coupe Elküldve Március22, 2006 Elküldve Március22, 2006 Holnap reggel megyek a kipufogóshoz vissza,kap még egy középdobot hogy ne legyen hangos.Már kaptam kedvezményt is :) .Mióta felkerült 4szer voltam náluk,mikor befordulok az utcába tudják hogy jövök.
Tom Elküldve Március22, 2006 Elküldve Március22, 2006 Holnap reggel megyek a kipufogóshoz vissza,kap még egy középdobot hogy ne legyen hangos.Már kaptam kedvezményt is :) .Mióta felkerült 4szer voltam náluk,mikor befordulok az utcába tudják hogy jövök. Örülök, hogy megtartod! ;) Pláne hogy idén úgysem költesz már az autóra, ezért hátsó dob nélkül kellett volna járnod. ;) ;)
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Elküldve Március22, 2006 Remélem jövő hét pénteken én is tiszteletem teszem a srácoknál... :)
coupe Elküldve Március22, 2006 Elküldve Március22, 2006 Remélem jövő hét pénteken én is tiszteletem teszem a srácoknál... :lol: Remélem így lesz.Nagyon nagy arcok jó hogy Tom megtalálta őket. Örülök, hogy megtartod! ;) Pláne hogy idén úgysem költesz már az autóra, ezért hátsó dob nélkül kellett volna járnod. ;) :D A nem költök az autóra az a kipufogó utánra vonatkozott :) ;)
Tom Elküldve Március22, 2006 Elküldve Március22, 2006 Remélem jövő hét pénteken én is tiszteletem teszem a srácoknál... ;) Szólj, hogyha jövő héten kell látogatni menni a Tarrhoz. :)
Albert Elküldve Március22, 2006 Elküldve Március22, 2006 Vettem Bárdiban trapéz és kormánystabrúd közé baloldalra bigyót. 1000 forint volt. Kérdezte, hogy 18-as, vagy 22-es az átmérője a stabrúdnak, bátran rámondtam hogy 22, mégiscsak GSi.... Meglátjuk ha szerencsém van este már bent lesz.
PetiGSI Elküldve Március22, 2006 Elküldve Március22, 2006 Vettem Bárdiban trapéz és kormánystabrúd közé baloldalra bigyót. 1000 forint volt. Kérdezte, hogy 18-as, vagy 22-es az átmérője a stabrúdnak, bátran rámondtam hogy 22, mégiscsak GSi.... Meglátjuk ha szerencsém van este már bent lesz. Próba szerencse :)
warwolf Elküldve Március22, 2006 Elküldve Március22, 2006 Meg tudná nekem mondani v.melyik cartárs, hogy mekkora a GSi hátsó féktárcsája mm-ben? Töröm a dióm egy merényleten :)
Tom Elküldve Március22, 2006 Elküldve Március22, 2006 Meg tudná nekem mondani v.melyik cartárs, hogy mekkora a GSi hátsó féktárcsája mm-ben? Töröm a dióm egy merényleten ;) Tudtommal 250. ;) De meg kéne várni egy olyan embert, akinek GSi-je is van... :)
Albert Elküldve Március22, 2006 Elküldve Március22, 2006 Meg tudná nekem mondani v.melyik cartárs, hogy mekkora a GSi hátsó féktárcsája mm-ben? Töröm a dióm egy merényleten :) Lemérem neked holnap Lurdyban kerékcsere közben, oks? Na Törpe haverom átjött és fél óra alatt kicserélte a cuccot, miközben én mint a mérgezett egér rohangáltam minden cuccért. Mákom volt, jó bigyót vettem. Mentem egy próbakört gyorsban, és sokkal jobb. Valszeg a bal oldalnak csak ennyi a baja. Elvileg hétvégére összerak nekem két komplett gólyalábat, és lecseréljük. Új gátlók, új toronycsapágyak... ejj dejó is lesz... Holnap meg az új felnik ugyibááár. Ja, és a matricák ;) Végén még egyben lesz a kocsi ;)
Laci4 Elküldve Március22, 2006 Elküldve Március22, 2006 :) Nekem meg megvan az olajcsere.. mostmár jöhet a mocitartó bak.. remélem az a baj.. és akkor lesz végre megint jóó kis csendes nem széthulló GSi-m ;)
Sonique Elküldve Március22, 2006 Elküldve Március22, 2006 Meg tudná nekem mondani v.melyik cartárs, hogy mekkora a GSi hátsó féktárcsája mm-ben? Töröm a dióm egy merényleten :) 260
Tom Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 260 Az nem a Vectra mérete? :) Bár igazából hiszek Neked! ;) ;)
coupe Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Én is 260-ra tippeltem csak nem akartam hülyeséget mondani. Kész lett a kipufogó,nagy megkönnyebbülés volt mikor beindítottuk :) A hangja maradt a régi csak sokkal halkabb lett.
Tom Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Én is 260-ra tippeltem csak nem akartam hülyeséget mondani. Kész lett a kipufogó,nagy megkönnyebbülés volt mikor beindítottuk :) A hangja maradt a régi csak sokkal halkabb lett. Örülök hogy jó lett. De igazán várhattál volna vele még egy napot! ;)
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Nem merte bevállalni az esti szekálást... :) ;)
coupe Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Örülök hogy jó lett. De igazán várhattál volna vele még egy napot! ;) Alig vártam hogy megcsinálják :) Hidd el nem volt jó,nem hallottam a rádiót a kocsiba,nem mertem lehúzni az ablakot se.
Tom Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Alig vártam hogy megcsinálják :) Hidd el nem volt jó,nem hallottam a rádiót a kocsiba,nem mertem lehúzni az ablakot se. Antinak akkor biztos tetszett. ;)
coupe Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Nem merte bevállalni az esti szekálást... :) ;) Hát az is benne volt ;) Mindenben van valami jó,végülis nagyon jól öszehaverkodtam a sráccal ismét jófej volt még kedvezményt is kaptam ;)
coupe Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 Akkor az enyimet is te fizeted... ;) Akkor együtt megyünk az adósok börtönébe :) ;)
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Elküldve Március23, 2006 A géptetőt, meg a tükröket nem tudnád elhozni valamikor a dobozzal, ha arra jársz? :)
Recommended Posts