warwolf Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Tomi!Neked a kipufogóupgrade hol tart?Sikerült befoltozni?
bazs Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Akkor ezek szerint tényleg felemelted az elejét... :) nem szimulált környezet volt :)
Tom Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Tomi!Neked a kipufogóupgrade hol tart?Sikerült befoltozni? Még sehol nem tart. De így most teszik a hangja. :) Lusta is vagyok és "kedvem" sincs. :)
warwolf Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Még sehol nem tart. De így most teszik a hangja. :) Lusta is vagyok és "kedvem" sincs. :) Értem.Háát, mikor Antival gyorsítottatok a kiskörúton a CP előtt, korekt hangja volt a gépnek, annyi szent. ;) Úgy szívóhangostól persze.......... :(
aztec Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Tomi én meg jól felhívlak meet ügyben mindjárt, mert csak nem akar összejönni ez a 7végi hekk...
Laci4 Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Tomi én meg jól felhívlak meet ügyben mindjárt, mert csak nem akar összejönni ez a 7végi hekk... Halsütés lesz? (hek) ;) Ejj... el is felejtettem hogy nincs is kocsim :P :) :( Kórházban van.. doki bácsi megnézi javitja vérző csípőjét.. (váltóját).. talán holnap már tok vmit hogy mi a szítu.. le kell szedni, nem kell leszedni.. "csak" tömítés, vagy vmi más gáz van... Látom amúgy mindenkinek alakúlgat a paripa... csak nézek mint rozi a moziban.. le vok maradva :)
Tom Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Tomi én meg jól felhívlak meet ügyben mindjárt, mert csak nem akar összejönni ez a 7végi hekk... Á bocsi, most látom, hogy kerestél, ne haragudj, meeting volt. :)
FBalazs Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 http://imgfrm.index.hu/imgfrm/0/2/6/4/BIG_0001570264.jpg ;) Most minek örülsz? :) és még fel is emeltem az elejét, hogy úgy tűnjön, mintha mennék :) Mellette meg vetítetted a fákat, meg a 200al suhanó tájat :P még egy kis off és abbahagytam tegnap mentem 657 km-t, reggel teletank, este teletank, 5,63 liter/100 km autópálya 150-170, országút 120-130 teccik :( most 3020 van benne Akkor összességében van 2 hónap előnyöm, ami valamivel több, mit 10k km-t jelent... uccsemérszutol... :D Bár a fogyasztás adat egész jól néz ki...
bazs Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Most minek örülsz? :( Mellette meg vetítetted a fákat, meg a 200al suhanó tájat :P Akkor összességében van 2 hónap előnyöm, ami valamivel több, mit 10k km-t jelent... uccsemérszutol... ;) Bár a fogyasztás adat egész jól néz ki... nem mondtam, hogy örülök, csak kb ugyanakkor indultunk az Antival és most lemaradt :P amúgy nem vetítettem semmit, nagyon okosan csak az órát fotóztam :) :) nem tervem, hogy utolérjelek, nem vagyok én elmebeteg ;) :P a fogyasztás jónak tűnik, ha azt nézzük, hogy egy lityivel kevesebb, mint a tiéd és kb most áll be, de ha azt vesszük, hogy én mennyivel nyugisabban közlekedek, akkor már nem is olyan nagy a különbség :P :D
Atommanó Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Hát valahogy bekúsztam a platzra, de ez nem is volt gázos...elötte voltam Érden a haveromnál, és ott volt egy 50 m-es utca, ami több mint 10 percig tartott...pedig én bevállalós vagyok, de ez már nekem is meredek volt... Bazs, kb 2-3 hét fórod van, meg nekem ezen felül még állt pár napot szerelőnél a vas... :)
warwolf Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 Hát valahogy bekúsztam a platzra, de ez nem is volt gázos...elötte voltam Érden a haveromnál, és ott volt egy 50 m-es utca, ami több mint 10 percig tartott...pedig én bevállalós vagyok, de ez már nekem is meredek volt... Bazs, kb 2-3 hét fórod van, meg nekem ezen felül még állt pár napot szerelőnél a vas... :) Majd az övé is fog idővel! :) Egyébként én is bőszen krasnyogtatok.Na jó, nem olyan vészesen, de 1X 2X már hálát adtam a teremtőnek a kartervédőért. :(
aztec Elküldve Május22, 2006 Elküldve Május22, 2006 19:00 Sonique-nál? Tom-SXP-Krájin.Tom thx a látogatást :) Ennyit régen lettem osztva de sebajjj.... és SRY h itthagytalak benneteket kertemben de jelenése volt Ijisszel :( Sztem ennyi géjesit szomszédom még összen nem látott nemhogy 1xre :) Tomi megint nyertél... SXP ha olvasnád nem tuom nagy titkot árulok e L...
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Elküldve Május23, 2006 Brada! Szépek a piros X-ek, de Sxp meg nem tudja olvasni a fórumot...
aztec Elküldve Május23, 2006 Elküldve Május23, 2006 Brada! Szépek a piros X-ek, de Sxp meg nem tudja olvasni a fórumot... mind2ről tudok :) a kis xről aaz uw.hu tehet..... de ídővel tutti joe lesz :)
aztec Elküldve Május23, 2006 Elküldve Május23, 2006 Akkkó jóóóóvannna... :) há' infomátikush vádzsok tezsvérem ne agógggyá mán :)
Atommanó Elküldve Május23, 2006 Elküldve Május23, 2006 Hogyan áll a kocsid???? tudom ne kérdezzek baromságokat... :) Coupé! Te meg menjél mán dolgozni... :)
coupe Elküldve Május23, 2006 Elküldve Május23, 2006 Hogyan áll a kocsid???? tudom ne kérdezzek baromságokat... :( Coupé! Te meg menjél mán dolgozni... :) Mennék én de még nem lehet ;) :)
aztec Elküldve Május23, 2006 Elküldve Május23, 2006 nékem Anti stabilan jelentem! Tegnap Tom kocsija volt donor, ma elvileg homemade csinálom. Utána zárat hekkelek mega héten van még 1 köröm a műanyagoshoz - igen, ez még mindig az - és utána jövő 7en m1k Lalihoz 1-2 apróságot megcsinálunk then fény. Ha minden igazzzzz :)
Recommended Posts