Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

4050 km....

Ma este megvoltak az első komolyabb percek... :)

Még no chip, gyári nyomás...és így sem rossz... :)

Coupe annyit mondott, hogy: "Hát ez nem egy C20XE"... :(

Elküldve
That's all...

Senki nem tud semmit, most várunk... meg, ha gondoljuk, nézhetünk új melót...

Ennyi, 2006. május vége - rosszabbul élünk, mint múlt héten :)

Szombat este pont erről beszéltem Nyuszival, miután meséltél a helyzetről... sok ilyet láttam már, volt egy hasonló sejtésem, sajnos bejött.

Elküldve
Azt jól tennéd :P és még mi is jól járnánk vele :P

nálam már csak többet lehet érteni ahhoz a vastömbhöz a kocsi elejében mert olajcserénél megáll a tudományom jelenleg.... :) :( ;)

4050 km....

Ma este megvoltak az első komolyabb percek... :D

Még no chip, gyári nyomás...és így sem rossz... :)

Coupe annyit mondott, hogy: "Hát ez nem egy C20XE"... :P

Anti! sztem kiraknád a szélvédőre h 1Eft/kör és hetek alatt meglenne a 4x4-re a keret.......

Elküldve

Pont ezt beszéltük Coupeval tegnap, hogy eszik szépen amikor hajtva van...valahol 20 lici felett volt, de már nem emléxem pontosan...szal 500/ kör, és akkor már nullszaldós vagyok, és még nem jut a 4X4-re... :)

:) :(

Elküldve

24L volt benne mikor elindultunk,mentünk kb 30-40km-t és mire visszaértünk 17Lmutatott a digit.

És igen már itthon vagyok,mielött Anti megjegyezné :) :)

Elküldve

Köszi :)

25km-re szép az a 7L fogyás :)

Ma küldött egy sms-t streetraci hogy mehetnénk együtt Tökölre vasárnap,ők már összeszedtek 5gsi-t.

Elküldve

Ha jól sejtem, akkor Te leszel Anti a fogyi király! :) 28 L/ 100 km... és még nincs is koppra tekerve a gép!

Azért majd 1x jobban is megsasolom a géped... most vadkerten nagyon elbambultam. :) Persze a többiekét is. :(

Elküldve
Ezt a címet szívesen átadom ám másnak... :D :)

is........... :) :( ;) :P

Meg hát nem kell azt mindig padlón használni, csak úgy is lehet, hiszen ezért készült.Vagy mifene! :P

Elküldve
Ezt a címet szívesen átadom ám másnak... :D :)

Ilyenkor jönne jól, ha valamelyik nagy olajtársaságnál lenne valamelyik ismerős! ;)

Esetleg ingyé tankolni! :P De szép álom..... :) :(

Elküldve
Nem ilyesztgetlek, de ha ennyire nincs nyoma, és mégis fogy, szal ott dixnóság van.De a csattogó hidrók meg ilyenek...........

Sztem a Strohmnál megcsináznák.De előtte meg is néznék, rendesen.

Blitzre gondoltam... Amúgy VAN látható nyoma is..

GTE legyen üzembizti és akkor fogom tudni nélkülözni a GSi-t

Elküldve
Ja van nálam egy kis zseton az ülésalappba... :)

tolhatnál az enyémbe is :)

de most már pontosan mér a műszer?? mert az sem volt toppon anno...mondjuk csunyán le vagyok maradva

Elküldve
Igen Caravanban pl van nem dönthető, meg van tök más kárpittal is, de a formája mindnek ugyan ez... :)

dönthető fekete kellene nekem...

duenen vki hirdet gsi ülést...gondolom szürke és szakadt és nem dönthető de azért felhívom :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.