coupe Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Jah látom...mind1 ezvan :) A fölső részét csak simán becsattintom a hátsó ülésnél a reteszbe és örülök? Elméletileg igen :) ,de ha mégse akkor sem bonyolult a helyzet,mert kicsavarod a hátsó csattot és becsavarozod az újat a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 juhé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Hívd most ez 8 ropi és elektromos! Mi az az elektromos baszás benne? Övfeszítő vagy mi? Légzsákjeladó? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Mi az az elektromos baszás benne? Övfeszítő vagy mi? Légzsákjeladó? :) :) Övfeszítő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Ezek a hollandok állatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Tomi a Bömid igazság szerint nagyon teccik nekem. Nem csodálom hogy vetted. Remélem nem lesz vele bajod, mert van egykét bömis ismim, és bár nagyon jók a bömi cuccok, de a keresztbe csapatással sokminden szét bir menni rajta, és mocsok drága minden hozzá. Használd egészséggel, és eszem ágában nincs leszólni a vasad. Meg talikra is jöjjél! Béla amit irtál: pontosan ;) Most pl siettem le Balcsira, és lehet az ilyen kilónegyven-kilóötven közti tempót jobb lenne megúszni 7liter gasoline/100-al... De pont az van hogy Balázst is kérdeztem szerinte mennyit bir ki a td motorja, és nem mondott túl nagy számot... És akkor az értékvesztéssel nagyobbat buxx Jelentkezzen az a GSi-s akinek Siófokon esett már szét karbija éjjel :) Keneséröl 9-5-ös Saabbal vittek Siófokig, onnan átültünk kicsikocsimba. Ilyet szól a kétméteres 115 kilós ember belüve jobbegybe: Te ez mennyivel kényelmesebb már mint a xxx kocsija :( Há nem mondom dagadt a májam. (Pedig a Saab se volt rossz :D ) Ja meg siettünk reggel át, nyomtam neki kicsit, de nem vittem 4ezer fölé a fordulatot. Ilyet szól széthajtom :) Csak mert a kétéves Pajeroja nem megy 160 fölé, a fogyi meg 12 alá az még nem azt jelenti hogy ha az enyém megy is akkor széthullik. Anti sajnálom csütörtökön lemaradtam a csodáról, rövidebb ideig tartott a jelenés minthogy odaértem :P Két hét múlva tryagain... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Hát sajnos csak kb fél órát voltam kinnt, szal nem tartott sokáig... Vagy esetleg most csüt is ott leszek valszeg este... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Ezek a hollandok állatok... jól le van rugva a gép,de ez airride gyanús :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Semmi arraide, és még ültetve sem nagyon van, csak jóóól lehúzták a lököst...ez látszik a képeken is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 az egy sima reiger lokos toldattal az idáig ér te is megveheted és ugyan ilyen lessz egyébként a masodik képen lukban all Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Nevezzük Rieger utánzatnak a koptatót.(lehet rieger komplett lökh. már a matt fekete színe miatt) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Hollandok kicsit érdekesek de jóarcok :) Szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 tényleg :) a toldat meg az út közöti hézagra koncentráltam,nem is néztem, hogy a dobban még elég nagy a hely...és a lyukat sem....,ez ilyen Sonique front eléggé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 tök jó megállsz vele valahol akkor gyorsan felrakod h csodáljak ha el akarsz indulni vele akkor meg leveszed :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 tök jó megállsz vele valahol akkor gyorsan felrakod h csodáljak ha el akarsz indulni vele akkor meg leveszed :) Ideális a budapesti használtra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Övfeszítő... miért amelyikben nincs ilyen (pl a tiédben sem láttam) ott hogy oldod meg? egyszerűen szoerosra huzod és ennyi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 miért amelyikben nincs ilyen (pl a tiédben sem láttam) ott hogy oldod meg? egyszerűen szoerosra huzod és ennyi? :) Nyilván. Csak akkor ott meg nem lehet hátrafordulni... :) Tükörből tolatás rulez... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 miért amelyikben nincs ilyen (pl a tiédben sem láttam) ott hogy oldod meg? egyszerűen szoerosra huzod és ennyi? :) Versenyautós feeling Rlz! ;) 1X bekötnek, aztán mikor ki akarsz szállni, akkor kikötnek.Oszt' annyi! :) Az enyém cseresznyére övfeszítős.Lehet forgolódni, meg előrehajolni, meg ilyenek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 tök jó megállsz vele valahol akkor gyorsan felrakod h csodáljak ha el akarsz indulni vele akkor meg leveszed :) én nemrég mentem ki outletbe törökbálint és m1/m7en talztam egy rongyátuningolt b corsával aki 60nál nem tudott gyorsabban menni, mert ha 1et is pattant volna akkor elöl hátul tört volna le róla a műaynag :( Redi övet be kell húzni és kész. Engem mikor avval igazoltattak kértem 2 percet, mert a rádiót nem tudtam lehalkítani miközben beszélt hozzám mert nem értem el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Redinek sok szerettel :) :): D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Tomi meet mikor h mérjünk? Mert én már gyártatnám a cuccost, mert szereztem némi belevalót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Aztec mit mértek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Tomi meet mikor h mérjünk? Mert én már gyártatnám a cuccost, mert szereztem némi belevalót :( Bocsi, nem volt időm reggel válaszolni. Sok a meló...:) Nemtom mikor, nekem jó a holnap, de csak 9 után. Vagy a hétvége szerintem bármikor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Redinek sok szerettel :) :): D http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/k_p065.jpg Ez olyan 700 km / tank. Hány literes a tankja? 70? :( Nálam ez 7 literes fogyit jelent kb, és simán megcsinálom a hatot is 100-al Balcsira legurulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 akor mi mindketten ügyesek vagyunk, és a Redi béna csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts