Tom Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Akkor együtt megyünk az adósok börtönébe ;) ;) Hát oda lehet hogy majd én is bepofátlankodok... :) ;)
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Tom! Van hely ne aggódj... meg kaja is... :)
coupe Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 A géptetőt, meg a tükröket nem tudnád elhozni valamikor a dobozzal, ha arra jársz? :) A jövőhéten biztos eltudok menni érte ha az jó?
coupe Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Tök jó lenne köszi! ;) fizetni kell vagy csak hozzam el tőle? :) A szárny is ott van nála ha jól emlékszem.
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Húú tényleg az is ott van... 12 pénzt kell adni neki, (este odaadom) Amik nála vannak: 2 tükör, két adapter, szárny, géptető, vonószemtakaró... Előre is köszi... (Mondtam én, hogy drága lesz az a kupak... :) )
coupe Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Húú tényleg az is ott van... 12 pénzt kell adni neki, (este odaadom) Amik nála vannak: 2 tükör, két adapter, szárny, géptető, vonószemtakaró... Előre is köszi... (Mondtam én, hogy drága lesz az a kupak... :lol: ) Amíg nem én fizetem addig jó :) ;) Na a vontatás már más kérdés ;) ;) :D
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Még jó, hogy lehalkult a kipuffod, mert azt kellett volna hallgatnom egész vontatás közben... :)
coupe Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Még jó, hogy lehalkult a kipuffod, mert azt kellett volna hallgatnom egész vontatás közben... ;) Ha gondolod arra a pár órára vissza csináltattom :)
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Na most jóóól megijesztettél...csináltasd... ;) :)
coupe Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Na most jóóól megijesztettél...csináltasd... ;) :) Csak azért vagy ilyen bátor mert tudod hogy úgyse csináltatom vissza ;)
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 De gondolom már hiányzik a hangja... Asszony mit szólt hozzá, hogy adott a lehetőség a pénzért való lehalkításhoz? :) ;)
coupe Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 De gondolom már hiányzik a hangja... Asszony mit szólt hozzá, hogy adott a lehetőség a pénzért való lehalkításhoz? :) :D az egyik helyen te savazol a másikon meg én? ;) Pont neked mondjam hogy mit szólt,te is át élted ezt párszor ;) Már úgy vagyunk ezzel mint te reggel felkelünk és sz.... áll a szánk ;)
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 :) De nektek még csak így, nekem meg már ;)
coupe Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Ha ilyen íramban haladunk akkor hamar utólérünk :)
iqbéla Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Van valami hír vonószemtakaró ügyben? Kicsit eltűntem most pár napra, mert meghalt az internet............
Stock16v Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 ne csak próbálj hanem fotózz is én k kiváncsi vaok h mutat! Ja igazet beszél az azték indián ;) :D :lol: Én is kíváncsi vook rá :) Most sikerült lefotóznom,de nem valami jó.A kocsi is retyós,a fény sem az igazi,meg valahogy nem adja vissza iganán a mi voltát. De azért remélem tetszik nektek. ;) Azért csak a hátsót fotóztam mert az elsőn még nincs gumi,azt majd csak hó végén rendelem meg. Nincs tatykám. ;)
PetiGSI Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Most sikerült lefotóznom,de nem valami jó.A kocsi is retyós,a fény sem az igazi,meg valahogy nem adja vissza iganán a mi voltát. De azért remélem tetszik nektek. :) Azért csak a hátsót fotóztam mert az elsőn még nincs gumi,azt majd csak hó végén rendelem meg. Nincs tatykám. ;) Még több fotót ;)
Stock16v Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Még több fotót :) Adjatok légyszi max 2hetet és akkor a szélesítésről,az elsőről a hátsóról jönnek a képek! ;)
Tom Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 A GSi-től 3 centire kátyúznak... Ma sem fogok aludni... Egyébként pedig köszi mindenkinek, aki segített, meg toszogatott. :)
loree_gsi16v Elküldve Március24, 2006 Elküldve Március24, 2006 Most sikerült lefotóznom,de nem valami jó.A kocsi is retyós,a fény sem az igazi,meg valahogy nem adja vissza iganán a mi voltát. De azért remélem tetszik nektek. :) Azért csak a hátsót fotóztam mert az elsőn még nincs gumi,azt majd csak hó végén rendelem meg. Nincs tatykám. ;) LoL, ez a kép még avatarnak is kicsi ;) PLS NAGYOBBAT ;)
warwolf Elküldve Március24, 2006 Elküldve Március24, 2006 A GSi-től 3 centire kátyúznak... Ma sem fogok aludni... Egyébként pedig köszi mindenkinek, aki segített, meg toszogatott. :) Nem akarsz róla beszélni?? ;) ;)
Tom Elküldve Március24, 2006 Elküldve Március24, 2006 Nem akarsz róla beszélni?? ;) :( Miről? :D Tessék itt van összevissza: Hát nem lettem valami jó alvó, asszem eladom az egészet. :lol: Egyre jobban kezdek örülni. Tényleg. Rádásul még meg is van. :D Vezérlést kell cserélni über sürge. ;) Egész jól megy. Persze nem egy 1.4, de azért szedi a lábát. :) Még ma vezérlést kell cserélni. Meg akkor már olajat is. Aztán ki kell próbálni, hogy hogy is megy valójában. ;)
warwolf Elküldve Március24, 2006 Elküldve Március24, 2006 Miről? ;) Tessék itt van összevissza: Hát nem lettem valami jó alvó, asszem eladom az egészet. :D Egyre jobban kezdek örülni. Tényleg. Rádásul még meg is van. :lol: Egész jól megy. Persze nem egy 1.4, de azért szedi a lábát. :) ;) ;) NNa végree! :D Akkor most sztem vidd le a kispárnád, plédet, és aludd ki magad a korábban álltalam felvázolt módon! :( DRAKULA!!! :(
Recommended Posts