gsi.tamás Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Vazzeg mi csináltál azóta amióta megtört? :huh: Azóta már egy tk-t is kilakatoltak volna e. No meg ha iszol úgysem vezethetsz szal minek autó? :lol: Nem azért, hogy b@szogassalak csak nem szeretném ha a megígérem aztán mégse emberek közé tartoznál (elsősorban a Blitz-ről beszélek)! :) Mert ugye nem ilyennek ismertelek meg. :D Na mindegy remélem összejön minden. Van kölcsön BKV bérletem kö? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Nem a blitz a kérdés igazán, mert arra megyek, inkább az evezés a necces, de csütörtökig az is kiderül... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Ok csütörtökön minden kiderül! :lol: Viszont mi ez a Moderátorság már megint? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Mit megint....még mindig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Elég zsúfolt az osztrák kadett motortere :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Igen az a kesztyű már nem kéne oda! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Igen az a kesztyű már nem kéne oda! :) Nekem kesztyűvel is megfelelne :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Lexi + nitro...és elég jópofát megy... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Lexi + nitro...és elég jópofát megy... :huh: meg még sok apróság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 István ha otthon van a Detti hívjatok fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Lexi + nitro...és elég jópofát megy... :huh: asztem turórudi is van benne :lol: :) :D Hangja mindenesetre "érdekes" :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Elég zsúfolt az osztrák kadett motortere :huh: http://mantacustom.uniq.hu/kepek/Toptuning...3779_resize.JPG Ismerős az akksisaru! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 asztem turórudi is van benne :lol: :) :D Hangja mindenesetre "érdekes" :D :) :) mi is azt hittük de ez full szivo...mi is szivtuk a fogunkat, hogy "kellegyilyen" B) a hangja tényleg nagyonjó Ami jobban aggaszt, az inkább az anyagi oldala...mert kicsit sokat terveztem be idén nyárra...meg ki kell fizetni a kocsit is...na meg ugye lakás... :huh: hát akkor fogd vissza kicsit a nonstop bulizást :P vagy jótanács helyett segítsek inkább egy üveg Bacardival? ;) Mit megint....még mindig... :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Utána be kell menni dorogra ha kész van a póló,belefér az is? Előtte hívjátok fel mindenképpen a 3,14tsát!!! Tapasztalat. :huh: Ha esetleg nem lenne kész addigra mi szombaton megyünk délután Blitzhez és eltudom vinni (csak kifizetni nem mert hóvége van nagyon. :lol: :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Redi! Már elkezdtem visszafogni magam...már 3 napja nem voltam paaaarizni, és holnap viszont mennem kell...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 ....A kicsit b*zis kékre gondolok.... Halványkék a szó amit kerestél :huh: Élőben az ilyen színű lámpa inkább olyan kékes-zöld, érdekes cínű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Dejó Aztec csekk mit találtam neked! Legelső topik, Szabályzatok - Hozzászólások by Gepard :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Für Coupe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Dejó Aztec csekk mit találtam neked! Legelső topik, Szabályzatok - Hozzászólások by Gepard :huh: okéssss' ' :lol: ' Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Vmelyik Istvánnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Albi ezzel csak 1 baj van. A hétvégén megállapítottuk, hogy a Caravan 3,5cm nem ültet annyit mint az 5ajtós 3,5cm. Szal olyan mintha semmi nem lenne. Amit belepróbáltunk az is 5ajtós kasztnihoz való volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Vmelyik Istvánnak? Köszi, használt rugó már van :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Csak használt gumit ne használj mert gondjaid lehetnek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Te már csak tudod... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Speciel te mondtad, hogy mivel kenegetted utána! :huh: Nem akartam nyilvánosságra hozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts