. :D :lol: :) A péntek hogy lesz? Mikor/hol találkozunk? :huh:
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 A turbóra nagyon kíváncsi leszek, meg az arcodra is, amikor kiderül, hogy félre van fúrva az egyik henger és azért füstöl. :) :D :D Ez sem volt rossz :huh: :lol: :)
Tom Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Nem bírsz otthon maradni,aztán meg sírsz hogy nincs pénz evezni :) Na majd a 3000 V6 RWD termelni fogja a moneyt... :) :D Ez sem volt rossz :huh: :lol: :) Kár hogy dolgoznom kellett, pedig írtam volna szívesen még. :D
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 A péntek hogy lesz? Mikor/hol találkozunk? :huh: Gsi.tomival megyünk,és kb olyan 8körül indulunk téged meg felvszünk az árpád hídnál.Így jó neked? Na majd a 3000 V6 RWD termelni fogja a moneyt... :D :) Kár hogy dolgoznom kellett, pedig írtam volna szívesen még. :D Na abból nem lesz semmi egy ideig az tutti :lol: Én se akarom már osztani így is állandóan el van keseredve.
aztec Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Piiista! Ez most szar volt... Ma este egy ZP? :huh: mi lenn leszünk hiperkarma s a kollegáim sör rulz :lol:
Tom Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Gsi.tomival megyünk,és kb olyan 8körül indulunk téged meg felvszünk az árpád hídnál.Így jó neked? Hát... :huh: :lol:
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 ....Ma este egy ZP? :huh:.... Nem azt mondtad, hogy ma nem érsz rá ? :lol: :) :D :D szerintem nem volt szar :) :) Nem bírsz otthon maradni,aztán meg sírsz hogy nincs pénz evezni :P Kössssszzh B) Eltapsolja a pénz aztán max. egy mentőmellényben fog úszkálni mellettetek ;)
Tom Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Eltapsolja a pénz aztán max. egy mentőmellényben fog úszkálni mellettetek :huh: Szerintem is igazán bevállalhatnátok az Aida mellé... :lol:
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Szerintem is igazán bevállalhatnátok az Aida mellé... :huh: Kutyot is meg kellene kérdezni arról, hogy ad-e helyet Antinak a csomiban :lol:
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Anti holnap megnézi a fórumot és többet nem áll velünk szóba :huh: :lol: Lassan eljutunk odáig hogy csak az Aida nem cukkolja
Tom Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Lassan eljutunk odáig hogy csak az Aida nem cukkolja Ha az a kutya beszélni tudna... :D :huh: :lol: :)
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Itt vagyok ám méééég... :huh: :lol: :) :D Tom neked meg nagy a szád, aztán azért ne sírjál, ha a hátsólámpád egyszer csak megelőzi a leszakadt doblemezed... :) Az Aidát meg ne keverjétek bele... :) :D
coupe Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Itt vagyok ám méééég... :huh: :) :D :D Az meg hogy lehet :lol: ?
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Isten szeme mindent lááát... :huh: Figyellek titeket... :lol:
Gepard Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Isten szeme mindent lááát... :huh: Ez azért egy kicsit erős volt. :lol: :)
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 ....Isten szeme mindent lááát... :huh:.... Örülök, hogy így felkapcsolva a lámpát sikerült megvilágosodnod :lol: Ha még a szemüveget is hordani fogod ismét, akkor tán pár dolgot tisztábban is fogsz látni, Mr. Vakond :)
Laci4 Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 egy pár centis megfolyásnak tűnő dolgot észreveszel este a lökös alján, de a pizza méretű hátsó fejtámlákat meg nem? :huh: A fene.. 3 oldalon keresztül szurkoltam h ne lőd le a megoldást, mert én pont erre gondoltam ! :) :lol:
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Piiista... Még jóó, hogy nem neked kell, hogy tetszek... :lol: Már kicsit izgultam... :huh:
Recommended Posts