coupe Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Nekem se igazán tetszik a teljesen lefalazott hátsó ajtó. Ez így pont tökéletes.Szép az irmscher hátsó lökös is :) A szélesítés se lenne rossz ha egy kicsit kisebb lenne és jobban rá lenne ültetve a kerék. Ezen is hasonló a szélesítés mégis sokkal jobban mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Nekem se igazán tetszik a teljesen lefalazott hátsó ajtó. Ez így pont tökéletes.Szép az irmscher hátsó lökös is :) http://img.tar.hu/coupeastra/size2/22160624.jpg A szélesítés se lenne rossz ha egy kicsit kisebb lenne és jobban rá lenne ültetve a kerék. Ezen is hasonló a szélesítés mégis sokkal jobban mutat. http://img.tar.hu/coupeastra/size2/22160660.jpg Hmmm... :) :( Ez így pont jó lesz! Jöhet! Elfogadom! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 SEMMI KÖZÜK HOZZÁ, hogy: - milyen ültetés van alatta - mekkora a kormányod - milyen az ülésed - mekkora a kerék alatta - milyen szinű a hátsó lámpád, ha az izzód úgy világit ahogy kell - van-e kilincsed MERT TE DOLGOD, és csak mondvacsináltan lehet rá sz*ros indokokat találni, ésszerűségtöl messze van. Neked igy teccik csináld igy. Albi, ez sajnos nem enynire egyszerű. Ha megsérülsz kórházba kerülsz, pénzbe kerülsz és még nem is termelsz. Ha meg elütsz vkit az esetleges xar futómű miatt, akkor mégtöbbe kerül mindez. Az államnak ugye kötelessége megvédenie az állampolgárait. Azon kívül ez is pénzbe kerül, képzeld a nagyobb balesetek miatti útlezárásokat. Vagy olvass vissza a multkori 206CC-s balhéra. A Tom órákat ült a dugóban. Az, hogy a KPM xarik rá és hiába van TÜV papir (igaz az a német szabályoknak és előírásoknak megfelelő) és elhajtanak meg nem írják be a forgalmiba....nos az talán azért van mert xarok a szabályok a rendeletek meg a törvények ezügyben. Coupe sajnálom az autódat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Szerintem a rendőrök győzték meg hogy így sokkal jobban jár.A guminak végülis nem lett ettől baja,csak az a tudat zavar,hogy ott van.Azt hiszem ha lehet megcseréltetem a két gumit és akkor ez a másik oldalon belül lesz és nem fog látszani. Azért én is próbáltam győzködni, csak Te nem hagytad... :) Azért pikk pakk utolértük a gyereket, bár volt egy két muris manőver... A lököst meg ne csináltasd meg, most tedd át a gumialapba, ha meg azt feltöltötted, dobd át a fényezés alapba... :) A este utána meg már jól alakult, jól éreztük magunkat, jót dumcsiztunk... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Azért én is próbáltam győzködni, csak Te nem hagytad... :) Azért pikk pakk utolértük a gyereket, bár volt egy két muris manőver... A lököst meg ne csináltasd meg, most tedd át a gumialapba, ha meg azt feltöltötted, dobd át a fényezés alapba... :) A este utána meg már jól alakult, jól éreztük magunkat, jót dumcsiztunk... ;) Háyn km-nél jársz Anti? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 2800-nál... Soltvadkertig még tervezek beledobni egy 1000-est... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 A lököst meg ne csináltasd meg, most tedd át a gumialapba, ha meg azt feltöltötted, dobd át a fényezés alapba... :) Az ülésalapot kihagytad :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Ja igen...meg a pelenkaalapot is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Ja igen...meg a pelenkaalapot is... :) Bocs mezzo :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Mostanában előszeretettel használod ezt a képet...majd intézek rá jogdíjat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Anti! Milyen a gép terepen? :) Látom kipróbáltad! :) Én lehet nem mertem volna. Ja, ahogy elnéztem, azért a veterános mantásosok is érdeklődve figyelték a gépet! :( katt a képre Jó kis "buli" lehetett! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Vajh' hogyan állhat Soniquoe projektje?? Ez csak erről a gépcsodáról jutott eszembe............mármint ami a fentebbi képen van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Vajh' hogyan állhat Soniquoe projektje?? Ez csak erről a gépcsodáról jutott eszembe............mármint ami a fentebbi képen van. :) Hmm... tényleg... Aztec! Tudsz valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 m1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 m1 :) Eseteleg bővebben? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Eseteleg bővebben? :) nézd a magyar1-et :) bocs gyenge vót most értem haza viszgáról...Anti mindjá kűdök mailt Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 nézd a magyar1-et :) bocs gyenge vót most értem haza viszgáról...Anti mindjá kűdök mailt Akkor ezek szerint nem sikerült? :) Szal műxik, halad, gyűjti a km.eket, és sosetöbbetnemállszóba a senkivelsem a klubban! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Akkor ezek szerint nem sikerült? :( Szal műxik, halad, gyűjti a km.eket, és sosetöbbetnemállszóba a senkivelsem a klubban! ;) sztem sikerült :) annyit tudok h megy neki...többet nem tudok... :) de gyün makd vmi illetékes elvtárs és jómegaztmondja :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 annyit tudok h megy neki...többet nem tudok... :) de gyün makd vmi illetékes elvtárs és jómegaztmondja :( Csütörtökön lett beindítva, pöc-röff. Még van néhány apróság, de működik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 2800-nál... Soltvadkertig még tervezek beledobni egy 1000-est... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Képes voltál lemenni, és lefényképezni ilyen későn a műszerfalad?Háát ember! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 és még fel is emeltem az elejét, hogy úgy tűnjön, mintha mennék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 és még fel is emeltem az elejét, hogy úgy tűnjön, mintha mennék :) Megszállott! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 még egy kis off és abbahagytam tegnap mentem 657 km-t, reggel teletank, este teletank, 5,63 liter/100 km autópálya 150-170, országút 120-130 teccik :) most 3020 van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 autópálya 170 Akkor ezek szerint tényleg felemelted az elejét... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts