redline Elküldve Június17, 2006 Elküldve Június17, 2006 alul a fekete rész újra lesz fújva, mert ott már történt egy smás... :lol: :) remélem itt a rácsot fogod feketére cserélni mert sokat dobna tényleg egy Siófoki hétvégei mókában ki lenne benne? reggel lemegyünk, Beach house, este paaariiii piiipöl, és valamikor reggel haza... :D :huh: Hétvégén? Remélem igy gondoltad: dél körül megindulunk....és innen mehet az általad vázolt program :D Pl mostani hétvége jó lett volna, ma nagyon jó ido volt
bazs Elküldve Június17, 2006 Elküldve Június17, 2006 remélem itt a rácsot fogod feketére cserélni mert sokat dobna szerintem szarul mutatna a fekete rács mögött az alu-színű intercooler...
coupe Elküldve Június17, 2006 Elküldve Június17, 2006 remélem itt a rácsot fogod feketére cserélni mert sokat dobna Ezt már én is mondtam neki,szerintem is sokkal jobban mutattna :huh:
redline Elküldve Június17, 2006 Elküldve Június17, 2006 szerintem szarul mutatna a fekete rács mögött az alu-színű intercooler... Ha marad még neolux a rács lefujása után azon is végig lehet menni 1x :lol: :) ezek a szürke rácsok kicsit olyan mint az a homokszita amit építkezéseken láttam :huh:
bazs Elküldve Június17, 2006 Elküldve Június17, 2006 Ha marad még neolux a rács lefujása után azon is végig lehet menni 1x :) :D ezek a szürke rácsok kicsit olyan mint az a homokszita amit építkezéseken láttam :lol: lehet, hogy némileg csökkenne a cooler hatásfoka :huh: B) amúgy meg képzeld el a feket rács mögött az alu coolert: az olyan lenne, mintha a drótkerítésen át néznéd az építkezésen dolgozók bádog-házikóját :D :) :)
redline Elküldve Június17, 2006 Elküldve Június17, 2006 amúgy meg képzeld el a feket rács mögött az alu coolert: az olyan lenne, mintha a drótkerítésen át néznéd az építkezésen dolgozók bádog-házikóját :huh: :lol: :) Ezt most valahogy nemlátom. De nemtudom minek ötletelgetünk, eléteszünk egy fekete rácsos maszkot és megnézzük.
bazs Elküldve Június17, 2006 Elküldve Június17, 2006 Ezt most valahogy nemlátom. De nemtudom minek ötletelgetünk, eléteszünk egy fekete rácsos maszkot és megnézzük. hol van a kreatív fantáziád, Norbert?! szóljak bátyámnak, hogy írja meg neked Delphiben? :huh: :lol:
redline Elküldve Június17, 2006 Elküldve Június17, 2006 amúgy meg képzeld el a feket rács mögött az alu coolert: az olyan lenne, mintha a drótkerítésen át néznéd az építkezésen dolgozók bádog-házikóját :huh: :lol: :) Szerintem annyra nemgáz....legalábbis jobb mint a mostani ezüst
gsi.tamás Elküldve Június17, 2006 Elküldve Június17, 2006 Szerintem jobban nézne ki fekete ráccsal. Legalább ha nincs felnyitva a géptető mindenki azt nézné mi van a rács alatt. Talán egy intercooler? Ja az. Akkor ez túrbós vazzeg. Jó meg van csinázva e. Ja megy mint állat biztos. Ráadásul ez vakuval készült a Mitus kép azért látszik ennyire és szintben van fotózva. Szal ha nem guggolsz akkor akár nem is látszik alatta cooler.
Gelko Elküldve Június18, 2006 Elküldve Június18, 2006 amúgy meg képzeld el a feket rács mögött az alu coolert: az olyan lenne, mintha a drótkerítésen át néznéd az építkezésen dolgozók bádog-házikóját :huh: :lol: :) vagy úgy mintha rács mögött lenne és az máris jó... fekete szebb :D
Atommanó Elküldve Június18, 2006 Elküldve Június18, 2006 Na majd jól kipróbáljuk... :D Redinek úgy is van még pár négyzetméter próbarácsa... :) Ja és megjöttem a buliiiibóóól, most dolgozom kicsit aztán este majd még meglátom... :lol: Mondjuk most kicsit nehezen megy még a gépelés, de majd belejövök... :huh:
Gelko Elküldve Június18, 2006 Elküldve Június18, 2006 Mondjuk most kicsit nehezen megy még a gépelés, de majd belejövök... :huh: perpill nekem is...haver átjött dumálni egy kicsit aztán lett belőle egy hosszabb iszogatás :lol:
Gelko Elküldve Június18, 2006 Elküldve Június18, 2006 Nálam még csak pár napja tart... :huh: jah mert sose emlékszel az előző estére ezért mindig meg kell ismételni :lol:
redline Elküldve Június18, 2006 Elküldve Június18, 2006 Redinek úgy is van még pár négyzetméter próbarácsa... :lol: ilyenkor jó a kicsi a háznál, ugye..... de ami van abból pont nem jön ki sztem sem hűtőmaszk, sem lökösrács....de tudok kölcsönadni egy hűtőmaszkot :huh:
Atommanó Elküldve Június18, 2006 Elküldve Június18, 2006 Na közeleldik az este és hát ugye: Paaaariiii Píííípöl... Szal kinézek erre a Kapcsolatkoncertre...valaki esetleg??? :) ilyenkor jó a kicsi a háznál, ugye..... Hát legalább ilyenkor... :lol: :huh:
mélykék76 Elküldve Június18, 2006 Elküldve Június18, 2006 Na közeleldik az este és hát ugye: Paaaariiii Píííípöl... Szal kinézek erre a Kapcsolatkoncertre...valaki esetleg??? :D Hát legalább ilyenkor... :) :huh: Biztos nem lesznek sokan :lol:
mélykék76 Elküldve Június18, 2006 Elküldve Június18, 2006 Hát azért megyek... :lol: Andrássyn is leülhetsz egy padra és köszöngethetsz a szimpatikus lányoknak :huh:
Atommanó Elküldve Június18, 2006 Elküldve Június18, 2006 Hát nem is arra gondoltam, hogy beállok csápolni az első sorba... :huh:
Gelko Elküldve Június18, 2006 Elküldve Június18, 2006 Hát nem is arra gondoltam, hogy beállok csápolni az első sorba... :) azt sem tudtam h most van..szépen zajlik az élet mellettem :lol: a Siófoki lemenetelt támogatom jul.8.ai 7végén...akkor lent leszek vhol a tó mellett :huh:
Atommanó Elküldve Június18, 2006 Elküldve Június18, 2006 Siófok, vagy Velencei-tó, lesz pl holnap is... :) :lol: Ezt a puding bandát...senki??? :huh:
mélykék76 Elküldve Június18, 2006 Elküldve Június18, 2006 ....Ezt a puding bandát...senki??? :huh:.... Nehogy pityeregj itt nekem :lol: Én még meggondolom.
Atommanó Elküldve Június18, 2006 Elküldve Június18, 2006 Na azért... :) Láttál már pityeregni??? :huh: :lol:
Recommended Posts