coupe Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 Ne izgulj, az Anti sem kérdezett volna mást... :P B) Tudom,azért is mertem megkérdezni az ő neve alatt :huh: :lol: :D :D :) :) >>>> http://img.tar.hu/coupeastra/size2/21356133.jpg Köszi,ezt el is felejtettem :) Igen Anti most megyek dolgozni... ;)
Atommanó Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 Tudom, és 1 óra múlva már otthon leszel... :lol: :huh:
Tom Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 Tudom, és 1 óra múlva már otthon leszel... :) :huh: Majd adok én neki munkát, ne izgulj. :lol:
Demó Elküldve Június8, 2006 Elküldve Június8, 2006 jah, Főnixben is ennyi újonnan...de az noname de ha tudnál szerezni mindenképpen érdekelne vmi normális.....Solton aztmondtad megnézed vmi turkálóban :huh: Mindenképp megnézem, mert már mások is jelezték, hogy kellene.
Tom Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Szerintem csudaszép. :lol: Bár a carstylingon nagy sikere volt... :huh:
mackosajt Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 eztet láttátok már? http://carstyling.hu/pic/usercar/21049/105.jpg Már csak egy igazi vasalódeszka hiányzik hátulról, és indulhat a Halálos iramban c. film. :huh:
coupe Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Gsi.tomi! Ez az irmscher lökhárító,és ilyenre szeretném a csomi ajtót megcsináltattni :huh: Ez meg egy irmscher küszöb spoiler ez is nagyon tetszik. Nekem az egész autó nagyon tetszik mondhatjuk azt hogy ez az etalon,leszámítva az első lökháríton a toldatot.
coupe Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 meg leszámítva a motorháztetőt, nem? nekem az is tetszik,legalábbis ezen az autón szép :huh:
gsi.tamás Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Ez csak toldat nem kpl lükh szerintem. Egyébként jól néz ki nagyon. Az ajtó is jó úgy csupaszon a világítást meg led-el kell megoldani oszt víz.
gsi.tamás Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 irmscher.de-n 278,62júró Heckschürze (szerintem toldat de Évi mindjárt megnézi) mert a lökhárító az stossfaenger.
bazs Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 nekem az is tetszik,legalábbis ezen az autón szép :lol: hát nem tom :huh:
coupe Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 hát nem tom :huh: Igényesen van megcsinálva pont annyi van a g astra géptetöből hogy beilleszkedjen a gsi lökösnek a süllyesztett részébe,és az angel eyest se takarja ki,csak amennyire kell.Na ezt most jól leírtam :lol: :)
coupe Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Igényesen van megcsinálva pont annyi van a g astra géptetöből hogy beilleszkedjen a gsi lökösnek a süllyesztett részébe,és az angel eyest se takarja ki,csak amennyire kell.Na ezt most jól leírtam :huh: :) Így talán érthető :D olyan toldat mint az első http://www.irmscher.de/pictures/artikel/i1801049.jpg Eléggé elkeserít hogy ennyi pénzért csak egy toldatott adnak :lol:
gsi.tamás Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Irmscher olyan mint az AMG. Dzsári tyuning he.
coupe Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 De milyen gyári tuning az,amihez adnak egy toldatot és valami műanyagos összekokányolja.
gsi.tamás Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Opel vazzeg. Most mondhatnám, hogy a BMW..... Na mindegy a csicsergőben az irodában bent van a Dodó (idősebb magas szemüveges embör) ő csinálta régen az irmscher rendeléseket. Beszélni kell vele mennyi lenne tul képpen ez mert szerintem olcsóbban hozzá lehet jutni mint amit írnak.
coupe Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Opel vazzeg. Most mondhatnám, hogy a BMW..... Na mindegy a csicsergőben az irodában bent van a Dodó (idősebb magas szemüveges embör) ő csinálta régen az irmscher rendeléseket. Beszélni kell vele mennyi lenne tul képpen ez mert szerintem olcsóbban hozzá lehet jutni mint amit írnak. Akkor tudod a dolgodat úgye :) :lol: :huh:
Recommended Posts