warwolf Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Ritkán tolom neki mert vigyázok az autóra de néha nem tudom megállni :blink: Ezért van még mindig meg a GSi-d :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április22, 2006 Megoszt Elküldve Április22, 2006 Nem azt írtad korábban, hogy jó a C20NE, mert az Omega-ban melegítés nélkül van taposva és mégis bírja ? Csakhogy annyiból jobb mint én, hogy ha megmondom neki, hogy vigyázzon, akkor vigyáz, elejétől végéig. Én viszont habár tudom, hogy vigyáznom kell, de néha eldurran a fejem. Pl. a gsi keresés és vásárlás is kábé 3 nap alatt lezajlott. Vitt egy srác az övével (8v), holnapután-után volt sajátom. B) Azelőtt fel sem merült bennem olyan, hogy gsi, mégis 3 nap múlva meg volt. Azelőtt gyakorlatilag nem is láttam közelről. Ja, és láttam ma Tom kollégát átdübörögni a margithídon. Akartam csinálni röptében egy fotót, de hamar eltűnt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Na Tom akkor gyeree! Sztem akkor sem szokták az illesztésnél heggeszteni :D De majd meglássuk ;) Meglátjuk. B) Ja, és láttam ma Tom kollégát átdübörögni a margithídon. Akartam csinálni röptében egy fotót, de hamar eltűnt :D Nagyon el voltam foglalva a gyökér biciglisekkel, akik elestek a híd közepén majdnem alám... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 okés másik topikból meg kioffoltam a postom mert nem figyeltem és rossz helyre írtam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Egyébként mikor pénteken lent voltak Hexe, Anti, Tomi, Pista, Coupe, Uhu és berongyoltak a parkingba hozzánk a rendőrök, utána éppen azon somolyogtunk, hogy ha Iq után ereszkednének, bizti, hogy legyorsulná őket! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Rövid beszámoló... Az autó megy, sőőőt már tiszta is kívül belül...Köszi srácok az össznépi szarvakargatást... B) Klikk Tom a rongybűvölő... Klikk Az ültetés... :blink: Klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Az ültetés... :blink: Klikk Itt még lehetne csalni néhány tizedet! B) Örülök, hogy problémamentes a gépsasod! :D Használd sokáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Igyexem majd, problámamentesen használni...de sajnos tisztában vagyok vele, hogy ez a kocsi nem az a kocsi... B) Jó volt Kecsón! Megyünk legközelebb is...Már majdnem 400-nál tartok... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 A hasznos dolgok amik az Anti autójában voltak :D +Egy fél kukányi szemét :blink: mindenki dolgozik B) De megérte.Nagyon szép lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Hát összegyűlt 4 hónap termése... :blink: De most már megint szép tiszta mint rég... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Azok az M3-mas tükrök? :blink: Kivi lennék, hogy hogyért lehetne hozzájutni B) Vagy meljik kukába lett kidobva? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Nem eladó...valszeg megyen a Cabrióba, vagy marad tartaléknak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Nem eladó...valszeg megyen a Cabrióba, vagy marad tartaléknak... Értem.Szóval megy a Cabrióba :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Nagyon szép az autó B) :blink: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Wolfi Minek neked tükör van már kettő! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Én is odapakoltam a kicsikocsinak. Legurultam 105-tel Balcsira, beugrottam Fűzfőre, majd Földvár felé az M7 végén megugrottam a 200-at. Nekem is 15,3 volt a fogyi pont. Leelöztem egy Ferrarit is, meg két SL Mercit. Mondjuk OT rencám volt mindegyiken B) Mielött indulok haza megcsekkolom az olajszintet, én nem vok olyan bátor mint Laci hogy sose nézek rá... Mondjuk az enyémböl fogy. 400 km az má egész jó, és nagyon szépre fényesitettétek a kocsit, ha másnem Lurdyban UGYE láthatom!? Na lassan indulok haza de hazafelé nem osztom a gépet igérem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Meglátjuk. B) Nagyon el voltam foglalva a gyökér biciglisekkel, akik elestek a híd közepén majdnem alám... :blink: Én meg a nőket fényképezgettem a margitsziget bejáratánál. Valami brummogás, odafordulok, jé! a Tom-féle gsi. Akartam lőni utánad (csak fotót) de hamar eltűntél. Vagy mi voltunk alssúak bekapcsolás meg satöbbivel. Atommanónak külön gratulálok a kitartásért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 ....Én meg a nőket fényképezgettem a margitsziget bejáratánál.... Fotószakkör ? :blink: B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 nem tudjátok véletlenül, hogy hol javitanak erősitőt??? a füst amivel idáig müködött, kijött belőle... azóta nem müködik :blink: Audiobank A41X a tipusa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Ha a technika is úgy akarja, ott lesz csütörtökön a Lurdyban... ;) Na meg 1% esélyt kap a főnököm is... :blink: a füst amivel idáig müködött, kijött belőle... azóta nem müködik :D :D ;) ;) Hüle... Elvileg elviszed bármilyen elektroműszerészhez, és az meg tudja javszerolni...ha meglehet még... B) Van egy a paradicsommal mellett is... a sakon lévő házsorban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Wolfi Minek neked tükör van már kettő! B) POntosítanék , 3 :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 A hasznos dolgok amik az Anti autójában voltak :D +Egy fél kukányi szemét :blink: http://img.tar.hu/coupeastra/size2/21356146.jpg kacsára ráférne egy mosás B) kiváncsi vagyok már a kocsira :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 ....kiváncsi vagyok már a kocsira :blink: .... Coltunk pénteken, hogy gyere B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Anti! Nagyon szép lett a járgányod! :D Jó nagyot mutat a felnid, nagyobbat szerintem mint az enyém! :blink: :D Kíváncsi lennék a menetteljesítményére,de tudom hogy még járatós és én sem sűrűn járok Pesten. De talán majd 1szer lesz alkalmam élőben is megcsodálni. :D Tegnap átmentünk Debrecenbe a gyorsulásira. Rengetegen eljöttek de enyhén szólva szervezettségi problémák voltak. Amikor találkoztam az ottani klubtagokkal az euronics parkolójában,felbukkant egy Civic,egy 146-os Alfa,és egy fekete Gsi Kadett. Amikor mentek el a Kadettes egy picit odakenőcsölt neki,egy egyenes szakaszon. Gyerekek! ;) Iszonyat milyet "lépett"!Pedig max 50m lehetett,de egy szempillantás volt az egész. ;) Volt is a parkolóba huhu-zás! :D Viszont sziszegést nem hallottam. B) Meg láttam egy olyan Gsi Astrát hogy életemben nem láttam olyan szépet! Csak ment sajnos így nem tudtam lefotózni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Ma szerelgettem a GSi-t, belekerült egy első szett. Persze a 4 a kábel, ami a csatlakzó tövében van elvágva az első szett kábele. Viszont ami a kárpit alatt volt az a kokány bt diplomamunkája is lehetne. Még van vele egy óra meló legalább, aztán talán ki lehet belőle csikarni valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts