redline Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Szal látott már eleget... :) énis ettől félek :) :( ;) nem lesz javitás cserét szeretnék: a hang maradjon ez a ######a mély, erős, érces de a szakat kifújás nélkül Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Redi multkor mikor hallottam a géped brutál hangja volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Eddig ott járt nála: Coupe, Tom minkettővel, Ákos a Corsával, Aztec, Andris 22, meg én... Szal látott már eleget... :) de ebből melyik olyan szakadt, mint a Redi vasa? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 de ebből melyik olyan szakadt, mint a Redi vasa? ;) :) huzd meg magad kövér fijatos, azt hiszed digóverda és megjött a dolce vita? attol, hogy olasz meg sárga még nem ferrari :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 huzd meg magad kövér fijatos, azt hiszed digóverda és megjött a dolce vita? :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 bocsáss meg, kérlek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 L O L :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Redi most aztán elég keményen odacsaptál... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Tom! Jó pap holtig tanul... :) Hacsak nem vetítés volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 huzd meg magad kövér fijatos, azt hiszed digóverda és megjött a dolce vita? attol, hogy olasz meg sárga még nem ferrari :) :) We-hehe-hehehehe :P Most szólok, ha ma jön Kess a Lurdyhoz, akkor Pögoval érkezik. Mindenestre hozok zsepit, ha valaki összeomlana és sírvafakadnaaaaaaaaaa :( ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 én ma dolgozom, így max Rasta neje képviseli a Fiatos szekciót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Hát vetítettek, volt kamera, csapó...stb... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 remélem a lelkesedés szólt belőle és nem a csüggedés, hogy "megint idetolnak egy bontószökevényt mit csináljunk vele" :) :) :( ;) Te nagyoooooon hüle!!! De ezen jót derültem.... elképzeltem a srácokat amit az aknában ezt szörnyűlködnek egymás között.."ehh.. már megint egy Gsi betyár.. háát kellett ez nekünk?!?!?!" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 :) :) Te nagyoooooon hüle!!! De ezen jót derültem.... elképzeltem a srácokat amit az aknában ezt szörnyűlködnek egymás között.."ehh.. már megint egy Gsi betyár.. háát kellett ez nekünk?!?!?!" :( leaglább van mit szerelni rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 :) huzd meg magad kövér fijatos, azt hiszed digóverda és megjött a dolce vita? attol, hogy olasz meg sárga még nem ferrari :) :( ;) :P Redi ma szipókázóóóól :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Eddig ott járt nála: Coupe, Tom minkettővel, Ákos a Corsával, Aztec, Andris 22, meg én... Szal látott már eleget... :) Tom! Megcsináltattad a kipufot a gsi-n? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Tom! Megcsináltattad a kipufot a gsi-n? :) Nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Antinak vagy a Coupénak odaadhatod, sőt azt meg is köszönném. :) jóvan oda adom...abban van a Blitz Weekend is .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Én meg szimplán nem merem a ma meg tegnap készült fotókat feltenni mert igen neccesek :( Majd SXP mondja melyik publikk meg Cryin.BMW.Tomi is volt ma emelni a színvonalat és olyan fotókat csinált mintha idült betegek lennének orig környezetükben :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Ha valakit érdekel hogy mikor és hol kreálták a masináját,akkor gépelje be az alvázszámot az alsórublikákba. Az enyém 95-ös és Bochum-ban volt a szerelőasztalon. :) Nagybetűvel irjatok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 akinek Gsi je van az mind bochumban született meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Nálam az Ascona könyv Izi rájder! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 akinek Gsi je van az mind bochumban született meg Nem tudtam. Viszont nekem a forgalmiban '94 van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Valőszínű 94 év végi és akkor 95-ös az alvászám. Mármint a két szám utáni betű az évjáratot jelöli. Legalábbis ha jól emlékszem régen volt már amikor ezt tudnom kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 akinek Gsi je van az mind bochumban született meg Akkor ezek szerint az enyém is gsi?Mert az enyém is Bochum-ban készült :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts