bazs Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 mondjuk egy is sokat segítene :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Valami jobb megoldás esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Verseny slick vagy drag gumi. :huh: Az a baj, hogy a súly hiánnyal nem tudsz mást tenni. Vagy át kell alakítani a hátsó futóművet teljesen, hogy lehessen dőlést is állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 tedd hátra a motort :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Akkor kell szereznem valami kicsi tárgyat ami elég nehéz :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Öntsük ki betonnal a pótkerék helyét! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Öntsük ki betonnal a pótkerék helyét! :lol: Na ez már egy jó ötlet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 gáztartály, hifi, van pár opció :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Igen mondjuk ha szeretnél AirRide-ot akkor azzal együtt jár a + súly! 1db kompresszor + 1db tartály. Bár Esztergomban lebeszéltek minket róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Aida... És akkor még örzött parkoló is felesleges. Igen mondjuk ha szeretnél AirRide-ot akkor azzal együtt jár a + súly! 1db kompresszor + 1db tartály. Bár Esztergomban lebeszéltek minket róla. Mi volt az indok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Aida... És akkor még örzött parkoló is felesleges. Mi volt az indok? És akkor ott pattog hátul :huh: :lol: Drága,4-5nap legalább mire berakják Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 És keménység, meg az úttartás?? A sárga KONI-nál sokkal gyengébb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 És keménység, meg az úttartás?? A sárga KONI-nál sokkal gyengébb? Szerintem a koni kell hozzá,de lehet hogy rosszul tudom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Azt hittem valami spéci gátló kell hozzá. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Lehet hogy a rövidített gátló nem a leg ideálisabb de szerintem teljesen mindegy mit raksz hozzá.A srácok azt se tudták milyen az astra fútóműve :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 skacok ha lettelni akar vki akkor goto duen van ott 1 veki 400ért hibásan anno 2004ben majdnem ezt vettem meg 950ért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Nem kell hozzá a koni, spéci cumó kerül bele, és kb olyan mint a a koni legpuhábban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Nem kell hozzá a koni, spéci cumó kerül bele, és kb olyan mint a a koni legpuhábban... Hát így azért elég necc... :huh: Nem mintha holnap mentem volna berakatni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Nem kell hozzá a koni, spéci cumó kerül bele, és kb olyan mint a a koni legpuhábban... A matt bordószínű golfos srác oldalán a carstylingon az van írva hogy légrugó és sárga koni :huh: itt van az oldala Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 A matt bordószínű golfos srác oldalán a carstylingon az van írva hogy légrugó és sárga koni :huh: itt van az oldala megverhettek de ez a golf azért nagyon ott van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 megverhettek de ez a golf azért nagyon ott van :lol: A Coupe nagyon rá van indulva a temperával festett dizájnjára... Mondjuk szar lehet neki, hogy megunja a flip-flopot és átfujja más szinre. Sanyarú sorsa van, az biztos. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 megverhettek de ez a golf azért nagyon ott van :huh: Nekem ez az autó így ahogy van bejön,tökéletes.Ráadásul ez a szín sokkal szebb mint a flip-flop :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Nekem ez az autó így ahogy van bejön,tökéletes.Ráadásul ez a szín sokkal szebb mint a flip-flop :huh: sztem is .... :) lehet h visszatér a kocsimba a tempera dizájn :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Hát így azért elég necc... :huh: Az AirRide-ot nem pályaversenyre meg csapatásra találták ki, hanem stricihintóba és látványra :lol: Én továbbra is azt mondom kellene egy...de ahhoz min. 18as kerék illik Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Hát így azért elég necc... :huh: Nem mintha holnap mentem volna berakatni. :) Jahhhh a Hungaroringen biztos kevés lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts