Laci4 Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Jó pár hozzászólást kitöröltem, nehogy kellemetlenséget okozzunk vele... Aki tudja miről van szó az meg fogja érteni, aki meg lecsúszott róla...háááát az meg így járt... ;) Háát lecsúsztam :) :) coupe: c20xe dobog a kicsi kocsijában? illetve van benne okosság is? jött mögöttem.. eléggé "tolt".. de ezekszerint valszeg csak ismerkedett, látva a matrinyát..de nekem még hideg volt a kocsi.. nem emberkedtem.. aztán csak egyet elöztem.. utána jött ö is utánam.. aztán vagy megunta, vagy arra volt célja, de pont mielött megálltam volna a barinöméknél, elkanyarodott egy utcával hamarabb.. Pedig gondoltam váltok vele 1-2 szót hogy ki ő mi ő és a paripája.. :( Nah de húzok alszok 2órát, aztán go Kiskőrös.. dolog van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 C20Xe van benne F16os váltóval így ment tökölön 15.3.Most került bele egy chip,meg egy powercup,és elég jó lett :) Bazs is mondta hogy múlthét pénteken pár gsi-t elp@csázott.Szeretne tökölön 15körüli időt menni.Viszonyításként én mentem 16.5 sonique pedig 15.6ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Én meg esőben de szlikkel 15.1-et.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Én meg esőben de szlikkel 15.1-et.... :) és most mi várható ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 és most mi várható ? Én azt hallottam, hogy esőt mondanak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Én most még nem mehetek....majd csak next time... Amúgy meg 13 alatt kéne lennie... :) és egy 12.6-is elképzelhető lehet...mondjuk szlikkel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 SZoktátok nézegetni hasznaltauto.hu-t? Érdekes, a gsi-k (astrák) ára 550 és 1 millió között van.....kiváncsi vagyok ezek közül mennyit sikerül eladni. Nagyon sok c20xe mocisra oda van irva a 950-1,1es ár...vajon mennyire alkudják le ezeket? Szemre jelenleg az enyém (talán a 18" felnis caraván kivételével) jobbnak mindható bármelyiknél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 El akarod adni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 El akarod adni? nem, mert 700ért nem adom oda.....csak ami alatta van (felnik+gumik+gátló+rugo) megér barátok között is feleennyit :) viszont lassan nagyon el kell gondolkozni hogy mennyi mindent meg kell csinálni rajta......hálisten egyik sem vészes, sőt elmenne igy még rengeted kilométert de engem zavar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 nem, mert 700ért nem adom oda.....csak ami alatta van (felnik+gumik+gátló+rugo) megér barátok között is feleennyit :) viszont lassan nagyon el kell gondolkozni hogy mennyi mindent meg kell csinálni rajta......hálisten egyik sem vészes, sőt elmenne igy még rengeted kilométert de engem zavar :) Felpackolni a használtautóra nem kerül semennyibe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Felpackolni a használtautóra nem kerül semennyibe. mondom nem áll szándékomban eladni (nem, nem szerzed meg olcsóért :) ) csak szeretek képben lenni és állandóan viszonyitgatok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 mondom nem áll szándékomban eladni (nem, nem szerzed meg olcsóért ;) ) csak szeretek képben lenni és állandóan viszonyitgatok :) Óóóó nem, elvagyok a Caravan tódozgatásával-fódozgatásával :) Nomeg én hallgatnék Ákosra avtóvásárlásnál :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 itt 1 kis c20xe szintén... http://people.freenet.de/dimeticon/opel.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 itt 1 kis c20xe szintén... http://people.freenet.de/dimeticon/opel.html Asszem a cicás topicban már kiveséztük a felvonultatott technikai megoldásokat korábban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nekem tetszik. Tégyleg ötletes megoldások vannak benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 itt 1 kis c20xe szintén... http://people.freenet.de/dimeticon/opel.html hát asszem ez nem"gyári"..... sztem nagyon ott van..., nem inkább beteg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Ez a Dénes kérdezi h mi lesz holnap Tököllel, Taliztok vhol??? Csak nem tud netközelbe férkőzni és megkérdem helyette???? Köszi ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Lurdynál 13 órakkor tali és onnan megyünk,tökölre.Mindenkit szeretettel várunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Lurdynál 13 órakkor tali és onnan megyünk,tökölre.Mindenkit szeretettel várunk :) fényképezőgépet és kamerát vigyetek és használjátok....Simon mondja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 (talán a 18" felnis caraván kivételével) ha a kékre gondolsz, az csak 17es :) hálisten egyik sem vészes, sőt elmenne igy még rengeted kilométert de engem zavar :) többek között ilyenek miatt adtam el a calibrát anno nem volt jó húzás, úgyhogy inkább csináld meg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Lurdynál 13 órakkor tali és onnan megyünk,tökölre.Mindenkit szeretettel várunk :huh: Megy a Diny is várjátok meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Megy a Diny is várjátok meg. Te nem jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Te nem jössz? Most biztos nem mert MotoGp-t nézek, estleg késöbb de az sem biztos még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Nincs kedve pedig én is hívtam és még el is mentem volna érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Ha jól látom, megjöttek a GSi-sek! :huh: Milyen volt Tökölön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts