Sonique Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Akkor ezek szerint az enyém is gsi?Mert az enyém is Bochum-ban készült :) tudod csak akkor lessz gsi ha levagod a hatso puttonyt :( a hatsoajtokat leheggeszted :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Valőszínű 94 év végi és akkor 95-ös az alvászám. Mármint a két szám utáni betű az évjáratot jelöli. Legalábbis ha jól emlékszem régen volt már amikor ezt tudnom kellett. ezt ki tudod fejteni ? gondolom nem gsinél is igy van és h milyen betü milyen évjárat ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Miért a tied nem GSI? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 tudod csak akkor lessz gsi ha levagod a hatso puttonyt :P a hatsoajtokat leheggeszted :( Akkor levágom a hátulját ;) hátha akkor elismerik gsi-ként :) Miért a tied nem GSI? Többen azt mondják hogy ez nem gsi hanem csak egy caravan C20xe motorral,bár a szervízkönyben írják hogy caravan gsi :) ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Az angol abc betűit használják (remélem) egy bizonyos évtől a-y-ig. A P az 93 pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 ezt ki tudod fejteni ? gondolom nem gsinél is igy van és h milyen betü milyen évjárat ? :) Ha jól számolom a H '83-at jelent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Az alvázszámról csak annyit, hogy az enyimé 91 12. havi, Bochumi gyártású, mégis oldalindexes, holland a bc-je, és a motor dis-es, külön levegőhőmérős tehát 93 utáni. Ki tudja hányszor, és hogyan lett újraépítve. :) Ja, gsi-ben széria volt az motoros lámpa? Mert nekem az sincs. a h az 87 szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Ha jól számolom a H '83-at jelent. A 83 neked miért is fontos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 ....Akkor levágom a hátulját :) hátha akkor elismerik gsi-ként :).... Árulóóóóóóóóó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 A 83 neked miért is fontos? Nekem nem fontos,Gelko kérdezte hogy a H mikori gyártásra utalhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Akkor levágom a hátulját :) hátha akkor elismerik gsi-ként :) Inkább motort tegyél bele, mert majdnem otthagynak a 14éves szakadt verdák... :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Árulóóóóóóóóó ;) Szerinted levágatnám a hátulját? ;) :) :) :( Konkrétan nem írják a könyvben hogy van caravan gsi és tulajdonképpen semmit nem írnak a c20XE caravanról :P Azt sikerült kiokoskodnom hogy klimával együtt kb1200kg.Még jó hogy a forgalmiban csak 1080kg van így kevesebb súlyadót kell fizetnem ;) :P Inkább motort tegyél bele, mert majdnem otthagynak a 14éves szakadt verdák... ;) :P De csak majdnem és villágít a check kontroll lámpám.Ráadásul kicsivel nehezebb is a kasztni,de a lényeg nincs nagy tengelyem,brutális chipem,+10% telljesítmény növellö direktszűröm,és übher kipufogóm :D :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Nekem nem fontos,Gelko kérdezte hogy a H mikori gyártásra utalhat. az a "hogy" volt rövidítve... E van beírva ami saccra lehet 84 köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 De csak majdnem és villágít a check kontroll lámpám.Ráadásul kicsivel nehezebb is a kasztni,de a lényeg nincs nagy tengelyem,brutális chipem,+10% telljesítmény növellö direktszűröm,és übher kipufogóm :) :) :( ;) Jó hát nem lehet minden GSi 184 lóerő. :D :P :P Gelkó! Köszi az újságot. Bedigizem, aztán legközelebb viszem vissza. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 az a "hogy" volt rövidítve... E van beírva ami saccra lehet 84 köszi :) Ja vagy úgy! Sorry! :) Coupe! Nagyon király az avatarod.Már akartam irni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Ja vagy úgy! Sorry! :) Coupe! Nagyon király az avatarod.Már akartam irni. ;) Köszi :) :( Egy gsi hány kiló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Gelkó! Köszi az újságot. Bedigizem, aztán legközelebb viszem vissza. :) nincs mit maradhat nálad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Egy gsi hány kiló? Nekem a forgalmiban 1110kg van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Nekem a forgalmiban 1110kg van. És a tied klimás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 És a tied klimás? Aha. De most hogy utánna néztem egy táblázatban 1187-et láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Aha. De most hogy utánna néztem egy táblázatban 1187-et láttam. És abban a táblázatban van konkrétan caravan c20xe motorral ami klímás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 És abban a táblázatban van konkrétan caravan c20xe motorral ami klímás? Sajnos nincs. :) Ez egy olyan táblázat ahol a gsi16v-t egy gti16v-vel,zx 16v-vel,rs 2000-rel,19 16v-vel engedik össze. Valaki a forumon linkelte be korábban,én meg elmentettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Köszönöm :) Az az igazság hogy elég nehezen tudom elképzelni hogy a caravan súlya annyi lenne,mint egy 3ajtós gsi-é :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Köszönöm :) Az az igazság hogy elég nehezen tudom elképzelni hogy a caravan súlya annyi lenne mint egy 3ajtós gsi-é :) igaz a tiedben több a levegő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Köszi :) :( Egy gsi hány kiló? Nekem 1100 van a forgalmiban, de van benne utólag klíma, meg ilyenek. Ja és persze én meg az ikrek.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts