Sonique Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Inkább 2oldalas ragasztót adj, mert a rendszám meg nagyon nincs ott. ;) Vagy van valami egyébb 5let a tartós , ámbár esztétikus felfogatásra? :) elsöt ? az van egy original a hernádnál allitolag kérde el töle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 első vagy hátso rendszámtábla? mind1 sztem a ragasztás nem a legesztátikusabb, lásd az enyémet ;) Első, mint ahogy az a képen is látszik. ;) A kétoldalassal eddig semmi gond nem volt a tartósságot leszámítva. Bár nemtom, hogy a Tomi mennyit játszott vele... elsöt ? az van egy original a hernádnál allitolag kérde el töle Egyelőre a mostanit kéne felrakni, majd ha azt elhagyom, akkor jöhet az új. Remélem tényleg van neki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 egészen véletlen nem akarol holnap bármikor ráérni egy negyed órára? mert ha test=1 akkor 1ből onnan goto árpád út és install dat :) Öszinte leszek veled,nagyon szívesen segítenék,de nagyon nehéz volt berakni a lámpát a lökhárítótól.Ha úgy gondolod hogy sérülés nélkül ki tudod szedni a lámpát a lökös levétele nélkül akkor felölem mehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Első, mint ahogy az a képen is látszik. :) A kétoldalassal eddig semmi gond nem volt a tartósságot leszámítva. Bár nemtom, hogy a Tomi mennyit játszott vele... vezérlés csere hogy all ?? egyébként gyere ide és felrakjuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 nekem előre kellene a lökös mert a hátsó az hosszabb mint a gsi-é, sajnos dheát ez van úgy látom nem nagyon lesz gsi :) első lökösöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 vezérlés csere hogy all ?? egyébként gyere ide és felrakjuk Holnap reggel 7:30. ;) Ha esetleg holnap segítesz felrakni, akkor azt nagyon szépen megköszönöm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Öszinte leszek veled,nagyon szívesen segítenék,de nagyon nehéz volt berakni a lámpát a lökhárítótól.Ha úgy gondolod hogy sérülés nélkül ki tudod szedni a lámpát a lökös levétele nélkül akkor felölem mehet. azt a lampat onna már csak akkor vesszük ha a lökös lent van egyébként nem gyünk ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 ja Coupe, amúgy nagyon állat a verdád, nagyon tetszik, Őszinte elismerésem nagyon köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Holnap reggel 7:30. ;) Ha esetleg holnap segítesz felrakni, akkor azt nagyon szépen megköszönöm. :) holnap dolgozom Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 azt a lampat onna már csak akkor vesszük ha a lökös lent van egyébként nem gyünk ki Szerintem is azért mondtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 szerintetek jól nézne ki az astrám fekete motorháztetővel???? egyébként bordó(metál)színű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 holnap dolgozom Átmehetek ma, de csak 10 körül érek oda. Ha az még Neked ok, akkor benne vagyok. ;) szerintetek jól nézne ki az astrám fekete motorháztetővel???? egyébként bordó(metál)színű Ha szépen le van fényezve, akkor igen. Egyébként meg olyan hatást kelt, mintha törve lett volna az eleje és a bontóból csak más szinűt tudtál volna szerezni. Az pedig szeritnem nem túl pozitív. :) De ezt pont elég könnyen meg lehet nézni valami képszerkesztő progival. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 most fogja megkérdezni az egyik szállítójától hogy mennyi lenne árba! Uccsó infóim szerint 41e.ft volt legutóbb.Utángyártottan. :) A maszk pedig 8-11e.ft + fényezés. Az utángyártottal az a bibi, hogy megvétel után goo to műanyagos, hogy faragja rá a gépre.Utána fényező, aztán felrakás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Átmehetek ma, de csak 10 körül érek oda. Ha az még Neked ok, akkor benne vagyok. ;) Ha szépen le van fényezve, akkor igen. Egyébként meg olyan hatást kelt, mintha törve lett volna az eleje és a bontóból csak más szinűt tudtál volna szerezni. Az pedig szeritnem nem túl pozitív. :) De ezt pont elég könnyen meg lehet nézni valami képszerkesztő progival. ;) hat 10 kor meg mar szart se latunk az nem jo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Uccsó infóim szerint 41e.ft volt legutóbb.Utángyártottan. :) A maszk pedig 8-11e.ft + fényezés. Az utángyártottal az a bibi, hogy megvétel után goo to műanyagos, hogy faragja rá a gépre.Utána fényező, aztán felrakás. köszi szépen az infót Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Uccsó infóim szerint 41e.ft volt legutóbb.Utángyártottan. ;) A maszk pedig 8-11e.ft + fényezés. Az utángyártottal az a bibi, hogy megvétel után goo to műanyagos, hogy faragja rá a gépre.Utána fényező, aztán felrakás. Sajnos még a műanyagosnak is elég nehéz felfaragni rá.Ennyi pénzért inkább várnék egy gyári bontottra.Ha nem keresed akkor biztos találni fogsz.Ez a modszer már többünknek is bevált :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Átmehetek ma, de csak 10 körül érek oda. Ha az még Neked ok, akkor benne vagyok. ;) Ha szépen le van fényezve, akkor igen. Egyébként meg olyan hatást kelt, mintha törve lett volna az eleje és a bontóból csak más szinűt tudtál volna szerezni. Az pedig szeritnem nem túl pozitív. :) De ezt pont elég könnyen meg lehet nézni valami képszerkesztő progival. ;) mit szoltok hozzá??a tom-é az milyen valami más anyagból készült talán carbonos????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 mit szoltok hozzá??a tom-é az milyen valami más anyagból készült talán carbonos????? Az teljesen karbon tudtommal. ;) De aki csinálta azt nem ajánlanám... :) hat 10 kor meg mar szart se latunk az nem jo Sajnos előbb nem jó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Az teljesen karbon tudtommal. ;) De aki csinálta azt nem ajánlanám... :) miért nem??? nem lett valami híres?? milyen árba van egy ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Tom a tiednek csak a felső pár rétegére van Carbon fektetve, a többi üvegszál... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 miért nem??? nem lett valami híres?? milyen árba van egy ilyen? 50-100 között.Ami Tomnak van az olyan 60000ft körül mozog.Az a hátránya hogy kevesen tudják hiba nélkül megcsinálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Tom a tiednek csak a felső pár rétegére van Carbon fektetve, a többi üvegszál... ;) Köszi. Mindig tanul valami újat az ember. Ezért sajnálom, hogy nem én csináltam... :) Gelcsa! A munka viszonylag jó lett (bár van benn hiba, nem is kicsi), inkább a "mestert" nem nevezném megbízhatónak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 nagyon tetszik ez az opelforum nem régen regisztráltam de nagyon tetszik és tanul sokat ember hála nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Lehet h off de tagdíjat hogyan tudom befizetni majd eccer???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 még a fogyasztásról érdeklődnék, mert nekem 1,4 16v-s és 8-9körül fogyaszt, bár nyomom is neki a gázt és erre sokan azt mondják hogy a gsi-is hasonlóan ,de nem nagyon hiszem el??? azért van egy kis különbség Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts