Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Én is arra tippeltem de Norbi furmányosabb ennél.

Akkor még is marad a bontós verzió... :lol:

Reggel elmentem a turbóért a szerelőhöz hogy elvigyem soroksárra.2órát álltam a dugóba mire odaértem,ahhol ki volt írva hogy elköltözött.Megyek a másik címre odaérek ki van írva ebéd szünet.Dugó hazafelé sietek hogy a műanyagos még bent legyen,de már látom hogy ma nem fogja megcsinálni mert "késő" van.Holnap kezdi el a lámpát és a lököst megcsinálni,de nekem nagyon kell mert annélkül nem tudják rendesen felrakni a zárhídat,ráadásul csak 12ig dolgozik tehát nagyon sietnem kell.....És ez még csak az első nap volt mi lesz a többin :)

Hááát mikre nem képessek az emberek... :huh:

Elküldve
simán ki lehet árulni. Tavaly bontottam egy 8v-set közel 400 körül szedtem össze belőle. Az ország minden részéről jöttek alkatrészért. A kasznija debrecen környékén van most lefestve bukócsövezve rallyra felkészítve. 190ért vettem én anno a vasat. MEGÉRTE!!! :huh:

csak azt nem szabad elfelejteni,hogy nekünk nincs helyünk tárolni az alkatrészeket.

Elküldve
Reggel elmentem a turbóért a szerelőhöz hogy elvigyem soroksárra.2órát álltam a dugóba mire odaértem,ahhol ki volt írva hogy elköltözött.Megyek a másik címre odaérek ki van írva ebéd szünet.Dugó hazafelé sietek hogy a műanyagos még bent legyen,de már látom hogy ma nem fogja megcsinálni mert "késő" van.Holnap kezdi el a lámpát és a lököst megcsinálni,de nekem nagyon kell mert annélkül nem tudják rendesen felrakni a zárhídat,ráadásul csak 12ig dolgozik tehát nagyon sietnem kell.....És ez még csak az első nap volt mi lesz a többin :huh:

Jó kis körút. Elöbb utóbb téged ilLET a LET. :lol:

De ha szólsz akkor a turbót el tudtam volna vinni én is. Ráadásul robogóval amivel ilyenkor 10x gyorsabb közlekedni.

Elküldve
Én is arra tippeltem de Norbi furmányosabb ennél.

Köszönöm, ez hízelgő :)

Nem, nem a tükör és nem is a bontó....de az enyém legalább a saját lábán menne B) ;) :) :D :D

Reggel elmentem a turbóért a szerelőhöz hogy elvigyem soroksárra.2órát álltam a dugóba mire odaértem,ahhol ki volt írva hogy elköltözött.Megyek a másik címre odaérek ki van írva ebéd szünet.Dugó hazafelé sietek hogy a műanyagos még bent legyen,de már látom hogy ma nem fogja megcsinálni mert "késő" van.Holnap kezdi el a lámpát és a lököst megcsinálni,de nekem nagyon kell mert annélkül nem tudják rendesen felrakni a zárhídat,ráadásul csak 12ig dolgozik tehát nagyon sietnem kell.....És ez még csak az első nap volt mi lesz a többin :)

:huh: :lol:

vazz szakmát tévesztettem

Elküldve
Jó kis körút. Elöbb utóbb téged ilLET a LET. :D

De ha szólsz akkor a turbót el tudtam volna vinni én is. Ráadásul robogóval amivel ilyenkor 10x gyorsabb közlekedni.

köszi.De a robogóra nem tudnád hova felrakni.

És még nincs vége a napnak,várom a hűtőszerelöt.Remélem nem kell 80ezerért másikat vennem :)

:huh: :lol:

vazz szakmát tévesztettem

Mire gondolsz?

Közben már rájöttem :D

Elküldve

8V bontásba bele nem kezdenék! A kárpitbó és kasztniból meg nem árulsz ki olyan sokat, hogy hobbiból megérje. Ahoz valami nagyon baráti ár kell ami 100 évben 1x van. Diny-vel mi is néztük ezt de utána számoltunk és nem nagyon éri meg.

Elküldve
csak azt nem szabad elfelejteni,hogy nekünk nincs helyünk tárolni az alkatrészeket.

Én úgy bontottam ahogy kellettek a cuccok. Ha tutira mondták hogy kell vmi és ekkor jönnek akkor álltam csak neki kontárkodni. És nem kell sok hely. Lehet rástartolnék ha nem lenne most 2 vectra2000, 2 cali meg 1 irmscher kombi amit bontunk :huh:

Elküldve
8V bontásba bele nem kezdenék! A kárpitbó és kasztniból meg nem árulsz ki olyan sokat, hogy hobbiból megérje. Ahoz valami nagyon baráti ár kell ami 100 évben 1x van. Diny-vel mi is néztük ezt de utána számoltunk és nem nagyon éri meg.

Akkor érné meg ha nekünk kellene az egész.

Én úgy bontottam ahogy kellettek a cuccok. Ha tutira mondták hogy kell vmi és ekkor jönnek akkor álltam csak neki kontárkodni. És nem kell sok hely. Lehet rástartolnék ha nem lenne most 2 vectra2000, 2 cali meg 1 irmscher kombi amit bontunk :huh:

És az utcán hagyom szétszedve,mert a panelhoz nem jár ám nagy kert meg garázs.

Elküldve
Akkor érné meg ha nekünk kellene az egész.

Az üléseket rásóznánk nagypénzért a Gelkóra, gsi lököst meg szárnyat mindig el lehet adni, géptetőt keres 1 srác a duenen

De teljesen igazad van ehhez kellene egy garázs, vagy legalább 1 kert. Csak 1 ötlet volt, szivesen szétkapnék egy autót :huh:

Elküldve
Az üléseket rásóznánk nagypénzért a Gelkóra, gsi lököst meg szárnyat mindig el lehet adni, géptetőt keres 1 srác a duenen

De teljesen igazad van ehhez kellene egy garázs, vagy legalább 1 kert. Csak 1 ötlet volt, szivesen szétkapnék egy autót :huh:

Meg is kell nézni milyen állapotban van a belseje! Kb annyit lehetne kiárulni abból a 8v-ből amennyiért hirdetik. Na jó egy picivel többet de ha ezt többen veszik meg akkor megéri pár 10 pénzért szüttyögni?

Elküldve
Tomi!

Akkor már meg is van, hogy ki megy érte... :huh:

Én még mindig azt mondom hogy robogóval elég nagy mutattvány hazahozni,nehéz tud ám lenni :D :D

Az üléseket rásóznánk nagypénzért a Gelkóra

Gelkó már vett ülést rajta már nem fogunk meg gazdagodni :lol: :)

Elküldve
Tomi!

Akkor már meg is van, hogy ki megy érte... :huh:

Lehet rolla szó ha ti nem tudtok érte menni. Ha mennem kell hívjatok, kell a cím oszt víz. Na persze ha nem kell fizetni semmit mert erőssen hó vége ven.

Elküldve
Én még mindig azt mondom hogy robogóval elég nagy mutattvány hazahozni,nehéz tud ám lenni :) :D

Gelkó már vett ülést rajta már nem fogunk meg gazdagodni :huh: :lol:

1 pár hibátlan első GSI ülést 1 éve 25-ért vettem szal az nem egy csiliárd összeg érte.

Hogy is néz ki az a turbó? Rajta van a leömlő is? Ha csak maga turbó akkor nem olyan nehéz az.

Elküldve

Amikor felhívnak a számlára azért kérdezz rá nehogy ott legyen gond.Azt mondta a fickó délelött szedik szét és csak délután lesz kész olyan 4-fél5körül.5ig vannak nyitva :lol:

Azért remélem nem így lesz,és hogy tényleg a turbó a rossz :huh:

Hogy is néz ki az a turbó? Rajta van a leömlő is? Ha csak maga turbó akkor nem olyan nehéz az.

Azért annyira én is értek hozzá hogy csak a turbó nem nehéz :) rajta van minden a leömlő is

1 pár hibátlan első GSI ülést 1 éve 25-ért vettem szal az nem egy csiliárd összeg érte.

Redi írta hogy rásozzuk nagy pénzért a Gelkóra

Elküldve
Azt mondta a csóka, hogy holnapra kész is lesz??? :huh:

Mivel nincs semmi baja :lol: :)

Csak mondom az a gáz hogy ha 4körül hívnak hogy kész akkor már nem érsz oda 5re :D

Elküldve

bontsátok a 8V-t és a motort baráti áron viszem :huh:

Redi !

amit belinkeltél Gsi-t a felnik miatt az 18keres...hetente látom de erről már dumáltunk :lol:

Elküldve
Mivel nincs semmi baja :lol: :)

Csak mondom az a gáz hogy ha 4körül hívnak hogy kész akkor már nem érsz oda 5re :D

Hát ez az, hogy én 8 elött nem érnék oda...

Tomi, Te mennyi idő alatt vagy ott???? :huh:

Elküldve
Mivel nincs semmi baja :) :D

Miért hol van? Bivaj b@sznádon? :lol:

bontsátok a 8V-t és a motort baráti áron viszem :huh:

Mi az a baráti ár? MIndennel együtt (kábel, computer, generátor, trafó, szívó, leömlő stb...)

Elküldve
Miért hol van? Bivaj b@sznádon? :lol:

XXIII.ker Jánosapóstól út. Haraszti útról nyilik.

Hát ez az, hogy én 8 elött nem érnék oda...

Tomi, Te mennyi idő alatt vagy ott???? :huh:

Én se érnék oda 1óra alatt 4kor :D :)

Elküldve
Gelko neked az nincs közel véletlenül??? :huh:

nem tudom hol a XXIII.ker de megnézem :)

csepel...életbe nem jártam még arra...leghamarabb 7.én tudok csak elnézni arra sajnos :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.