bazs Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 gsi tali Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Aztec Kaptam választ kérdésemre szerinted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 gsi tali tényleg :) de mejjen antiszoc dolog anyukák napjára tenni már... Tomi asszem pont ott voltál mikor SXPvel erről trágyaltunk h fosh a karbon, mert szivó oldal érzékeny és ha a belsejéből akár 1 szál is kiáll akkor már kaqkkk..... ha ez a kisszál meg leficcen akor aztán hejj de jó az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Szerinted ez kókány megoldás? Szerintem elég jól sikerült, belül nem lóg ki semmi. Szerinted én feltennék olyasmit az autómra ami gagyi és nem biztonságos? Kb 3,5 éve rajta van no problemo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Jól one nem kell okoskodni te béjemvés.... Inkább check dis mijjjen fain képet csináltál aminek címe zooglawi kutyák és a csendélet á'la Gsi.Tomi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Szerinted ez kókány megoldás? Szerintem elég jól sikerült, belül nem lóg ki semmi. Szerinted én feltennék olyasmit az autómra ami gagyi és nem biztonságos? Kb 3,5 éve rajta van no problemo. A belső különbség a fém és karbon kupak között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Gsi tominak szeretettel :( Ez meg egy jó kép lett :) :) Van még itt egy pár kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Van még itt egy pár kép szépek vagyunk :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 szépek vagyunk :) :) Elég jók lettek,még kiváncsi vagyok Laci képeire is Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 zooglawi kutyák Bazzeg Aztec, ez a zooglawi ez nagyon ütős!!! :) :( :) Látom találkozóról megint későn értesülök, mindegy, nem voltam itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 A belső különbség a fém és karbon kupak között. http://img.tar.hu/stock16v/size2/21750160.jpg http://img.tar.hu/stock16v/size2/21750159.jpg Nos akkor mi is a probléma a karbon kupakkal belső ügyileg? Gsi tominak szeretettel :) http://img.tar.hu/coupeastra/size2/21756054.jpg A Béjemwét csináló Antit kővel hajigálja Tom című kompozició. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 szépek vagyunk :) :) Jaja királyságoságok lettek a képek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Az igen jó sok GSi van devilklubban. :) Bizti jó lehetett a tali, sajna lemaradtam. Szerda este vett 4napos sztrádamatrinca nem vasánap estig érvényes hanem szombat éjfélig :) Úgyhogy nem pályán jöttem hanem a hetesen haza. Még lent tankoltam, és kireseteltem az átlagfogyit. Elképesztö sokba van a benya :( Diny szeretnélek megkérni egy nagynagy seggitségre. Olajkartertömitést segitesz cserélni? Te tod milyen a jó és hogy kell cserélni meg milyen paszta kell hozzá stb.. Kimennék hozzád... És akkor belerakhatnám végre a Metabolondot. Az a gáz hogy tűnik el az olaj, pedig nem eheti elvileg... Remélem csak ez a tömi a gáz, mert ez bizti csöpörész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 szépek vagyunk :( :) Szerintem is.Jó lett a rendőrös kép is. :) Diny szeretnélek megkérni egy nagynagy seggitségre. Olajkartertömitést segitesz cserélni? Te tod milyen a jó és hogy kell cserélni meg milyen paszta kell hozzá stb.. Kimennék hozzád... És akkor belerakhatnám végre a Metabolondot. Az a gáz hogy tűnik el az olaj, pedig nem eheti elvileg... Remélem csak ez a tömi a gáz, mert ez bizti csöpörész. Oks persze segítek csak még nemtudom mikor lesz annyi szabadidőm azért bizti megoldjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Oks persze segítek csak még nemtudom mikor lesz annyi szabadidőm azért bizti megoldjuk. Köszi elöre is. Megdumálunk akkor egy idöt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 tuom falun lakom de mi one a felvonulásin h mindeki oda m1 :) meg laci vmikor hekk izibe mert ez már a te asztalod ami a kijelzőt illeti :) Pedig pár napja már irtam.. látszik.. nem is látszik amit írok :( kijelő.. őő izé.. mi van vele? BC-re gondolsz? az ami múútkor? Nah asszem nekem is fel kell tolnom a képeket.. nem várhat holnapig.. pedig ko vok. de felrakom ;) A beállított képek maradnak fullba, a többit leveszem 1024*.. re.. a fényt-gammát lehet kicsit fel kell tolni némelyik képen.. de nem nyúlok házzá.. kaki ez a monitor, igy nem tom mi a valós.. nah megyek.. alkotok.. képeket :P Rendőr.. jaja.. király.. kár hogy mikor oldalt volt nem sikerült.. meg h nem rajta fel a villogót,mert gyorsan elhúztak.. de ezek jó fejek voltak.. még meg is köszönték egy intéssel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Jók a képek srácok! A rend őre mit keresett ott? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Lac nem tudom mi volt multkor de darabokra rántottam a kijelzőt és azóta éjmennnn :) eredetileg csak világítást akartam benne hekkelni de nem jött be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Nézem a képeket coupé.. látom rendszámok nincsenek kitakarva.. akkor asszem én se szórakozok azzal.. cca. 180 képnél bele is hülyülnék ;) Jók a képek srácok! A rend őre mit keresett ott? :) Gondolom kapták infót, hogy nagy a gyülekezés, és mentek egy kört.. de minden kúltúrált volt.. igy nem volt gáz.. vagy csak szimplán őket is érdekelték a kocsik.. Lac nem tudom mi volt multkor de darabokra rántottam a kijelzőt és azóta éjmennnn :P eredetileg csak világítást akartam benne hekkelni de nem jött be :) ÚÚúú bakker.. a kijelzöt is kiszedted? az átvezető "fóliát"? mert akkor lehet úgy jártál mint én egy TID-el.. lejött az a fólia.. de a nyákon maradt a vezető réteg :( Szóval se-kép se hang? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Ennyi opelt még nem láttam egybe......:) Sajna nem tudtam menni......öcsikém gépsárkányát gitteltük meg csiszoltam egész nap....most jött a lakatostol igy eluszott nekem ez a tali.Jo lett volna ott lenni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 http://img.tar.hu/coupeastra/size2/21756382.jpg Elég jók lettek,még kiváncsi vagyok Laci képeire is Jók lettek a képek, a talin tök sok GSi volt, jó látni ennyi járóképes gépet egyszerre. Legközelebb majd megpróbálhatunk kicsit többet is vegyülni, bár elsőre nem volt olyan gáz szeritnem. :) Legjobban az István gépét méltató szavak tetszettek az egész nap folyamán. :) Lassan itt lenne az ideje aláírást cserélni, nemigaz Coupe? :( ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Jók lettek a képek, a talin tök sok GSi volt, jó látni ennyi járóképes gépet egyszerre. Legközelebb majd megpróbálhatunk kicsit többet is vegyülni, bár elsőre nem volt olyan gáz szeritnem. :( Legjobban az István gépét méltató szavak tetszettek az egész nap folyamán. ;) Lassan itt lenne az ideje aláírást cserélni, nemigaz Coupe? :P :D :P :) :) Az nagyon nagy volt!! kár h nem élőben hallottam.. :P Minnyá mennek fel a képek.. Csak reggelek mégegy képtárat.. a másik már kezd telítődni.. meg abban van "személyesebb" rész is.. bár a non publik ugyis zárt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Nah.. Itten vannak a képek.. Lehet rajtuk reggelig nyamnyogni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Jó képek :P :D Tom itt is hozta a szokásos formáját :) :) Ez se rossz :( ;) Laci hol vannak azok a képek amiket külön a mi autóinkról csináltá? ui:bocs Tom de ezt nem lehetett kihagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Jah.. és miután hazadobtam barinőmet melóból,besokaltam. Gondoltam.. nehogy má ne látszódjon hol folyik az a ....es váltó?! A gondolatott tett követte kerék le.. váltó megpucol... holnap még brigivel lemosom.. és reménykedek h száraz lesz az út.. és akkor megyek pár teszt kört.. aztán kerék le.. tuti látszania kell hol fog folyni... Laci hol vannak azok a képek amiket külön a mi autóinkról csináltá? Még a téren? nem a beállitotra gondolsz?nem tom.. nekem is gyanús volt, hogy mintha még kellene lenni-e képnek... de ennyi van... :) Lehet xarakodik fényképező.. ui: azért mindjárt megnézem mi vana képtáron.. lehet nem ment fel vmi?! Bakker.. a beállított képek hiányzanak..áá tom már mit követtem el!! Pár perec és már tolom is fel őket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts