Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Tényleg voltak szép autók,de azért volt pár "igazi csemege"is :huh: :lol:

Mondjuk nekem a lefolyó + dugó az ablakmosó tartályon című megoldás tetszett (olyan show elem szinten).

De igaz ami igaz jót szorakoztunk volna mi ketten. :)

Elküldve
Botrány! Statárium és azonnali tarkó lövés.

Nagyon LOL autó.. (szvsz) és ennyi pénzééért?! :huh: :lol: :)

Narancs GSI.. nekem tecc..

Müszerek.. mókás :D

Nekem meg megjavúlt az ablakemelőm.. kivettem a kapcsoló "panelt" h megnézzem a vezetékeket.. ott nem láttam semmit.

Visszaraktam,poénból kipróbáltam, és csoda.. müködik rendesen.. van egy olyan érzésem valahol az ajtóban testelhetett a vezeték vagy nem tom.. most jó.. :D

Elküldve

Na sziasztok!

vége a paaaaripííípölös korszaknak...legalább is 3 napra...

Most kicsit fel kell tölteni a családi kasszát, szal dolgozom...

Nem lesz megint kocsi 2 hétig...Tegnap egy próba erejéig bekerült egy chippecske...jóóópofa...István tudna mesélni... :huh:

Elküldve
Sajnos le kell, hogy mondjam...jön a főnököm, és itt kell lennem a szállodában... :D :) :lol:

Papirkutya... :) :D

Tegnap egy próba erejéig bekerült egy chippecske...jóóópofa...István tudna mesélni... :huh:

Azért te is mondhatnál valamit... :)

Elküldve
Én már hozzászoktam az erőhöz... :D :huh: :lol:

Ja, hát nem mehet minden úgy mint a Bilasos C20XE...

Azért remélem nem vagy szomorú... :) :) :D

Elküldve

Miért lennék szomorú...zajlik az élet, paaari hegyek, sunshine, beach, amit akarsz...csak épp kocsikám nincs most...de tele a villamos is jó csajszikkal... :huh: :lol:

Elküldve

ha van valakinél kéznél egy alkatrészes cd legyen olyan tündibündi, hogy megnézi minden c20xe-hez ugyanolyan gyertyakábel kell e...jó lenne ezt is megnézni mint hibaforrás :lol:

Megy az autó csak olyan, mintha valami kicsit visszafogná, pl a Toméban ilyet nem éreztem. Mondjuk azt nem is vezettem :)

(Anti, ezen az mk-tuning.de-n sehol nincs fék...még1x ilyen férfinemiszerv nyelvet mint ez a német.... :huh: )

Elküldve
Mondjuk azt nem is vezettem :)

Bármikor kipróbálhatod... :huh:

Sőt gyertyakábelt is cserélhetünk egy karikára, bár nemtom, hogy az enyém milyen állapotban lehet... :lol:

Elküldve
Bármikor kipróbálhatod... :huh:

Sőt gyertyakábelt is cserélhetünk egy karikára, bár nemtom, hogy az enyém milyen állapotban lehet... :lol:

:D

lehet ez lenne a legtisztább......kocsit cserélni pár körre és elmesélni ki mit tapasztalt :)

Elküldve

Beültem elindultam,kifordultunk a szugló utcába és nyomtam egy entert :lol: közben csak annyit mondtam hogy hűha :huh: .Simán elfelejtek váltani,mert gyorsul mint állat,nem úgy mint az enyém ahhol már érzi az ember hogy nem megy és váltani kellene.Nyomatékból tekeri a kereket még kettesben is.Sajnos nem igazán volt hely a szugló utcában gyorsulgatni,sok autó volt de azt hiszem felejthetettlen élmény volt számomra.Ráadásul ez még messze nem olyan mint kellen lenni még hiányzik a tökéletességhez pár alkatrész.

Anti beszéltem a Tarral még a hütőt és a turbót le kell szedni,de holnap reggel már vihetem is.

Elküldve
Anti beszéltem a Tarral...

Ha beszélsz még vele, akkor megkérdezhetnéd, hogy mikor tudják bevállalni az enyémet. :huh:

Elküldve
Na gondoltam, hogy nem lesz meg ma...

Holnap már szerda, péntekre nem lesz kész...Szal a fényezés felejtős, majd valamikor next-time...

Én mondtam hogy nem lesz kész,esetleg akkor ha már hétfőn reggel elkezdték volna.

Ma lemostam a kocsit és a meleg víz ami kijött a mosóból leszedte helyenként a tükörről a fóliát :lol: .Neked volt igazad Anti le kellet volna lakkozni.Mindegy amúgy is jobban tetszik ha szinre van fújva így nem kell törnöm a fejem hogy mi legyen vele.

Ha beszélsz még vele, akkor megkérdezhetnéd, hogy mikor tudják bevállalni az enyémet. :huh:

Azt neked kell elintézni,valamikor odagurulsz és megbeszéljük vele.Látatlanba semmit se fog mondani.

Elküldve
Azt neked kell elintézni,valamikor odagurulsz és megbeszéljük vele.Látatlanba semmit se fog mondani.

OK. Szerinted mikor lehetne ezt megejteni? Péntek gyárlátogatás előtt/után/közben?

Elküldve (edited)

bazz ez arra emlékeztet amikor még anno volt fenn egy 2.0 8V kadett fenn 500Eft ért és valaki felhívta a csókát...

A milyen motor van benne kérdésre a válasz: hát kéremszípen SPORT!!!!!!!! :lol: :) :D

Meg 200Le volt kiírva....

MAGYARORSZÁGON ÉLÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

képpel nem idézünk!

Módosítva : bazs
Elküldve
OK. Szerinted mikor lehetne ezt megejteni? Péntek gyárlátogatás előtt/után/közben?

Elötte biztos nem mert nincsenek bent,délután meg attól függ meddig tart a gyárlátogatás,és hogy meddig vannak bent.

Elküldve
bazz ez arra emlékeztet amikor még anno volt fenn egy 2.0 8V kadett fenn 500Eft ért és valaki felhívta a csókát...

A milyen motor van benne kérdésre a válasz: hát kéremszípen SPORT!!!!!!!! :huh: :lol: :)

Meg 200Le volt kiírva....

MAGYARORSZÁGON ÉLÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

képpel nem idézünk!

Botsch!!!!ON

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.