J0hnny Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 :huh: :lol: :) :D :D Ez borzalmasan néz ki!Egy ilyen kicsi kerék jól áll egy kisautónak, de nem egy ekkorának.Szerintem. Osztom a véleményed Papa!Bődületesen nem illek erre a vasra!Hogy öszinte legyek okádék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 hát ez nem is szép :broaf: szerintem meg igen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 ....Redi állja a sört,bár velem nagyon jól járna :huh:.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Bazsnak :lol: http://img.tar.hu/coupeastra/size2/23032428.jpg Szerintem ez korrekt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Szerintem ez korrekt. :huh: Köszi Tom,tudtam hogy rád számíthatok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Köszi Tom,tudtam hogy rád számíthatok :lol: A csomtartóval nincs is semmi gond, bár az 5 ajtósét le lehetne ilyen korektül falazni........ :huh: Talán 1X már láttam is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Nekem tetszik az 5 ajtós teljes lefalazása.itt vannak képek róla,de még erőssen készülöben van az autó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Nekem tetszik az 5 ajtós teljes lefalazása.itt vannak képek róla,de még erőssen készülöben van az autó Ismerős avtó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 A Blitz Hits-es képen szereplő tárgy az szerintem nagyon szép munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 szerintem meg igen :huh: ízlések és pofonok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Nekem tetszik az 5 ajtós teljes lefalazása.itt vannak képek róla,de még erőssen készülöben van az autó a rendszámmegoldása tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Nekem tetszik az 5 ajtós teljes lefalazása.itt vannak képek róla,de még erőssen készülöben van az autó ez goofy astrája volt anno c14se és úgy lett belehekkelve a c20ne ő füstölt nekünk gummát anno tavaly "mini" gsi talin :lol: a lefalazott car a van meg q jól néz ki szerintem, igen egyedi! haraosan nekem is lesz újra géjesim 1 kis ídőre :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 haraosan nekem is lesz újra géjesim 1 kis ídőre :lol: haraosan? :) Méé most nincs? Na, megjöttünk a Beachröl...mert a Dizsi bezárt, így kellett valamit csinálni...de nemsokára nyit, és mit megint ott leszünk... :huh: Paaariiii Pííípöööl... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Nem emlékszik valaki Anti hová tette a blokkot meg a garancialevelet a légtömegmérőröl? :lol: Most megint olyanokat csinál az autó mint a csere előtt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Nem emlékszik valaki Anti hová tette a blokkot meg a garancialevelet a légtömegmérőröl? :D Most megint olyanokat csinál az autó mint a csere előtt :lol: Tedd vissza a régit, hátha megint jó lesz. :huh: Egyébként kár volt az Antiét is tönkretenni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Tedd vissza a régit, hátha megint jó lesz. :huh: Az már régen MOR16V-nél van..... De persze, lehet nem az a baj csak amiket pl tegnap csinált azok kisértetiesen hasonlítottak az év eleji jelenségekre :lol: Egyébként kár volt az Antiét is tönkretenni. :) Mivel szóban kötött megállapodás alapján szabályos adásvétel történt ezért nem az Antié, hanem az enyém Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Az már régen MOR16V-nél van..... És nála működik rendesen? Lehet hogy akkor valahol máshol van a baj. Nem lehet hogy túláramot kap, vagy valami hasonló? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 És nála működik rendesen? Lehet hogy akkor valahol máshol van a baj. Nem lehet hogy túláramot kap, vagy valami hasonló? :huh: Neki csak a rács kellett belőle, mert az övé az enyészeté lett De visszakerül valamikor a gyári légszűrőház egy új betéttel és meglátom. Egyébként Soltvadkert óta kb 1 literrel visszaesett a fogyim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Egyébként Soltvadkert óta kb 1 literrel visszaesett a fogyim. Mondtuk hogy néha kell neki egy kis kergetőzés. :lol: De attól tartok, hogy lesz itt valami más hiba is. Lehet hogy kéne egy tech-es vizsgálat, hátha abból kiderülne valami. Nem hibakiolvasás, hanem konkrét szakértő általi átnézés, aki esetleg az apróbb jelekből tudna következtetni valami rendellenességre. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Mondtuk hogy néha kell neki egy kis kergetőzés. :lol: De attól tartok, hogy lesz itt valami más hiba is. Lehet hogy kéne egy tech-es vizsgálat, hátha abból kiderülne valami. Nem hibakiolvasás, hanem konkrét szakértő általi átnézés, aki esetleg az apróbb jelekből tudna következtetni valami rendellenességre. :huh: A lambda csere előtt ez is megvolt. Irtam ide is, élőben is meséltem párszor, hogy találtam itt Ujpesten a Chinoin utcában egy szerelőt aki fel van szerelve diagnosztikával rendesen. Nézték tech kompatibilis műszerrel, a lamdba-t mérték oszcilloszkóppal, és a kábelköteg meg a komputer közé is bekötöttek egy laptopot sorosan. Igy minden átmenő infót, értéket láttam. Egyik sem volt nagyon vészes, kivéve a lambdát de még az sem a totál halál állapotát mutatta. Jelezte még a légtömegmérőt, mint nem tökéletes műszert de nem volt vészes állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Egyik sem volt nagyon vészes, kivéve a lambdát de még az sem a totál halál állapotát mutatta. Hát akkor itt az ideje beruházni 1be.Még ha murvadrága is.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Hát akkor itt az ideje beruházni 1be.Még ha murvadrága is.............. Csak valószínűtlen, hogy az Anité is meghal ilyen gyorsan. Persze elképzelhető, de szerintem elég morci lenne a Redi, ha 4 hónap múlva behalna 100e forintos új cucca is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Csak valószínűtlen, hogy az Anité is meghal ilyen gyorsan. Persze elképzelhető, de szerintem elég morci lenne a Redi, ha 4 hónap múlva behalna 100e forintos új cucca is. Igen, eléggé fájdalmas meglepetés lenne :huh: Lehet még gyertyakábel is, a szerelősrác szétszedte az elosztódobozt (vagy mi az amibe a gyertyakábelek mennek) és ott azt is látták, hogy a gyertyakábelek végei egy picit meg vannak égve vagy mi :lol: Letisztogatták, de javasolta, hogy abból is vegyek egy újat. Ezt meg negyedszerre felejtem el megkérdezni a Viktortól :) ja és ha van a közelben valaki akinek min 205 (vagy 215) széles gumija van, min. 40 (de inkább nagyobb) ültetéssel nézze már meg, hogy a perem az első keréknél vissza van e hajtva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 ja és ha van a közelben valaki akinek min 205 (vagy 215) széles gumija van, min. 40 (de inkább nagyobb) ültetéssel nézze már meg, hogy a perem az első keréknél vissza van e hajtva? Nincs visszahajtva a perem az első keréknél Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Nincs visszahajtva a perem az első keréknél Neked 60as az első ugye? Mert azt néztem, hogy kib közel van a gumi az iv pereméhez....ha még lejjebb megy félek, hogy beleérne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts