gsinorby Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Üdv. Már régen nem irtam a fórumba (igaz már a vasam sincs meg), de gyakran "rátok " nézek. Tegnap a a megyénkben volt egy szörnyű baleset, csak azért mutatom meg nektek , hogy egy kicsit figyelmesebben vezessetek. Engem mindig megráznak az ilyen képek és utána egy-két napig visszaveszem a tempót. Üdv nektek: fehérgsi képeket is nézzétek meg! http://www.szon.hu/engine.aspx/page/szon-a...lcs/ag/im-kelet
adobodo Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Ez nagyon durva. Szegény srác. Gondolom az autó sem 20-al ment.
redline Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Tényleg eléggé hasonlit a logónk. igen mert onnan van az ötlet, de le lett levelezve velük és rábólitottak :blink: Soltvadkerten lesz GSi-tömeg remélem (bár igy hogy csak klubtagok jöhetnek be szombaton esélytelen) Mivel ez egy szolidabb, nyugisabb pihenősebb tali lesz és elsősorban a klubtagoknak szól nemvalószínű B) Majd BW II.-n lesznek rengetegen (nagyon remélem)
PetiGSI Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Mostanában elég sokat bringázok és tudom,hogy mennyire életveszélyes ennyi figyelmetlen férfinemiszerv között. A legtöbb ember teljesen figyelmenkívül hagy sokmindent vezetés közben :D Ma reggel voltam Janóéknál és megcsinálták a kipuffot és egy fillért sem kértek B) Odafele talán Aztec kollegát láttam jönni velem szenben?! :blink:
aztec Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Biztosan nem. DE Janóékhoz never again max az ellenségeimet... Mint írtam 3x voltam kinn (nem azért fáj, mert pénz hanem mert ídő - melóból eljönni, átszellemülni stb és vissza) és nem sikerült megoldani a problémám 2x pénzért utoljára ingyen semmmm..... Tegnap Lenderes skacokkal check it. namost kézifékkötelem a kipuffrendszerem mijatt (made by Janó) szénné égett és kiderült mijért van gecimód benzinszag minden tankolás után... Mert a tankból kijövő szellőztető ami m1 az aktív felé szintén szénné égett.... ez joe játék mig nem durran alatt a 30L benya B) :blink: hamarosan meg teszek fel képeket meg vidijót h Petinek is bövüljön az archivuma, de ha így folytatjuk a spontán fussunk össze és irisz j1ben kamerázikot akkor pikk pakk meglesz a videjóklippre való :D
PetiGSI Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Aztec ok. Egyébként Janóékban én is csalódtam. A hátsó dobon van egy repedés ahol a középdobtól megy a cső a hátsó részbe.Azt már a mai alkalommal 3szor heggesztették és még sose bírt 1 hétnél többet :D Ha most is tönkremegy akkor sajnos én is kénytelen leszek más helyet választani. Ami a brutál,hogy elösször mikor megnézték azt mondták,hogy rossz a hátsó dobom és cserélni kell. :D Szerencse,hogy én is lementem az aknába és szemügyre vettem a hibát.Nem vagyok kipuffos de látszott,hogy egy repedés és nem a dob belseje miatt zörgött. Most szinte ott álltam míg heggesztett a srác B) remélem nem lesz annyira vacak mint az elöző próbálkozások. :blink:
Tom Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Sajnos a Janóékkal nagyon elszaladt a ló. Tegnap mi 2 és fél óráig tartottuk fel a Lendert (mondjuk abból csak 40 perc volt munka) és azért sem kért semmit. Mondjuk sajnos nem jött össze az amit akartunk. :blink: Viszont holnap én is megnézetem, hogy mitől van iszonyat benzinszaga a gépnek.
iqbéla Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Szerintem ha jól összekapjuk magunkat, ennyi gsit, mint a nl lapon, ennyit mi is összehozunk. Sőt, ha sikerül meginvitálni a Devils Clubot is, akkor még többet is.
aztec Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Tom én sejtem :D B) De mondtam vmelyik 7végén nekiáll6unk az aknaépítésnek.... csak elötte familiámmal 1eztetek, mert emeletet sem engedtek építeni a házra. Komolyabb szerv mint az önkormányzat :blink:
Tom Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Tom én sejtem :D :D De mondtam vmelyik 7végén nekiáll6unk az aknaépítésnek.... csak elötte familiámmal 1eztetek, mert emeletet sem engedtek építeni a házra. Komolyabb szerv mint az önkormányzat :blink: Én is sajnos... Kíváncsi vagyok, hogy mennyibe fog kerülni a megoldás. Aknaépítésnél stipi-stopi egy ásó. B)
aztec Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Kb. honnan jöhet a benzinszag? mindenhonnan. lehet szívó rész felöl, vagy a szürő felé menő csövekből, vagy tanktól.... de 1 kicsit komolyabbar fordítva a szóóót B) c20let a'la Atom... http://swed1.uw.hu/Pix/0424/Movie1.wmv ennyit a c20letről :D http://swed1.uw.hu/Pix/0424/Movie2.wmv c20xe veri a c20let istenét... http://swed1.uw.hu/Pix/0424/Movie3.wmv lite crusie http://swed1.uw.hu/Pix/0424/Movie4.wmv azért t1ük hozzá Anti 2-3K között ment és ha 1x bejáratja és nem lövi el addig a dugókat akkor majd jó ha fain 800X objektívvel tudom kamerázni :blink:
warwolf Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 c20let a'la Atom... http://swed1.uw.hu/Pix/0424/Movie1.wmv Kííígyóóóó! :blink: Akkor nem esett ki amíg haza értek a géppel Kmétről! B) Amúgy néha ki szokott szállni belőle?Vagy csak tankolni? :D Mert a céél az 5000km :D
aztec Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 acél az 4500km ha jól tuom... 5000nél turbófelújítás :blink:
Gelko Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 ez nagyon jól sziszeg :blink: szép a felni ahogy csillog menet közben B)
mackosajt Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Aztec! Asszem én a többiek nevében is megköszönöm a videókat, mert mi még hallani se, meg látni se láttuk a gépét Antinak, mióta "kész van". Köszi! :D Tényleg... Anti! Hány km-nél tartasz? Közeledik már az 1500? Mit meg nem adnék egy ilyen kígyóért én is! :blink: B) Gyönyörű!!!
iqbéla Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Impozáns a fellni, ahogy megy az ótó. Meg a szisszenés is :blink:
aztec Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Macko adj 1 misit és sziszegni fog a tijed ish, pontosan ennyit kell érte adni :blink: One még pár kape ish...
mackosajt Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Macko adj 1 misit és sziszegni fog a tijed ish, pontosan ennyit kell érte adni B) Ezt a számot ismerem... sajnos. :blink: Egy darabig még mások a célok... de utána!!! :D
warwolf Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 :blink: Biza szhéép és piszokul 1edi.tecc. Mega GRAT. Antinak.
sárgaGSI Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Én megin már csak csatlakozni tok az elöttem szólókhoz HHHHúúúúúú de jjjóóóóóóóóóóóó :blink: B) :D
Gelko Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 ilyen első ültetéssel hogy a fakkba lehet járni ? Vagy Anti más utakon jár ? :blink: az első rendszám sorsa mi lesz ?
aztec Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Ezt őle kérdezzétek B) Én mondtam nekije ish meg subarus kollegának, hogy nekem next vagy only céges és lakás vagy cupra/impreza... A maji cuprák állapotát ösmerve next impreza... pont az 1ik ismerőse vette meg említett subarus kollegának azt a cuprát amit anno kinéztem 4 milkáért és a cupra már azóta kuka,generál,stb... so suxxxx.... De még gsizünk és nem OFFolnék ilyenekkel :D kisebb szakmai vita a dzsieszájom alatt los brigadosss photozzz and VIDEOZZZZ thx 2 my gal, Iris production LTD :blink:
Recommended Posts