Atommanó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Gondoltam, hogy gondoltad, hogy gondoltam... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 De ha jól rémlik, akkor Redinek van épp rossz légtömegmérője, csak nem tom, hogy kidobta e??? :huh: van :) ott van a kocsiban, általában magammal hurcolok minden leszedett alkatrészt (rezonátordoboz, légtomegmérő, légszűrőház, kipufogóvég, stb....baxxa meg a rossz lambdaszondát elfelejtettem elkérni) a kérdés az, hogyan jut el Morrhoz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 a kérdés az, hogyan jut el Morrhoz? :huh: MOndjuk ha holnap Lurdy-zol, akkor lehet lesz ott olyan, aki közelebb viszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 van :lol: ott van a kocsiban, általában magammal hurcolok minden leszedett alkatrészt (rezonátordoboz, légtomegmérő, légszűrőház, kipufogóvég, stb....baxxa meg a rossz lambdaszondát elfelejtettem elkérni) a kérdés az, hogyan jut el Morrhoz? :huh: Arra még lenne 1-2 hetünk, hogy kitaláljuk, mert addig még nem fog kelleni. MOndjuk ha holnap Lurdy-zol, akkor lehet lesz ott olyan, aki közelebb viszi. :D Ha megy valaki Kecskemétről, az már jó lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Ha megy valaki Kecskemétről, az már jó lenne. valaki csiripelt valamit... csak nem tudom, hogy 100%-e. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 na asszem én is beállok a sorba aki szopik egy picit a kátyuk miatt.... http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/katyu0606/ Már meg se lepődök. mióta felrakattam az "új" gumikat én esk. többet nézem az utat mint a forgalamt :huh: Teljesen tönkre b...ák a felnijeimet.. 4ből 3at kellet görgőzni.. 1 nem is lett az igazi.. 60!!!g os súly kellett rá.. bár ott a gumi de volt az igazi, szal ez összeadódott.. rohadt utak.. csodaszámba menne ha 1 évet kibirna a gumim.. és nem a füstölések miatt.. :) Azt gondoltam, hogy tudtad miről van szó, csak azért javítottam, mert ez nem közvetlenül az SFI-doboz előtt van, mint ahogy azt MOR16V írta és nehogy valaki ne tudja, hogy a légtömegmérőről van szó. És csak úgy halkan kérdezem .. neki melyik légtömeg van? merthogy redinek asszem a "régi" tipusú.. és nem tom egyezik e a rácsozás.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 És csak úgy halkan kérdezem .. neki melyik légtömeg van? merthogy redinek asszem a "régi" tipusú.. és nem tom egyezik e a rácsozás.. :lol: Ez is a régi, mint amilyen Redinek is van. Egyébként én azt hallottam, hogy az újabbiknak már nem légtömegmérő, hanem légmennyiségmérő a neve és, hogy máshogy is működik. :huh: Föl tudna valaki homályosítani ezügyben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 valaki csiripelt valamit... csak nem tudom, hogy 100%-e. :D jaja JOhnny megy pénteken már át is vehetném tőle :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 jaja JOhnny megy pénteken már át is vehetném tőle :huh: :lol: :) Akkor jól értesültem! :D Már csak azt kell eldöntsem, hogy a mi régiónkat képviselje-e valaki. :D Nagyon kíváncsi vagyok a Lurdy hangulatára. :) Nem mellékes persze a GSi-k látványa, amikor ott vannak! (hogy ne legyek OFF) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Akkor jól értesültem! :huh: Már csak azt kell eldöntsem, hogy a mi régiónkat képviselje-e valaki. :lol: Nagyon kíváncsi vagyok a Lurdy hangulatára. :D Nem mellékes persze a GSi-k látványa, amikor ott vannak! (hogy ne legyek OFF) :) szóval holnap hányan jöttök ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 szóval holnap hányan jöttök ? :lol: 1 biztos... nem GSi-vel, sajnos :huh: ... a létszám meg a 0-tól emelkedhet felfelé! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Jó páran bizti leszünk no para... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Jó páran bizti leszünk no para... :huh: Ettől nem is félek... inkább attól, hogy végül tőlünk 0... azaz nulla fő lesz jelen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Asszem Redline keresett ILYESMIT :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Hú, de olcsón adtam neked az öveket! :huh: :lol: Itt a Noname övnek darabja 10e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Hú, de olcsón adtam neked az öveket! :huh: :lol: Késő bánat! :D :) Amúgy nagyon jók, kényelmesek, de kellőképpen odaszorítanak az üléshez.Mentem el múltkor rendőrök mellett, megnézték, mint az állat, de nem jöttek utánam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Hú, de olcsón adtam neked az öveket! :huh: :) Itt a Noname övnek darabja 10e. jah, Főnixben is ennyi újonnan...de az noname de ha tudnál szerezni mindenképpen érdekelne vmi normális.....Solton aztmondtad megnézed vmi turkálóban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 van olyan hogy tuning turkáló? :huh: coupe voltam csak nem volt kedvem átjelentkezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 van olyan hogy tuning turkáló? :huh: coupe voltam csak nem volt kedvem átjelentkezni :lol: Ne izgulj, az Anti sem kérdezett volna mást... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 na asszem én is beállok a sorba aki szopik egy picit a kátyuk miatt.... http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/katyu0606/ :lol: :) :D :D ....van olyan hogy tuning turkáló? :huh:.... >>>> Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 :lol: Azt a középkonzolt nem fejezed be amiben a szellözők helyén műszerek lesznek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 De be fogom, csak most semmi hangulatom semmihez... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 hogy hasal a kacsa :lol: nemhibá hogy kiszúrtam múltkor h kimostad :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Hát már illet szegényt megürdetni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts