Tom Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Lesz itt még sírás Bazs részéről... :) Reméljük azért jól döntött. Végülis az Ő ótója lesz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 @Sonique Első vagy második...szvsz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 @Sonique Első vagy második...szvsz... ;) a 3. viszont 1edi lenne!!! De bazs még nem adta L a corzikát ha jól tuom... az fix h megint OFF autózik, de érvei alapján megértem.... csak félő h ebből nehezebb lesz kiszálnia ha megveszi 2 hónap után mint az opelekből :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 csak félő h ebből nehezebb lesz kiszálnia ha megveszi 2 hónap után mint az opelekből ;) Mindenki a maga sikerének a pogácsa. :) Bazs hozott már pár hibás döntést de én drukkolok neki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 hibás vagy nem hibás az 1 dolog de hogy lehet ennyit autót cserélni :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Sonigue! A gumi 205/45 R16-os... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 hibás vagy nem hibás az 1 dolog de hogy lehet ennyit autót cserélni :) ;) Autókereskedő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsinorby Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 (edited) Üdv. nektek. Már két. hónapja nincs meg a kicsikém! Azóta egy 1.4 TDCI fiestát nyúzok.nem rossz :) Talátam nektek valamit, ha hamarabb lehetett volna kapni vettem volna http://www.bacartuning.hu/etermek.htm üdv. fehérgsi Módosítva Március27, 2006 : gsinorby Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 A GSI Club Hungary-s matrica debütálása... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 éjn is feldobtam vas reggel azóta azzal m1 a krújzin :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Sonigue! A gumi 205/45 R16-os... :D A bizonyíték ;) Beszéltem ma a lakatossal,pénteken reggel csinálja a sárvédőív szélesítést.Azt mondta olyan lesz mint a gyári és 2 óra alatt megvan,csak sajnos a fényezés odalesz ;) .Viszont nagyon jó áron dolgozik :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Talátam nektek valamit, ha hamarabb lehetett volna kapni vettem volna http://www.bacartuning.hu/etermek.htm Ezek közül mit is vettél volna? Beszéltem ma a lakatossal,pénteken reggel csinálja a sárvédőív szélesítést.Azt mondta olyan lesz mint a gyári és 2 óra alatt megvan,csak sajnos a fényezés odalesz ;) .Viszont nagyon jó áron dolgozik :) ;) Jajaja, idén már nem költesz többet a vasra. Akkor most még fényezés is lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Mondtam már én is neki, hogy még idén is belefér a turbó projekt... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Ezek közül mit is vettél volna? Jajaja, idén már nem költesz többet a vasra. Akkor most még fényezés is lesz? ez még bele volt kalkulálva.A fényezés annyira nem érdekel max lefújom valami spray-vel.(ideiglenesen) Anti. Hallottad mit mondott az asszony a turbóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Anti. Hallottad mit mondott az asszony a turbóra. Na azért az nem volt túl meggyőző. :) Én belevágnék a helyedben 1-2 ajtócsapkodást megér. ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Hallottam... Azok olyan gyenge alaptalan kitérő válaszok voltak... :) Tudod...először lakásfelújítás...aztán... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Hallottam... Azok olyan gyenge alaptalan kitérő válaszok voltak... :) Tudod...először lakásfelújítás...aztán... ;) Majd jövőre meglátjuk mi lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Majd jövőre meglátjuk mi lesz. :) Kijavítottam a neved a GSi oldalon. Ha hazaértem játszom majd a képekkel is. Anti Te is küldhetél már valami új leírást, példát statuálva ezzel a többi tagnak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Megvárom amíg kész lesz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Kijavítottam a neved a GSi oldalon. Ha hazaértem játszom majd a képekkel is. Anti Te is küldhetél már valami új leírást, példát statuálva ezzel a többi tagnak. :) Köszi ;) Pont most néztem meg. Lassan nekem is kész lesz az új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Megvárom amíg kész lesz... ;) vhogy így vagyok az enyémmel is már 2 éve.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Beszéltem ma a lakatossal,pénteken reggel csinálja a sárvédőív szélesítést.Azt mondta olyan lesz mint a gyári és 2 óra alatt megvan,csak sajnos a fényezés odalesz ;) .Viszont nagyon jó áron dolgozik ;) ;) Az nem is sok időben az én 4 napomhoz képest. Amúgy tegnap megrendeltem a két első gumit,205/40zr17-ben,ma reggel meg elutaltuk a rávalót. Csütörtökön ha minden igaz vihetem a kasznishoz és vasárnapra kész is. Jó lett volna a morcosítást is 1 kalap alatt letudni de az +20ezer,és az már nem fér bele a költségvetésembe. Viszont valami Opel-lel kapcsolatos szöveg jó lenne az elsőszélvédőmre. Nagyon töröm a burám. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Mindjárt jön valaki, és adja majd az ötletet.. Lépj be a clubba és akkor lesz előre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts