Stock16v Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Laci4! Jók a videók! B) Pappa! Én is grat a géphez! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Sziasztok...GSI fanok... B) Nemisolyanrégenn Én is GSi-re váltottam(Kadett) mert már nagyonlángolt bennem is az a ""tűz""..hehehe!!! Nem makulátlan de mit is várhatnánk el eggy majdnem 20 éves autótól... Aki ohalytja IDE kattintva sasolhat róla képeket... Üdv. nektek... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 van rajat meló, de jól néz ki gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Aki ohalytja IDE kattintva sasolhat róla képeket... Üdv. nektek... :blink: Széép ótó, grat , és sok csersznyét hozzá. Jó választás volt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 (edited) Hááát igen...Van rajt melóó bővenn de mostmár kezdem elfogadni és legalább tudom ha kész lessz akkór OK...eggy darabig B) :blink: :D Jaaaaa és Kösziiiiiiiiiii...... Módosítva Április17, 2006 : xaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
pappa Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Jah, majd a felnikről küldj légyszi képet, mert pont ilyen volt a Gsimen amit elloptak... A Gsit- gondolom egy váci sráctól vetted, akinek a Muterja használta.. Ha kell a felnihez kupak, van 2db, ha kell szólj, megoldjuk Majd esetleg az FK ültetőszettet is megnézhetnéd, mert az enyém alatt is az volt, és gyanusan úgy áll a két autó... Ha 70/50 akkor kezdhetünk gyanakodni... felni 15" os a másik meg az hogy az enyémben a GYÁRI GÁTLOK vannak FEKETE és 35 mm es az ültetörugo hátul a felirat szerint 35/35 és pirosmármint a rugo .A felni az enyémen sokkal zömökebb a másik meg nem hiszem hogy egy felniböl csak 1 garnitura létezik ..........................Ha környékbelivagy akkor érdekelne a kupak...... J Amugy milyen márkáju volt a felnid??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Hááát igen...Van rajt melóó bővenn de mostmár kezdem elfogadni és legalább tudom ha kész lessz akkór OK...eggy darabig B) :blink: :D Jaaaaa és Kösziiiiiiiiiii...... Egyébként milyen mocival van szerelve?18S?20NE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 A mocija 20SEH-s kódszámú,de információim szerint a blokk már omegából való B) :D Hogy mik vannak.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 A mocija 20SEH-s kódszámú,de információim szerint a blokk már omegából való B) :D Hogy mik vannak.. :blink: Nem baj ám az, egyébként ebben a formában, 5 ajtóval, és 20SEH mocival igenigen ritka darabra tettél szert. De a 130LE, az csak 130LE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Vagy akár más kategóriában is.. Kukucska videók.. utsó 3-4 Mókás este volt.. :blink: Hát K"#a jók a videjók, különösen astra turbo vs. kadett turbo teccet nem is tom miért B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Nemsoká lesz élő adás is... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Nemsoká lesz élő adás is... :D Akarsz róla beszélni?Hogy áll a gép?Sikerült összerakni?tesztelés volt már? :blink: Szóval mesélj! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Akarsz róla beszélni?Hogy áll a gép?Sikerült összerakni?tesztelés volt már? :blink: Szóval mesélj! B) Ezek a kérdések engem is izgatnak ha nem vok tolakodó???? :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Hát röviden, már minden a helyén van, kivéve a lefújószelep, ahhoz még esztergáltatni kell egy talpat, meg a kábelkötegben adódott valami bibi, mert nem kap benzint a moci, szal ott átt kell kötni egy két dolgot...tehát nagyon kevés van már csak hátra...na meg még egy fél nap a kipuffogós...és kész is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 mennyi körmöd van még cimbora? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 xaba grat a verdához. Az a padlólemezes téma jó lesz :blink: Atommanó, kérhetnénk majd vidijókat, vagy képeket a gépsasról? Holmi vidéki suttyók csak képen látnak ilyeneket. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 bővül a gsitábor :blink: Anti is menni fog lassan... tényleg koma kipuffoshoz mikor mace s kihez? Ha Robiékhoz akkor szólj mert oda nekem is one 1 túrám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 mert oda nekem is one 1 túrám.... neked mindenhova van egy túrád, de valahogy sosem érsz sehova B) legalábbis az autódon nem nagyon látszik :blink: :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 mennyi körmöd van még cimbora? :D Olyan bekötött újvégei lesznek,mint Jackónak! :blink: De azzal meg a nitrogombot nem fogja tudni megnyomni! B) Remélem a bejáratós kilométereket majd erre Kecsó felé fogod lenyomni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 bővül a gsitábor B) Anti is menni fog lassan... tényleg koma kipuffoshoz mikor mace s kihez? Ha Robiékhoz akkor szólj mert oda nekem is one 1 túrám.... A környékre lesz, de nem a Robiékhoz. Mi mikor futunk már össze? :blink: Nem jössz ki csütörtökön a Lurdyhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 neked mindenhova van egy túrád, de valahogy sosem érsz sehova B) legalábbis az autódon nem nagyon látszik :blink: :D :D ;) tenkkjú ez bóknak veszem miszter 6 autóm van asse tudom melyiket szeressem munkám mellett ennyi fér bele Tom a csütöt nem ígérném.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Tom a csütöt nem ígérném.... az jó mert múltkor igérted és nem jöttél :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 bővül a gsitábor B) Anti is menni fog lassan... tényleg koma kipuffoshoz mikor mace s kihez? Ha Robiékhoz akkor szólj mert oda nekem is one 1 túrám.... Nekem is kéne mert picit kifúj a cuccos. 1 hónapot bírt. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Ide megyek kipuffoshoz.... Itt csinálták Coupénak, Tomnak, Ákosnak, és korrektül jól dologznak... B) Nagyon szimpi társaság... Megyek én majd mindenfele szal nó para srácok... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 tenkkjú ez bóknak veszem miszter 6 autóm van asse tudom melyiket szeressem munkám mellett ennyi fér bele ez így mondjuk jó lenne, csak kár, hogy egyszerre nincs annyi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts