warwolf Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Ez biztos , hogy nem 150 paci:hisz ez turbós !!!!!!!!! Csak szerintem egy kissé drága! http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Kérdés, hogy nem lett-e uninstallálva belőle a turbócucc, aztán átpapírozták vissza XE-re. Ha konkrét érdeklődés van, szívesen megtekintem.Nincs messze a melóhelyemtől...........
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Nézd meg meg fotózz ha szabad, mert én is kivi vagyok rá pl...én annó láttam előben, akkor is csak olyan felületes tunying volt... :)
warwolf Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Nézd meg meg fotózz ha szabad, mert én is kivi vagyok rá pl...én annó láttam előben, akkor is csak olyan felületes tunying volt... :) Oksa.Akkor útbaejtem majd.Elég sokáig nyitva szotak lenni.Kicsit arréb egyébként áll egy Corsa B GSi is! :)
Tom Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Tom, ha 6 mm vastag acéllap van a kocsid alatt, akkor mitől félsz? Azzal még egy Hummeren is át lehet menni...:-) :-) Ilyen kartervédőm van? :) :)
Tom Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Tom! Jó pap holtig tanul... :) Na akkor ezt majd megmondom a kartervédőnek is, a miheztartás végett. A sportkipuffról mit lehet tudni? :)
coupe Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Kérdés, hogy nem lett-e uninstallálva belőle a turbócucc, aztán átpapírozták vissza XE-re. Ha konkrét érdeklődés van, szívesen megtekintem.Nincs messze a melóhelyemtől........... Az nagyon jó lenne ha tudnál róla sok képet csinálni :)
Tom Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 akkor majd legközelebb.. Antinak vagy a Coupénak odaadhatod, sőt azt meg is köszönném. :)
aztec Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Tomi neked szvsz 500 forintos kartervédőd van. Márha arra gondolunk ami fenn volt... :) :)
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Az nagyon jó lenne ha tudnál róla sok képet csinálni :( Te inkább még mennyél vissza dolgozni egy kicsit... :) :)
bazs Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 ma nem akar engem is zaklat a hülye kérdéseivel gyorsulni akar a GP ellen, bazz :) :) :(
coupe Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Te inkább még mennyél vissza dolgozni egy kicsit... :) :) Írigykedsz mi? :( :lol:már fél12kor végeztem a melóval ;)
coupe Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 ijjen meló kellene nekem is :) Mindenki ezt mondja :) :( ;)
PetiGSI Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Coupe mit is dolgozol? :) Nem keresnek nálatok munkaerőt? :)
coupe Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Coupe mit is dolgozol? :) Nem keresnek nálatok munkaerőt? :) Mindenkinek ez a második kérdése :( ;) :P Egy gyógyászati segédeszközöket forgalmazó cégnél dolgozom.Én vagyok az egyedüli alkalmazot,végülis én viszem ki a gyógyszertárakba gyógyászati boltokba az árut,bemutatom az új termékeket,tartom a kapcsolatott azokkal az emberekkel akiknek szállítunk,és nekem kell beszereznem a cuccokat is.Már 3 éve csinálom elég jól ismerem a várost azért tudok ilyen hamar végezni :D
redline Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 2 napja állat hangja van a gépnek ;) de azért mert megint kilukadt a középdob :) ugyhogy szombatra foglaltattam helyet Lenderéknél....mondtam ugyanolyan motor van benne mint a többiben amelyek itt jártak pl a sárga vagy a többi...erre jött egy "ahhha jó" remélem a lelkesedés szólt belőle és nem a csüggedés, hogy "megint idetolnak egy bontószökevényt mit csináljunk vele" :) :(
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 ÁÁÁ nem, nagyon normális a srác, és nagy odafigyeléssel csinálja a kipuffokat... Ilyen szakik kellenének még...
bazs Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 várájvárjá eddig a tiédet, meg a coupé astráját látta de ha a Norbi betolja a pudvaládáját, akkor... amúgy szerintem ne javítgasd a szétrohadt szart, mert nem lesz hosszútávú megoldás, a csere tartósabb és összességében olcsóbb :)
Tom Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 várájvárjá eddig a tiédet, meg a coupé astráját látta de ha a Norbi betolja a pudvaládáját, akkor... amúgy szerintem ne javítgasd a szétrohadt szart, mert nem lesz hosszútávú megoldás, a csere tartósabb és összességében olcsóbb :) Persze akkor járna a legjobban, ha megvenné a zöldről a kétoldali kipuffot. :)
Atommanó Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 várájvárjá eddig a tiédet, meg a coupé astráját látta Eddig ott járt nála: Coupe, Tom minkettővel, Ákos a Corsával, Aztec, Andris 22, meg én... Szal látott már eleget... :)
coupe Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 A Lender gyerek nagyon jó arc.Tényleg sok ilyen szaki kellene ebbe az országba :) Jó hogy Tom megtalálta őket :)
Tom Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Jó lesz a Subaruja, ha egyszr elkészül. Meg a szövegei... :)
Recommended Posts