Tom Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Beszéltem vele, ######a... Remélem a kárfelvételnél legalább normálisak lesznek, és ki lehet majd valahogy jönni a dologból jól. :)
coupe Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Ma befizettem a coupeastra utolsó részletét,nagyon jó érzés volt kifizetni végre. Az autónak tényleg nem lett igazán nagy baja,de bosszant egy kicsit hogy az elmúlt 1 hónapban ez a második.A hölgyre ilyen szöveg után nem lehet haragudni :) . Kicsit megsérült a fényezés. A képen nem túl jól látszik,de a fényezés alatt már egy kicsit megnyúlt a lökhárító. Anti azt nem is mesélted,tegnap hogy jártunk. Jővünk haza az M7-esen egy 130as tempóval,és egyszercsak a semmiből átrohant elöttünk egy nagy róka.Mázlink volt mert kb1cm-n se múlott hogy ne üssük el.
Atommanó Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Húúú igen az a rókakoma nem volt kis darab...és tényleg kb egy centin múlhatott...rekacióm nulla volt, mert majdnem megállt a szívem...már lepörgött elöttem a cooler, lökös, géptető, sárvédő.... :( Hát én akkor sem vágom, hogy miért tudnak a nők ilyennel előállni, és megetetni a pasikat???? ;) :P :) :)
coupe Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 A végén megköszönte hogy nem kiabáltam :) és hogy nem vertem meg,mert a múlthéten pont végignézett egy ilyen storyt.
Atommanó Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 :) :( ;) Ahhoz képest nem parázott, és nagyon vidámnak tűnt a hangja... :)
Tom Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Mostmár hadd kérdezzem meg, hogy hány éves volt a csaj és hogy helyes volt-e? :) :)
coupe Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Mostmár hadd kérdezzem meg, hogy hány éves volt a csaj és hogy helyes volt-e? :( ;) Nem lehet minden csaj aki belém jön fiatal és csinos :) :)
Laci4 Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Mostmár hadd kérdezzem meg, hogy hány éves volt a csaj és hogy helyes volt-e? :) :( Jogos kérdés :)
coupe Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 De a cipője megsérült... :) De a kocsijának semmi baja nem lett.
bazs Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 3350 km... :) Este megnéztük hogy hol lesz idén a Blitz-Weekend... :) lemaradtam csak 3200 :( ;) :P coupe! akkor hátra már mehet az új fény :D
redline Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 A végén megköszönte hogy nem kiabáltam :) és hogy nem vertem meg,mert a múlthéten pont végignézett egy ilyen storyt. miért milyen csajt vertél meg és kiabáltál vele a mult héten amit ő is láthatott? :) :(
coupe Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Én nem vagyok olyan :) :P lemaradtam csak 3200 :( ;) :P coupe! akkor hátra már mehet az új fény :D Már csak telifény jöhet szóba.Lassan már nem lesz egy szép elem az autón :)
Atommanó Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Majd kapsz tőlem egy Duracellt, mondjuk egy szép feketét...és rátesszük a géptetőre, na akkor legalább egy szép elem lesz majd rajta... :)
rtomi Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 A Caravan hátulján az összes feliratot meg kell nagyobbítani a duplájára minimum. Biztos nem tudják elolvasni azért mennek annyira közel hozzá. :)
coupe Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 A Caravan hátulján az összes feliratot meg kell nagyobbítani a duplájára minimum. Biztos nem tudják elolvasni azért mennek annyira közel hozzá. :) Lehet hogy mondasz valamit :) .Az első csaj benézte a lámpát,azt hitte zöld,ennek meg beakad a cipője.Kíváncsi leszek mi lesz a következő magyarázat.Bár eddig minden autómat 2X törték meg,remélem ezzel akkor le is tudtam.
bazs Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Már csak telifény jöhet szóba.Lassan már nem lesz egy szép elem az autón :( szóval nem csupán széthajtod, le is lakod... :P ;) :P :D Bár eddig minden autómat 2X törték meg,remélem ezzel akkor le is tudtam. de ha a múlt péntekit is vesszük, akkor ez már a harmadik :) :)
coupe Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 szóval nem csupán széthajtod, le is lakod... :P :( ;) :P de ha a múlt péntekit is vesszük, akkor ez már a harmadik :) :) Inkább rendbe rakom :P :D Az nem volt igazán törés jellegű dolog,az olyan mintha összekarcolták volna vagy ilyesmi.
bazs Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Inkább rendbe rakom :P :) Az nem volt igazán törés jellegű dolog,az olyan mintha összekarcolták volna vagy ilyesmi. hát persze, mer muszáj :) :( ;) azé az tört is, nem csak karcolódott :D
aztec Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Pici :) A kábelezés nem az igazi, és ha le akarjátok burkolni az erőlködőket, figyeljetek a hűtésre :( báttya! kábelezés nekem táp és jel aka audiojel külön oldalon jön 2 okból is a komolyabbik h ne zavarjon be a jelbe a táp meg eddig akiket szakikat láttam így csinálták... lesz 1 power megszakító, mert faken fej1ségemen -tuom ruppotlan kdg511- nincs remote szál ezért az erölködő powerjét kell a remotjával közölni és oda beiktatok egy megszakítást h ne kelljen minden reggel bikázni :) ad2 erölködő süllyesztve lesz a hátfalba és olyan módon, hogy csak alja lészen oldalfali nem így biztosítva lesz a szellőzése... HT féle 300hufos ventit sztem nem fogok betennni ;)
FBalazs Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 hmmm... eddig 2x végigolvastam, most alszom rá egyet, és holnap jól válaszolok... :) bye
gsi.tamás Elküldve Május24, 2006 Elküldve Május24, 2006 Diny Kötünk holnap zenét Lurdynál? Viszek szerszámot.
Recommended Posts