loree_gsi16v Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 ez van sajna amikor az ember azt hisszi rosszab mar nem lehet mindig jön valami :blink: nem fényképeztem le ... csomagtér ajto sérült a lökharito és a hatfal is meg lett nyomva Gondolom neked se jelentkezett az elkövető B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Gondolom forgalomban történt, és ezért meglett.. Nem? :blink: Dehát gondolhatod biztositó mit ad egy fullos GSi-re, lesz*rja hogy zsiruj telifényes... B) Sonique ne aggódj ha megcsináltatod nem fognak többet beléd jönni! Ilyen pech nincs kétszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Gondolom forgalomban történt, és ezért meglett.. Nem? :blink: Dehát gondolhatod biztositó mit ad egy fullos GSi-re, lesz*rja hogy zsiruj telifényes... :D Sonique ne aggódj ha megcsináltatod nem fognak többet beléd jönni! Ilyen pech nincs kétszer... Nekem tavaj beletolattak a mocitetőbe akkor lett morcizva, most meg a sárvédőbe. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy vagyok én is dühös, kb. 20-22 fényezik a sárvédőt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 igen forgalomba történt egy fullos uj 5 ös BMW volt szerintem az 1 honapos sem volt és 2 karcolás lett a kocsin egyik az amivel a kipufogomat nyomta be a masik bediga hatso ajtom :blink: isten igazabol azon gondolkodom hogy ha kész lessz akkor kéne eladnom és nem megvarni még1 ilyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Nah ez a méreg, nem a cián.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 igen forgalomba történt egy fullos uj 5 ös BMW volt szerintem az 1 honapos sem volt és 2 karcolás lett a kocsin egyik az amivel a kipufogomat nyomta be a masik bediga hatso ajtom :blink: isten igazabol azon gondolkodom hogy ha kész lessz akkor kéne eladnom és nem megvarni még1 ilyet Elneadd B) max nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Ehhh....nem semmi dolgok történnek,történtek. Nem is tudok hozzászólni :blink: (lehet jobb is) Sőőőt inkább qssolok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 ....Amióta beindult, azóta megy a computer nem nulláztam, és 7.2-t mutat átlagfogyira... B).... Nem is kell nullázni, úgyis az utcsó 30-40-50 kmet átlagolja :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 ....ma este törték össze a hatuljat a kocsimnak.... Sajnálom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 ez van sajna amikor az ember azt hisszi rosszab mar nem lehet mindig jön valami B) nem fényképeztem le ... csomagtér ajto sérült a lökharito és a hatfal is meg lett nyomva pedig volt nálam gép de lelki állapotod elnézve nem biztos jó 5let LETt volna fotózni..... ezért fos a new fény...... De Zo én akkor is azt mondom h megúszos volt ha azt nézzük h majd 2 tonnás vas volt.... Tudom ez nem vigaszzzzzz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Sonique! Ha hiszed, ha nem, sajnálom ami a kocsival történt.... :blink: A vitát nem szeretném itt folytatni B) ...nem látom értelmét...bocs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Nem is kell nullázni, úgyis az utcsó 30-40-50 kmet átlagolja B) Hát biztos neked van igazad, de én nem ezt tapasztaltam.... Szerintem nem :blink: Bizti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Bár ez itt most sztem nem sok mindenkit érdekel de TAG LETTEM, JUHÉJ' (köszi Anti és Uhuhu közreműködését.) :blink: B) :D Igazán nincs mit! Üdv a klubban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 nyárra szép flottánk lesz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Hát biztos neked van igazad, de én nem ezt tapasztaltam.... Szerintem nem :blink: Bizti? Emlékeim szerint Ákos mondta annó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 nekem bejönik....... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Vki ismeri????(illetve ismerte az autót) Monjuk most 150Le turbóval együtt?????(na jó értem) gyönyörű,már csak egy normális zenét kellene,hogy faragjak bele :) :) Meg nekem nem Rulez a lufis kormány,tuti,h előnyös meg minden,de, ha már tuning akkor nagyon rontja az összképet....SZERINTEM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 isten igazabol azon gondolkodom hogy ha kész lessz akkor kéne eladnom és nem megvarni még1 ilyet Hagy kattogok még ezen a mondaton picit..... Van 1 kedvenc autód, kibeb***tt jól megcsinálod, zsir a fény, vigyáztál a motorra, megy mint az állat, és hiába 1x éves, az összes új autónál jobban néz ki és jobban is megy. Mondjuk már költöttél is rá annyit mint egy új autó mutyuki ára. MÉR ADNÁD MÁR EL? Hányan bánják hogy eladták a kedvenc kocsijukat csak mert öreg volt? De már nem szállnak ki a puntóból, mert új. Igaz hogy kéthetente megy szervizbe mert váltó vagy elektronika baja van, de új, és a csaja sem szólhat egy szót sem hogy régi a vas... Szerintem nagyonnagyon nem éri meg eladni, roppant sok munkád és pénzed fexik benne mire igy néz ki. Hányszor olvastam olyat hogy valaki megbánta hogy eladta a D Kadettjét!? Sok GSi-t eladott embert nem ismerek, talán csak Hernád Mestert picit, de nem hiszem hogy valaki is ne emlékezne vissza örömmel erre a kocsira és ne akarná a szive mélyén vissza még a dizel trágyája kormánya mögül. De akkor már nem lehet, mert "régi és szét vannak hajtva" Szal nehogy.... szerintem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Emlékeim szerint Ákos mondta annó. Az átlagfogyi az nullázástól számít. A megtehető kilómétert számolja állandóan újra azutolsó néhány 10 km fogyasztása alapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Lehet Antinak jót mutat az átlagfogyi :) Astra 200TS Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Astra 200TS hajjajjj nem kellett volna megnézni....az uccsó 2 kép együtt jol megfájdította a szivem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Van valakinek tapasztalata az iridium alapu gyertyákról? Itthon lehet kapni? Mennyire drága? Hasznos infók képekkel absz. kezdőknek az az nekem :) :) Link Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Van valakinek tapasztalata az iridium alapu gyertyákról? Itthon lehet kapni? Mennyire drága? Hasznos infók képekkel absz. kezdőknek az az nekem :( :) Link Ezzel lehet mindenhonnan telefonálni is ugye ? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Hagy kattogok még ezen a mondaton picit..... Van 1 kedvenc autód, kibeb***tt jól megcsinálod, zsir a fény, vigyáztál a motorra, megy mint az állat, és hiába 1x éves, az összes új autónál jobban néz ki és jobban is megy. Mondjuk már költöttél is rá annyit mint egy új autó mutyuki ára. MÉR ADNÁD MÁR EL? Hányan bánják hogy eladták a kedvenc kocsijukat csak mert öreg volt? De már nem szállnak ki a puntóból, mert új. Igaz hogy kéthetente megy szervizbe mert váltó vagy elektronika baja van, de új, és a csaja sem szólhat egy szót sem hogy régi a vas... Szerintem nagyonnagyon nem éri meg eladni, roppant sok munkád és pénzed fexik benne mire igy néz ki. Hányszor olvastam olyat hogy valaki megbánta hogy eladta a D Kadettjét!? Sok GSi-t eladott embert nem ismerek, talán csak Hernád Mestert picit, de nem hiszem hogy valaki is ne emlékezne vissza örömmel erre a kocsira és ne akarná a szive mélyén vissza még a dizel trágyája kormánya mögül. De akkor már nem lehet, mert "régi és szét vannak hajtva" Szal nehogy.... szerintem.... miért nézed le a többi autót ? nem mondanám H.T. Seatjára h trágya :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Ezzel lehet mindenhonnan telefonálni is ugye ? :) :) Az ilyen gondolatok miatt szeretem a fórum eme szegletét is! ;) :( No meg persze a GSi-k sem hagynak hidegen! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Szerintem nagyonnagyon nem éri meg eladni, roppant sok munkád és pénzed fexik benne mire igy néz ki. Hányszor olvastam olyat hogy valaki megbánta hogy eladta a D Kadettjét!? Sok GSi-t eladott embert nem ismerek, talán csak Hernád Mestert picit, de nem hiszem hogy valaki is ne emlékezne vissza örömmel erre a kocsira és ne akarná a szive mélyén vissza még a dizel trágyája kormánya mögül. De akkor már nem lehet, mert "régi és szét vannak hajtva" Szal nehogy.... szerintem.... Hello azért itt az én kocsikám is meg aztán ismered még Gsi Tomit és amikor megvettem tőle ő is igen sajnálta a dolgot pedig biztos jobb dolga van nálam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts