Tom Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Marad ez,és késöbb a turbós gsi is. Tudsz élni... :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astragsi Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Azt a mindenit, hogy micsoda kocsik vannak itt! Gondolom nem kevés munka van bennük! :blink: Én még nemrég kezdtem el GSI-zni, de imádom!!! Astragsi forever B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Tegnap Tom ismét hozta a formáját :blink: Láttunk egy szép opc gtc-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 8v vagy 16??? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Elöbb ülés, öv fény, aztán túró... :D jah öv nekem is kellene, de nem tudok adni 70000 huf-ot egy pár övért (ennyiért láttam most duenen B) ) valahonnan szerezni kellene és akkor már lehetne az üléssel mókolni, hogy bekerüljön végre :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 15-20-ból meg lehet ám azt úszni...nem kell újat venni, meg homológ sem kell hogy legyen... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 jah öv nekem is kellene, de nem tudok adni 70000 huf-ot egy pár övért (ennyiért láttam most duenen B) ) valahonnan szerezni kellene és akkor már lehetne az üléssel mókolni, hogy bekerüljön végre :blink: Övet csak használtan érdemes venni,abból is olyat ami már nem homológ.Ki lehet fogni néhány alkalmi vételt. Attól még hogy nincs meg az öv szerintem simán be lehetne rakni az ülést,vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Tegnap Tom ismét hozta a formáját :blink: http://img.tar.hu/coupeastra/size2/21482443.jpg ESK ebben az emberben még nem csalódtam B) :D :D ;) Redi övet kapsz 8-10ért darabját max.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 momo öv a bombasstikban Sparco ugyanott Ennél máshol biztos hogy olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Tegnap Tom ismét hozta a formáját :D http://img.tar.hu/coupeastra/size2/21482443.jpg lassan cult lesz ilyen állásban fotozkodni autóknál B) :D látom a jövőt, indul egy közösségi oldal a neten ahová emberek beküldik a fényképeket amiket ebben a pózban csináltak :D ;) lehetne nyitni egy albumot "a kis Tomi ismerkedik az autókkal" cimmel ;) momo öv a bombasstikban Sparco ugyanott Ennél máshol biztos hogy olcsóbb. köszi ;) ismét bebizonyitottam, hogy mekkora n00b vagyok :blink: G, és hol lenne az a 8-10e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astragsi Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Most olvastam, hogy jártok autókázni a városban. Tud valaki erről nekem bővebb infót mondani? Bár nem Pesti vagyok, de egy két ilyen bolondulatban benne lennék, és felautókáznék! :blink: Astra GSI forever B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Igen voltunk tegnap is, és nem volt elhanyagolható élmény... B) Jókat dumcsiztunk, majd mentünk fél órát, majd megint dumcsi, megint gooo, és ezt sokáig... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Én azt vettem fel amikor 4.ben indultok,elég meglepő volt az eredmény. video Elég rossz a minősége,ez a fényképező nem jó sötétben,vagy csak én nem tudom használni :D Ez kicsit "megalázó" volt a C20XE-re nézve. ;) B) Ami nyugtat ez már nem az én súlycsoportom. :D Mindenesetre meggyőző volt a nyomaték különbség. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 nekem bejönik....... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Vki ismeri????(illetve ismerte az autót) Monjuk most 150Le turbóval együtt?????(na jó értem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 komoly géép :blink: sszzzzééééééééphh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 nekem bejönik....... http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Vki ismeri????(illetve ismerte az autót) Monjuk most 150Le turbóval együtt?????(na jó értem) coupe caravanja sokkal szebb :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 coupe caravanja sokkal szebb B) hát télleg szebb az nem vitás, de az a turbó.............. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Ezt az autót ha jól emléxem még 2000 környékén építette az RS tuning... :blink: Nem kicsit volt annó összekókányolva, nem tudom, azóta mi lett vele... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 hát télleg szebb az nem vitás, de az a turbó.............. :blink: nekem per pill az ülés kéne belőle B) :D :D Anti ! fogyasztás milyen LETt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 coupe caravanja sokkal szebb :D Köszönöm,ez nagyon jól eset B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Ezt az autót ha jól emléxem még 2000 környékén építette az RS tuning... :blink: Nem kicsit volt annó összekókányolva, nem tudom, azóta mi lett vele... B) Leharcolták, szétküldték, aztán asszem a külseje már idei.A motorról nem tudok nyilatkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Köszönöm,ez nagyon jól eset ;) :blink: B) :D :D :D nekem per pill az ülés kéne belőle :D ;) ;) Anti ! fogyasztás milyen LETt ? Amióta beindult, azóta megy a computer nem nulláztam, és 7.2-t mutat átlagfogyira... :P , de ebben bennevan ém, hogy ha valahol megy a dumcsi és ott áll egy helyben fél órát, az azért rontja ám az átlagfogyit rendesen...meg ugye melegítés, visszahűtés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Köszönöm,ez nagyon jól eset B) :blink: nem neked szólt hanem a kocsidnak :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Ezt az autót ha jól emléxem még 2000 környékén építette az RS tuning... :blink: Nem kicsit volt annó összekókányolva, nem tudom, azóta mi lett vele... B) én UPn 1x taliztam vele éjjel odamentem körbenézni és akkor derült ki h ülnek benne mert a csóka magára zárta :D hiába hívtuk nem akarta kinyitni... Anti ez pont ott volt a víztoronynál ahol mi is 1ik éccaka vártunk Iriszre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Szép sötét utcácska... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts