Laci4 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Hiba javítva... 11. oldaltól mostmár ott vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Anti emberünknek hol a hűtője? Vagy ő inkább kisebbre cserélte? :) Na de komolyan nem néztétek? Itt már látszik. De elég érdekes ott a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest_ Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Anti emberünknek hol a hűtője? Vagy ő inkább kisebbre cserélte? :) Na de komolyan nem néztétek? Itt már látszik. De elég érdekes ott a dolog. nohat hat te nem tudod astrában a turbo miatt be kell buktatni a lampatarto keret ala a hütöt a gyari astra 200ts en is igy van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Coupé! Ez is jóóó kép lett... :) KLIKK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 ui:bocs Tom de ezt nem lehetett kihagyni. Mingyárt az aláírást sem lehet majd kihagyni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 "Dikk mán a kombi hogy meg van csinyázva..." :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 szépek az autók...nagyontecc a sima sedan astra is... a srác kinek van egy piros turbós gsije asszem épített egy c20xe asconát magának anno... :) de nem tuti h ő az :) Anti emberünknek hol a hűtője? Vagy ő inkább kisebbre cserélte? :( Na de komolyan nem néztétek? Itt már látszik. De elég érdekes ott a dolog. lehet h nem ő az... ;) Itt itt is Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2006 2006.05.- hónap autója címet Coupé, MOTE klubtag autója, egy Astra Caravan GSi nyerte el az Blitz Power Magazin oldalán. További képek a Gépről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 De Jóóóóóóó... Nyert a " Dik mán..." :) :) :( Tényleg szép kocsika megérdemli a címet... ;) Gelko! Igen ugyan az a srác! Petinek hívják, és Debreceni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 2006.05.- hónap autója címet Coupé, MOTE klubtag autója, egy Astra Caravan GSi nyerte el az Blitz Power Magazin oldalán. Gratula!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 szintén gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Sőt én is gratulálok. Ha eddig nem mondtam volna, most mondom: szép ótó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Király volt nagyon a tali meg minden tegnap(meg autókáztatás)..... vvvvvuuuuuuccccccccccssssssszzzzzzzzzzzzzz...........Anti montam már tegnap is h azér assszittem legalább megy a géped de látom nem :P :P ;) (kiváncsi vok milyen lesz ha úgy igazán oda......... neki :) :) :( ) Ja és Coupénak Én is gratulálnék ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 nohat hat te nem tudod astrában a turbo miatt be kell buktatni a lampatarto keret ala a hütöt a gyari astra 200ts en is igy van Anti hűtöje nincs eldugva ennyire csak azért kérdeztem. Te láttál élőben 200ts-t? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Hát nekem is be van buktatva picit meg nekem 1.7 TD hűtőm van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Anti hűtöje nincs eldugva ennyire csak azért kérdeztem. Te láttál élőben 200ts-t? :) 200TS Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Zo te kerestél tegnap? Hogy haladsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Hát nekem is be van buktatva picit meg nekem 1.7 TD hűtőm van... :) Azért hoztam fel a témát, hogy nekik milyen van kérdezted e (tudom, hogy neked a TD hűtő van bent). Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 A rend őre mit keresett ott? :) Pont rendőrnap volt tegnap a Vároligetben, egymás után jöttek-mentek a Skodák :) Amikor ennyi szép autót látok mindig elkeseredek, hogy az enyémen mennyi minden megcsinálni való dolog van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Pont rendőrnap volt tegnap a Vároligetben, egymás után jöttek-mentek a Skodák :) Amikor ennyi szép autót látok mindig elkeseredek, hogy az enyémen mennyi minden megcsinálni való dolog van :( Pl. fényhíd feltétele, egyedi fényvisszaverős fényezés elkészítése? Vagy mire gondolsz? Nekem különben sem jönnek be a Skodák... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsinorby Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 üdv. srácok Nagyon szuperek lettek a képek, kicsit fáj a szivem , hogy nem voltam ilyen talin soha míg gsi tulaj voltam. De a képeken felfedeztem a régi "kicsikémet"-ez jól esett!!!!!!!!!!!!!!!! üdv. fehérgsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 üdv. srácok Nagyon szuperek lettek a képek, kicsit fáj a szivem , hogy nem voltam ilyen talin soha míg gsi tulaj voltam. De a képeken felfedeztem a régi "kicsikémet"-ez jól esett!!!!!!!!!!!!!!!! üdv. fehérgsi Melyik volt az? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Gondolom az egyik fehér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Coupe! Egy topic csak neked... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsinorby Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Gondolom az egyik fehér... :) IVE-283 (de úgy látom , hogy a gazdi még nem rakta rendbe az első lőköst) Én sajnos lőkös bombázó voltam, soha nem maradt egybe rajta , mindig volt valami ziccer! Hol egy nyúl jött elém , még az olajhűtű is kapott, hol egy barom jött elém ...stb. Néha még gondolok a gépsasra ,(a száguldás meg stb) de anyagilag már nem nagyon bírtam , mindig költeni kellett valamire, na meg a tankolás .A suli meg egyéb dolgok miatt havi 5000 km kellett megtennem. Mind a benzin meg a szervizelés egy vagyon volt egy hónapban.Előtte nagyon keveset mentem vele-(összesen mentem vel 3 év alatt 42.000 km)átgondoltam eladtam és pont 5 napja jött meg az új vasam . Ford fiesta 1.4 TDCI GHIA gyémánt fehér.hatalmas 16-os tappancsokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts