Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Anti az jutott eszembe, hogy ha már így barátkoztok a Hollandokkal akkor akár talizhatnátok is félúton mondjuk a Blitz Hitsen. Biztos jönnek oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Nem értem, az a két "apróság" mire szolgál(t) Tom kocsijában... Kérnék egy kis commentet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Nem értem, az a két "apróság" mire szolgál(t) Tom kocsijában... Kérnék egy kis commentet Hát igen, commentet én is kértem volna tegnap :) Valami szivargyújtós izé volt, talán a hátsó neonnak lehetett az invertere, ha egyáltalán hátul neon van és ha kell hozzá inverter... :) Ha találkozol a Hernáddal, akkor megkérdezhetnéd... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Anti az jutott eszembe, hogy ha már így barátkoztok a Hollandokkal akkor akár talizhatnátok is félúton mondjuk a Blitz Hitsen. Biztos jönnek oda. én is mondtam már neki :) Hát igen, commentet én is kértem volna tegnap :( Valami szivargyújtós izé volt, talán a hátsó neonnak lehetett az invertere, ha egyáltalán hátul neon van és ha kell hozzá inverter... :) kiszerelted már a neont? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Nem értem, az a két "apróság" mire szolgál(t) Tom kocsijában... Kérnék egy kis commentet ezexerint már megy a tárhely :) nu az a két szivargyújtóba dug6ó kapcsoló mi sem tudjuk mi volt, de a 2 a szivírgyújtóba dugható részénél össze volt forrasztva és az egész 1 szigszalag házban volt bőségesen betekerve :) Tom mindent sikerült befejeznetek? Sikerült SXPnek megcsinálni a ventijét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 kiszerelted már a neont? Nem még. Szeritnem az elég macera. :) Sikerült SXPnek megcsinálni a ventijét? Nem sajnos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 s mi volt a gond? odáig voltam up2date h gomba csere, abban seggíteni is próbáltam utána teszt és vmi not workin.... jah nem is mondtam Tom szereztem most reggel dekopirt és este már faragom ish :) real homemade ha bejön vállalunk beépítést? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Kár lenne megfőzni a letet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Valamiért nem kapcsolnak a gombák (eddig ez a harmadik valószinű valami elektronyos gond van). Addig is amíg kiderül miért direktre van kötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 s mi volt a gond? odáig voltam up2date h gomba csere, abban seggíteni is próbáltam utána teszt és vmi not workin.... jah nem is mondtam Tom szereztem most reggel dekopirt és este már faragom ish :P real homemade ha bejön vállalunk beépítést? ;) Jóhogy. Megalapítjuk az öccázzé' tuning company-t. :( :) Venti. Az új gombával sem kapcsolt, direktben meg működik, tehát a kábel jó. Lehet hogy becsavarás közben megy szét a gomba... :) De valamikor elviszi egy villamosságishoz és az majd kiméri jól, hogy mi a gond. Bár a gombás verziót otthon multiméterrel is meg lehet nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Jóhogy. Megalapítjuk az öccázzé' tuning company-t. :( :) Venti. Az új gombával sem kapcsolt, direktben meg működik, tehát a kábel jó. Lehet hogy becsavarás közben megy szét a gomba... :) Mondjuk ezt kétlem mert ott is mondtam, hogy ez egy réz házban van amiben belül van egy hőre táguló anyag (talán piezó, lehet nem így híják). Szal becsavarástól nem mehet tönkre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 ad1 becsavtól nehogymár eldobja magát... a multi meg ott volt nálam, mikor még a hernád féle kábelrengetegben ídőztél kérdeztem ish h nem lenne e 1xűbb ha hozom a multit s kimérjük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 mikor még a hernád féle kábelrengetegben ídőztél kérdeztem :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 csak azé nevecc kicsirgó mert még nem láttad a vasat belülről töviről hegyire.... Tom helyében komolyan elfilóznék az 5leten h beviszem Fábrynak a dízájncenterbe.... vagy nyitni boltot dat called HT'z 500forintos szolúsönszenterrr :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Bazz Geri Te nem vagy 100-as... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 mijért ish? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Még kérdezed???? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 jah pofátlan is vagyok? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Bazs, kb 2-3 hét fórod van, meg nekem ezen felül még állt pár napot szerelőnél a vas... :) hát az max egy hét és nem 2-3 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Tök 8 nem?A lényeg, hogyne legyen zűr a gépsasokkal.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 ja olyasmi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Na jóóól utánanéztem... Amikor én elhoztam, akkor volt nálad 8. napja 780 km-el.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 az egy hét :) de tényleg nem is lényeg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 az egy hét :) de tényleg nem is lényeg most jön az a rész h kinek volt elöbb opelja ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts