Atommanó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Coupe! Jó az aláírásod... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 ezt akartátok nem? :) :) Sonique! Jól állsz a mocival,de ha ilyen szar idő marad akkor gondolom nem lesz kész a héten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 a 7végéig mféleképpen készen lesz :) bazs kóstolgatlak mint mindig :) és nem 200as tempóra értettem nem kell majomnak nézni eeeee hanem shima kis liteos parkolás és tsai... nekem nem védett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 és nem 200as tempóra értettem nem kell majomnak nézni eeeee hanem shima kis liteos parkolás és tsai... nekem nem védett.... én se kétszázra gondoltam a lightos parklás az kb 0,5km/órával a padkára amúgy meg ha jól tudom, 205/40R16-od van 7,5-es felnin azon valóban nem sokat ér, arra 215 kéne, hogy legyen értelme :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 a 7végéig mféleképpen készen lesz :) Mától jó idő lesz egész héten... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 A continental az 31/db lenne annyi pénzem most nincs.A falkenen én is gondolkodtam.Nem tudom még mi lesz majd eldöntöm. szerintem akkor se toyo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Szerintem meg de... :) Na és akkor most ilyenkor mi van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 a coupé dönt úgyis :) csak mondjuk a falken is jobb, mint a toyo egy kategória, de a toyo egy a corsa, a falken meg egy c corsa melyik a jobb? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 a coupé dönt úgyis :( csak mondjuk a falken is jobb, mint a toyo egy kategória, de a toyo egy a corsa, a falken meg egy c corsa melyik a jobb? :) kérdezi a puntos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 az 1 dolog h puntos és néha igaza is lehet, DE nincs :) ettől függettlen ismét téves infoid vannak bazs ugyanis nekem köbö fél éve már 215/40 van fenn elöl hátul :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 kérdezi a puntos :) ennek most mi köze van ehhez? írhattam volna az f15-f117a párost is, de nem ismerem a repülőket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 ennek most mi köze van ehhez? írhattam volna az f15-f117a párost is, de nem ismerem a repülőket ;) semmi csak gondoltam bacogatlak egy kicsit.... :P de olyan dolog nincs mihez te ne értenél :) :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 ennek most mi köze van ehhez? írhattam volna az f15-f117a párost is, de nem ismerem a repülőket :) Jobb is hogy nem írtad, mert ez a kettő nem egy kategória... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 az 1 dolog h puntos és néha igaza is lehet, DE nincs :P ettől függettlen ismét téves infoid vannak bazs ugyanis nekem köbö fél éve már 215/40 van fenn elöl hátul ;) akkor hol az igazság, Gergely? :) téves infó ok, de csodát akkor se várj a peremvédőtől :D Jobb is hogy nem írtad, mert ez a kettő nem egy kategória... :) nekem az repül mindkettő és f-fel kezdődik a neve :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Bazs...ne erőltesd... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Bazs...ne erőltesd... :) mit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Jobb is hogy nem írtad, mert ez a kettő nem egy kategória... :) off vadászgép vs. lopakodó ugye ? on Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 off off vadász vs bombázó..... off bazs az igazság odaát csak kiváncsi volt ki milyen esettel tud beszámolni ahol a peremvédő végezte dolgát nu nekem nem jött be v nem segített :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Végülis GSI Rulez nemde??????? :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 off bazs az igazság odaát csak kiváncsi volt ki milyen esettel tud beszámolni ahol a peremvédő végezte dolgát nu nekem már volt haszna (6x15-ös felnin 205/50R15 Conti), igaz, az kevésbé elvetemült méret volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Végülis GSI Rulez nemde??????? ;) :P :D :) :) :( De úgy hogy most már akkor kapjuk egy EJNYE-BEJNYÉT... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 ;) :P :D De úgy hogy most már akkor kapjuk egy EJNYE-BEJNYÉT... :P Asszittemmár azér kakilt be a fórum csak nálam mer le is tiltottak de akkor nem..... OFF :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Nem, csak Hemi frissített... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Emerek egy kerdes.Holland baratainktol kertem tanacsot es mondtak valaszt is de 1 roviditest nem ertek hatha tudja valaki. Mi az az LFR ? :) (alapjarati motorra gondolnanak talan)? :) Idezem a szoveget : Rallyastra forum-gebruiker " Yes thats the LFR, its under your inletmanifold. It looks like a aluminium cilinder with a hose coming out of the ends, u have to clean it. Unmount the LFR then take brake cleaner ore carburetor cleaner en frush is thru, the problem is that they are getting dirty with oil. " Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 Asszittemmár azér kakilt be a fórum csak nálam mer le is tiltottak de akkor nem..... OFF :) :) :( Figyelj, azért mert éppen frissítik az oldalt az nem bekakilás... Valamikor karban is kell tartani ezt a kocerájt. Nem tudom, lehet rosszul értelmeztétek az OFF LINE üzenetett. Megkérem a forumadmin legközelebb ezt írja ki a fórum ilyenkor: NINCS SEMMI BAJ, NEM AGGÓDIK SENKI, NEM TELEFONÁL VAGY SMS-ezik. Csak karbantartás van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts