coupe Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Tomi elküldtem,remélem ide is felrakod. :huh: Igen csak ami Tominak van az normál Gsi-re van nem a túrósra ami százon százat eszik. :D :lol: Ha ésszel megyünk akkor az is annyit fogyaszt :D :)
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Ez nálam úgy néz ki 1600km a benya 38000-, Antinak nyugodtan szorozzátok meg hárommal :huh:
gsi.tamás Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Csak így lehetett elviselni az esztergomi találkozón megjelent autók 80%-át:
coupe Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Ez nálam úgy néz ki 1600km a benya 38000-, Antinak nyugodtan szorozzátok meg hárommal :D a gsi-vel ennyi vagy a comboval? Tanulj meg elindulni :D Ez egy igen jól sikerült kép lett :huh: :lol: :)
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 a gsi-vel ennyi vagy a comboval? Tanulj meg elindulni :) Ez egy igen jól sikerült kép lett :huh: :lol: :) Gsi vel nem száguldozva. Elindulást még gyakorolnom kell különben efüstölöm a gumit. :D A kép címe inkább az lehetne Akikre büszkék vagyunk :D :)
coupe Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Gsi vel nem száguldozva. Elindulást még gyakorolnom kell különben efüstölöm a gumit. :huh: A kép címe inkább az lehetne Akikre büszkék vagyunk :) :D Többet kellene velünk jönnöd. :lol: A verseny ritkán marad el.
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Többet kellene velünk jönnöd. :lol: A verseny ritkán marad el. Csak szóljatok és megyek :huh: Tomi számol lesznek hiteles adatok is.
coupe Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Remélem Anti meg tudja oldani hogy ő is jöjjön,Te hozzod az asszonyt Dini?
Atommanó Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Na jól megfogtam a radírt, és beírtam hogy "Blitz Hits" Szal mehetünk... :D Coupe! A motoros a Kerepesin azért sasolt rendesen, amikor 3-ban elmentem mellette, aztán már nem is eröltette tovább... :huh: :lol: Majd padlógázzal mkegyünk, és akkor bizti jó lesz a fogyi... :)
coupe Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Ügyi vagy,reméltem is hogy jó lesz az a radír :huh: :lol: Néztük is a Dettivel hogy a motoros igazán sehol se volt :) :D pedig a lámpánál még arc volt.
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Remélem Anti meg tudja oldani hogy ő is jöjjön,Te hozzod az asszonyt Dini? Igen ide ő is jönni akar pedig én nem nagyon erősködtem. :lol: :huh:
coupe Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Igen ide ő is jönni akar pedig én nem nagyon erősködtem. :) :huh: Gyözd meg hogy nagyon rosszul érezné magát :lol:
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Gyözd meg hogy nagyon rosszul érezné magát :huh: Tudja,hogy mijen már volt kint kétszer és tetszett neki.
coupe Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Tudja,hogy mijen már volt kint kétszer és tetszett neki. Akkor ez nem jött be :huh: :lol:
sárgaGSI Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 mikről marad itt le az ember.... Ahogy olvasom Anti már "kenegeti" el a gép száját??? :huh: :lol: :)
gsi.tamás Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Mars abba a topikba ahol ott vannak az adatok most! Folytassuk ott az eszmacserét hisz oda tartozik!
Rattesid Dénes Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Akkor ez nem jött be :huh: :lol: Mindegy jön Évi is így legalább nem fognak majd unatkozni :)
rtomi Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Csak így lehetett elviselni az esztergomi tuning csodákat: Ez a kijelentés azért egy kicsit erős. :huh: A nagyrészük nem helyi hülye volt hanem fővárosi hülye vagy vidéki hülye. :lol:
Laci4 Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 SárgaGsi A régi "rossz" motorral mi törpénik? Lehet esetleg ócsoért lenne rá válalkozó kedvü ürge :huh: vagy már megvan a sorsa?
gsi.tamás Elküldve Június12, 2006 Elküldve Június12, 2006 Ez a kijelentés azért egy kicsit erős. :huh: A nagyrészük nem helyi hülye volt hanem fővárosi hülye vagy vidéki hülye. :D Naaa ez most mi? :) Nem mondtam semmi olyat, hogy így a vidék meg úgy a főváros. :lol: De ha gondolod helyesbítek: ..... az esztergomi találkozón megjelent autók 80%-át. Kivételek voltak csak nagyon kevesen, de ezt már abban a topikban is írtam. Egyébként is helytől függetlenül képesek az emberek remek dolgokat összehozni. :D Csak perpil nem jutott más az eszembe a képhez szövegnek.
rtomi Elküldve Június13, 2006 Elküldve Június13, 2006 Naaa ez most mi? :lol: Nem mondtam semmi olyat, hogy így a vidék meg úgy a főváros. :huh: De ha gondolod helyesbítek: ..... az esztergomi találkozón megjelent autók 80%-át. Kivételek voltak csak nagyon kevesen, de ezt már abban a topikban is írtam. Egyébként is helytől függetlenül képesek az emberek remek dolgokat összehozni. :D Csak perpil nem jutott más az eszembe a képhez szövegnek. Köszönöm szépen. :) ÁMEN. :D
warwolf Elküldve Június13, 2006 Elküldve Június13, 2006 A motoros a Kerepesin azért sasolt rendesen, amikor 3-ban elmentem mellette, aztán már nem is eröltette tovább... :huh: :lol: Elkezdődött! :) :D :D
sárgaGSI Elküldve Június13, 2006 Elküldve Június13, 2006 SárgaGsi A régi "rossz" motorral mi törpénik? Lehet esetleg ócsoért lenne rá válalkozó kedvü ürge :huh: vagy már megvan a sorsa? hát Racce monta h nála porosodna a garázsban aztán majd felújítaná de még nem tom télleg kell-e neki..... télleg nagyon gas állapotú uh nem tom mi lesz vele,"ngy" összeget nincs képem kérni érte, akkor meg inkább nehezéknek használnám, mégiscsak egy c20XE(ha rossz is)........
Rattesid Dénes Elküldve Június13, 2006 Elküldve Június13, 2006 hát Racce monta h nála porosodna a garázsban aztán majd felújítaná de még nem tom télleg kell-e neki..... télleg nagyon gas állapotú uh nem tom mi lesz vele,"ngy" összeget nincs képem kérni érte, akkor meg inkább nehezéknek használnám, mégiscsak egy c20XE(ha rossz is)........ Azért nem olyan rossz az a motor még igaz egy kicsit csattog de még megyeget elég jól. :huh:
Recommended Posts