Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Le kell szedni ról a amatricát, és akkor már nem látják, hogy mi van benne... :) Le kell fújni valami szép mattfeketére, vagy fel kell poíroztatni, aztán ennyi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Most piros színe van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Igen! Este megmutizom... Balázska most hívott, hogy kiszedték a rendőrök a rendszámtábla hiánya miatt az Árpád hídon... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Ha jól tudom akkor emiatt már el is vehetik a forgalmit :) Valamit neked is gyorsan ki kell találni,nehogy már a rendszám miatt,büntessenek meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Van kétoldali ragasztód??? Ami jó erős! Felragasztjuk valahova este... :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Van,de azt nem tudom mennyire erős :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 szerinte tesco és társai helyen van ilyenből kőkemény is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Na jó, azért annyira nem gondoltam komolyan...de azért majd meglessük a lehetőségeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Gyors megoldás a kábelkötegelő :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Lehet, hogy amig nem csinálom meg a tartókonzolt, addig felrakom a cooler elé... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Lehet, hogy amig nem csinálom meg a tartókonzolt, addig felrakom a cooler elé... :) most végülis úgysincs nagy terhelés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Az már csak napok kérdése :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Meg úgy is látom, hogy hány fokos a cooler...tehát ki fog derülni hamar, hogy van e változás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 lesz este vmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 lesz este vmi? Igen,megyek sörözni :) mi az a halonoltó és mire való és mindent tudni akarok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Igen,megyek sörözni :) mi az a halonoltó és mire való és mindent tudni akarok :) Olyan mint a poroltó,csak az oltás után nem marad nyoma mert teljesen elpárolog.Nekem azért kell mert amikor szétéget a kipuf rendszerem bepánikoltam hogy ha kigyuladna se tudnám eloltani,Antinak ezért és a cooler hűtés miatt.Utobbi okoz némi fejtörést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 mi az a halonoltó és mire való és mindent tudni akarok :) olyan, mint a poroltó, csak nem hagy maga után szemetet, mert halon-gázzal olt :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Tűzoltókészülék, és -35 fokos a cumó jön ki belőle, tehát jól hűtené a coolert is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 mindkettőtöket megelőztem :( :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Tűzoltókészülék, és -35 fokos a cumó jön ki belőle, tehát jól hűtené a coolert is... :D :) :( ;) :P Coupet megértem én is akarok venni vmi poróltót vagy vmit mert nekem a műszerfalam füstölt múltkor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 mindkettőtöket megelőztem :( :) :) de engem csak másodpercekkel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 mindkettőtöket megelőztem :( :) :) jó de addig én megvacsiztattam egy csoportot... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 jó de addig én megvacsiztattam egy csoportot... :P :) fürdetés, tisztábatétel.... meseolvasás? :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 jó de addig én megvacsiztattam egy csoportot... :) kirugtak a szállodából és ovóbácsi lettél ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 :) :( ;) :P Coupet megértem én is akarok venni vmi poróltót vagy vmit mert nekem a műszerfalam füstölt múltkor :) Elöször én is poroltóra gondoltam,de aztán a hozzáértök lebeszéltek róla,mert ha egyszer használod és nem fogy ki akkor nagy valószínűséggel többet már nem lesz jó,ráadásul a habot amivel olt nem lehet lemosni semmivel,tehát majdnem olyan mintha eléget volna.Ezért jóbb a halon,nyom nélkül eltünik,és hatékonyabb is. kirugtak a szállodából és ovóbácsi lettél ? :D :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts