redline Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Siófok, vagy Velencei-tó, lesz pl holnap is... :) :lol: Ezt a puding bandát...senki??? :huh: meg munkanap is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Siófok, vagy Velencei-tó, lesz pl holnap is... B) :) Ezt a puding bandát...senki??? :huh: Mit mondtam délután?? Ha Siofokra mentek, akkor hívjatok fel. :D Egyébként meg ma elszakadt a testkábelem... :lol: Ha esetleg valakit érdekel:ülés Hát ezek nagyon szépek... :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Egyébként meg ma elszakadt a testkábelem... :huh: Csináljak neked is egyet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Csináljak neked is egyet? :huh: Hát nem lenne rossz... Nekem nincs hozzá sarum sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Siófok, vagy Velencei-tó, lesz pl holnap is... :D :lol: Ezt a puding bandát...senki??? :huh: Mivanmivan? Azért azt elmondom, hogy Antika a hosszú hétvége után tegnap este 23.45-kor _már_ aludt, ma meg 12.00-kor _még_ regenerálódott, majd benyögte, hogy a Velence inkább holnap legyen :D Lehet, hogy elmult a RedBull hatása? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Mivanmivan? Azért azt elmondom, hogy Antika a hosszú hétvége után tegnap este 23.45-kor _már_ aludt, ma meg 12.00-kor _még_ regenerálódott, majd benyögte, hogy a Velence inkább holnap legyen :D Lehet, hogy elmult a RedBull hatása? :huh: Ez van, ha elkezdesz lejönni a cuccról... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Névrokon Gsi Caravan gazdi hun van ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Névrokon Gsi Caravan gazdi hun van ? :lol: Nemtudom, eddig még soha nem dolgozott ennyit. :) Lehet hogy a Tarrnál lógnak az Antival. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 éééééss a saga folytatódik :) :lol: kellene már pár friss kép az autórol....vajon milyen állapotban van, ha 2 éves képekkel hirdetik? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Névrokon Gsi Caravan gazdi hun van ? :huh: Felkészítettem Antit az esti party-ra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Felkészítettem Antit az esti party-ra :huh: Na megérkezett a tékozló fiú is. :lol: :) Msn? Más: Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Detti van bejelentkezve :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Más: Vélemény? Mi ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Más: Vélemény? Tom ez micsoda talán oda piszkított egy madár csak nem matrinya ?:lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Az egy matrica. Csak az a kérdés, hogy jó-e az ott? Egyébként egy kaszás az illető. Számomra igencsak szimpatikus. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 lehet hogy a hátsó szélvédőre kellene rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Az egy matrica. Csak az a kérdés, hogy jó-e az ott? Egyébként egy kaszás az illető. Számomra igencsak szimpatikus. :huh: Grat. A snoopy matrica elfogyott azért ez ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Az egy matrica. Csak az a kérdés, hogy jó-e az ott? Egyébként egy kaszás az illető. Számomra igencsak szimpatikus. :huh: lécci szedd le! lécci! lécci! a szuzisok tuningolnak matricával.... te neeeeee!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 No para, nincs fent. Ez photoshop. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Neked kell,hogy tetszen ha neked így tetszik.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Neked kell,hogy tetszen ha neked így tetszik.... :lol: Ezzel én is így vagyok. Ez nem egy japán nonfiguratív szar, ez egy kaszás. :) De azért kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is természetesen. Ha sokan mondjátok, hogy gáz, akkor nyilván van is benne valami. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Ezzel én is így vagyok. Ez nem egy japán nonfiguratív szar, ez egy kaszás. :lol: De azért kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is természetesen. Ha sokan mondjátok, hogy gáz, akkor nyilván van is benne valami. :huh: Ha felrakod, garantált helyed lesz a cicásban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Más: Vélemény? Végre lemostad? :) Amúgy mit kell nézni a képen? :huh: :D a szuzisok tuningolnak matricával.... Így megbántani az igényes,cizellált suzuki tuningosokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Ha felrakod, garantált helyed lesz a cicásban :huh: legalább le tudném ragasztani vele a rozsdafoltokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 legalább le tudném ragasztani vele a rozsdafoltokat... sztem ne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts