coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Tomi elküldtem,remélem ide is felrakod. :huh: Igen csak ami Tominak van az normál Gsi-re van nem a túrósra ami százon százat eszik. :D :lol: Ha ésszel megyünk akkor az is annyit fogyaszt :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Ez nálam úgy néz ki 1600km a benya 38000-, Antinak nyugodtan szorozzátok meg hárommal :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Csak így lehetett elviselni az esztergomi találkozón megjelent autók 80%-át: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Ez nálam úgy néz ki 1600km a benya 38000-, Antinak nyugodtan szorozzátok meg hárommal :D a gsi-vel ennyi vagy a comboval? Tanulj meg elindulni :D Ez egy igen jól sikerült kép lett :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 a gsi-vel ennyi vagy a comboval? Tanulj meg elindulni :) Ez egy igen jól sikerült kép lett :huh: :lol: :) Gsi vel nem száguldozva. Elindulást még gyakorolnom kell különben efüstölöm a gumit. :D A kép címe inkább az lehetne Akikre büszkék vagyunk :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Gsi vel nem száguldozva. Elindulást még gyakorolnom kell különben efüstölöm a gumit. :huh: A kép címe inkább az lehetne Akikre büszkék vagyunk :) :D Többet kellene velünk jönnöd. :lol: A verseny ritkán marad el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Többet kellene velünk jönnöd. :lol: A verseny ritkán marad el. Csak szóljatok és megyek :huh: Tomi számol lesznek hiteles adatok is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Remélem Anti meg tudja oldani hogy ő is jöjjön,Te hozzod az asszonyt Dini? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Na jól megfogtam a radírt, és beírtam hogy "Blitz Hits" Szal mehetünk... :D Coupe! A motoros a Kerepesin azért sasolt rendesen, amikor 3-ban elmentem mellette, aztán már nem is eröltette tovább... :huh: :lol: Majd padlógázzal mkegyünk, és akkor bizti jó lesz a fogyi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Ügyi vagy,reméltem is hogy jó lesz az a radír :huh: :lol: Néztük is a Dettivel hogy a motoros igazán sehol se volt :) :D pedig a lámpánál még arc volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Remélem Anti meg tudja oldani hogy ő is jöjjön,Te hozzod az asszonyt Dini? Igen ide ő is jönni akar pedig én nem nagyon erősködtem. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Igen ide ő is jönni akar pedig én nem nagyon erősködtem. :) :huh: Gyözd meg hogy nagyon rosszul érezné magát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Gyözd meg hogy nagyon rosszul érezné magát :huh: Tudja,hogy mijen már volt kint kétszer és tetszett neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Tudja,hogy mijen már volt kint kétszer és tetszett neki. Akkor ez nem jött be :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 mikről marad itt le az ember.... Ahogy olvasom Anti már "kenegeti" el a gép száját??? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Mars abba a topikba ahol ott vannak az adatok most! Folytassuk ott az eszmacserét hisz oda tartozik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 muszáj... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Akkor ez nem jött be :huh: :lol: Mindegy jön Évi is így legalább nem fognak majd unatkozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Csak így lehetett elviselni az esztergomi tuning csodákat: Ez a kijelentés azért egy kicsit erős. :huh: A nagyrészük nem helyi hülye volt hanem fővárosi hülye vagy vidéki hülye. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 SárgaGsi A régi "rossz" motorral mi törpénik? Lehet esetleg ócsoért lenne rá válalkozó kedvü ürge :huh: vagy már megvan a sorsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Ez a kijelentés azért egy kicsit erős. :huh: A nagyrészük nem helyi hülye volt hanem fővárosi hülye vagy vidéki hülye. :D Naaa ez most mi? :) Nem mondtam semmi olyat, hogy így a vidék meg úgy a főváros. :lol: De ha gondolod helyesbítek: ..... az esztergomi találkozón megjelent autók 80%-át. Kivételek voltak csak nagyon kevesen, de ezt már abban a topikban is írtam. Egyébként is helytől függetlenül képesek az emberek remek dolgokat összehozni. :D Csak perpil nem jutott más az eszembe a képhez szövegnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Naaa ez most mi? :lol: Nem mondtam semmi olyat, hogy így a vidék meg úgy a főváros. :huh: De ha gondolod helyesbítek: ..... az esztergomi találkozón megjelent autók 80%-át. Kivételek voltak csak nagyon kevesen, de ezt már abban a topikban is írtam. Egyébként is helytől függetlenül képesek az emberek remek dolgokat összehozni. :D Csak perpil nem jutott más az eszembe a képhez szövegnek. Köszönöm szépen. :) ÁMEN. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 A motoros a Kerepesin azért sasolt rendesen, amikor 3-ban elmentem mellette, aztán már nem is eröltette tovább... :huh: :lol: Elkezdődött! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 SárgaGsi A régi "rossz" motorral mi törpénik? Lehet esetleg ócsoért lenne rá válalkozó kedvü ürge :huh: vagy már megvan a sorsa? hát Racce monta h nála porosodna a garázsban aztán majd felújítaná de még nem tom télleg kell-e neki..... télleg nagyon gas állapotú uh nem tom mi lesz vele,"ngy" összeget nincs képem kérni érte, akkor meg inkább nehezéknek használnám, mégiscsak egy c20XE(ha rossz is)........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 hát Racce monta h nála porosodna a garázsban aztán majd felújítaná de még nem tom télleg kell-e neki..... télleg nagyon gas állapotú uh nem tom mi lesz vele,"ngy" összeget nincs képem kérni érte, akkor meg inkább nehezéknek használnám, mégiscsak egy c20XE(ha rossz is)........ Azért nem olyan rossz az a motor még igaz egy kicsit csattog de még megyeget elég jól. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts