aztec Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 és valaki felhívta a csókát... az én voltam baszki mekkora hiba volt :huh: nu ezt os megkérdezhetné vki a klub nevében.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Ha beszélsz még vele, akkor megkérdezhetnéd, hogy mikor tudják bevállalni az enyémet. :huh: a tiéddel mi a baj? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Tényleg Aug első hetében valaki nem jön le a Nemzetközi talira a Balcsira??? Én úgy néz ki, hogy lennt leszek elsejétől, 7-8 napot... :huh: a tiéddel mi a baj? :) Láttál már olyan GSI-t amivel nincs???? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Akkor ezek szerint nem jössz velünk aug. 11-13-ig? Utána be kell menni dorogra ha kész van a póló,belefér az is? Ganz egal! Csak ne sokat szüttyögjünk mert még el kell mennem vásárolni ami ajándék szal fontos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Akkor ezek szerint nem jössz velünk aug. 11-13-ig? Ganz egal! Csak ne sokat szüttyögjünk mert még el kell mennem vásárolni ami ajándék szal fontos. semmi szütyögés bemegyünk és kifizetjük.Azért kérdezem mert akkor megyek kocsival,nem szeretnék feleslegesen lemenni valamelyik nap,ha már ott vagyunk pénteken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 semmi szütyögés bemegyünk és kifizetjük.Azért kérdezem mert akkor megyek kocsival,nem szeretnék feleslegesen lemenni valamelyik nap,ha már ott vagyunk pénteken. Ok persze belefér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Tényleg Aug első hetében valaki nem jön le a Nemzetközi talira a Balcsira??? Én úgy néz ki, hogy lennt leszek elsejétől, 7-8 napot... :huh: akkor lent leszek a túlparton de a víz nem akadály :lol: terveztem az átugrást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Tényleg Aug első hetében valaki nem jön le a Nemzetközi talira a Balcsira??? Én úgy néz ki, hogy lennt leszek elsejétől, 7-8 napot... :huh: Én asszem ott leszek, de csak csütörtöktől... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 a tiéddel mi a baj? :huh: Csak a szokásos. Olaj, gátló, kartervédő, tornycsapágy, toronyszilent, doblemez és amit még hoz a feltárás... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Hát ez majdnem tényleg csak a szokásos... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Mivel nem válaszoltál felteszem kérdésem még 1x! Akkor ezek szerint nem jössz velünk aug. 11-13-ig? No meg Blitz Hitsre sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Mivel nem válaszoltál felteszem kérdésem még 1x! Akkor ezek szerint nem jössz velünk aug. 11-13-ig? No meg Blitz Hitsre sem? Kicsoda???? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Ja Tom akkor megnyugtattál hogy ez csak a szokásos :huh: Figyi ami ezen az oldalon van és új az F Astrához az van nektek Anti & István, vagy nektek a másik fajta van? A kicsit b*zis kékre gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Ez külön indexes ha jól látom,és nekünk fekete van. Kicsoda???? :huh: Töled kérdezte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Ez külön indexes ha jól látom,és nekünk fekete van. Töled kérdezte :huh: Úgy látom ma nem volt redbull... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Én tökre egybeindexesnek látom de bizti neked van igazad. Tőled kérdezte mert aggódik hogy augusztus első hete 11-13-ig ér véget pedig nem, mert már 6-án :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Nem kell aggódni...a menetel nem rajtam múlik... A Blitz a kocsitól függ, az evezés pedig nem tőlem... A kék az különindexes, mert csak olyanban gyártanak...lesz majd piros is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Az egybe indexes az ilyen most nézem az fk oldalát,de ha jól látom már nem forgalmazza az egybe lámpát. Nem kell aggódni...a menetel nem rajtam múlik... A Blitz a kocsitól függ, az evezés pedig nem tőlem... A kék az különindexes, mert csak olyanban gyártanak...lesz majd piros is... :D Könnyen mondod hogy nem kell agódni,de ha a jővőhéten nem fényezteted le a kocsit akkor már elég kicsi az esélye hogy jösz :) akkor nekem kell egy B terv is :lol: mert én mindenféle képpen megyek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Azért nem kell aggódni, mert ha a Tartól csak hétfőn kapom meg az autót, vagy kedden, a lököst, meg a hűtőmaszkot addig már fényezheti a Bandi...Sött akár a géptetőt, meg a sárvédőt is, max a zárhidfény miatt kell majd otthagyni egy napra...így simán belefér a jövő hét vége...Ami jobban aggaszt, az inkább az anyagi oldala...mert kicsit sokat terveztem be idén nyárra...meg ki kell fizetni a kocsit is...na meg ugye lakás... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 És akkor géptető nélkül fogsz kocsizni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Nem fogok kocsizni... Bálint valszeg hamarabb végez a lakatosmunkával, minthogy a turbó visszakerül... Így ha ő megcsinált mindent, akkor a Bandi már megkaphatja a géptetőt, sárvédőt, lököst, hűtőmaszkot... Ezeket addig le tudja fújni, amíg megjön a turbó, és akkor szépen majd a Bálint feldobálja rá a cumókat, és már csak a zárhíd marad...így simán meg lehet oldani szerintem... :huh: Csak neked kell majd sokat rohangálnod... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Én biztos nem így csinálná,mert nem tudok mindent berakni a kocsiba egyszerre,fényezve pláne nem,az Attilától mindenféleképpen el kell hozni a kocsit mert úgyis kirakja az utcára ha kész van,ráadásul ha kész van a fényezés nem fogja neked összerakni mert sok munkája van,ennyire már ismerhetnéd.Mivel a jövőhéten úgyse vagy itthon,tehát nem kell az autó és mondjuk kedden elkezdi a Bandi fényezni akkor neki 1hét kell ami annyit jellent hogy hazajösz és 2napot kell kibirnod autó nélkül. Ráadásul akkor már megcsinálhatná a telipolírt is amit 1éve ígérget :huh: és ha nem viszed oda a kocsit a hátulja se lesz megcsinálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 A hátulja az lehet hogy így sem lesz...mert nem lesz aki kifizesse... Nem tudom még, hogy lesz...az is lehet, hogy másnapra megvan a turbó...na meg amitól félek, hogy nem is ez a baj... :lol: A kocsi meg kell, mert nem tudok mozogni...és nekem ez lételemem...főleg most... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Te autód azt csinálsz amit akarsz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Jobbat nem tudok...majd ahogy kialakul... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts